- 6 Haziran 2013
- 55
- 130
-
- Konu Sahibi Pelinimben
Biz eşimle voyage ya da maxx royal ı tercih ediyoruz. Geçen sene voyage torba ya gittik. Pek begenemedim torba yı. Ama vogue Bodrum kesinlikle tavsiye ederim. O da torba civarında.
Birde çocuk yoksa voyage Bodrum da az odalı ve çok memnun kaldığımız bir otel...
Üzüldüm şimdi.Bizde bu sene Voyage Torba'ya rezervasyon yaptırmıştık.
Memnun kalmadığınız nelerdi acaba ?
Kesinlikle insan tatil yapıp dinlenmekten çok koşturmakla yoruluyortek tavsşyem denize servisle gidilmesin
mesela Sarıgerme var çok güzel bir yer lüks vs oteller de var
ama deniz kıyısında değil orası milli park servis ile gidiliyor
doluş minibüse git öğlen yemeğe gel sonra tekrar git
dönüş minibüsüne yetiş vs vs zor iş
biz sadece bir gece kalıp plajı nasıl diye sabah gittik ama uzun tatilde çekilecek dert değil
Odalar çok küçük. Restoranda içecek servisi çok geç yapılıyor. İlla el kolla birinin sizi farketmesini sağlamanız gerekiyor.
Cafesi çok küçük.
Private tercih edilebilir oda açısından daha iyi ama onun da odalar dipdibe havuza girişler de öyle...
Yemek, ikram vs iyi. Voyage standartında ama dediğim gibi bir daha torba yi tercih etmem
Bizde Voyage diye rahat rahat karar vermiştik.
Bir deneyelim artık. Teşekkür ederim.
selam kızlar size muğla- akyaka'yı tavsiye edebilirim butik otelleri fazla ,marmarise de yakın ... kendi aracınızla giderseniz akbük koyuna kesinlikle gidin ,harika tertemiz sakin bir yer tabiki sakinliği tercih ediyorsanızşimdiden iyi tatiller
Çocuk yoksa Bodrum daki çoook daha iyi
Umarım memnun kalırsınız...
bodrum Bardakçı koyuna gitmiştik çok güzeldi denizi .marmarisi merkezi pek beğenmedim acilman geriyor turla denizr girmek için çünki kıyılara göre daha temiz .Selimiye güzel ben çok beğenistim aklında bulunsun.Antalyadada kas güzel ama orda kumsal yok genelde iskeleye göriliyor denizeHanımlar hep kafamda bir sorularım olsa size danışıyorum.Malum erken rezervasyonlar başladı .Her sene olduğu gibi sizden fikir alayım dedim .Hiç gitmediğim bodrum,fethiye ,marmaris bölgesi var hiç bir fikrimiz yok gidenler tatil yapanlar illa ki vardır sizce bölge olqrak neresi daha güzel eşimle güzel vakit geçireceğim denizi sıcak kum plaj olan bir yer istiyorum geçen sene temmuzun ortasında ayvalığa gittik tüm aile donduk resmen burnumuzdan geldi eylül de alanyaya gittim deniz sıcaklığı 32 dereceydi.Gideceğim tarihi yine temmuzun ortası kızlar.
Bayağı detaylı bilgi verdiniz teşekkürlersarıgermeye gidebilirsiniz robinson clup da güzel hilton da, family life tropical resort da uygun fiyatlı, orta halli bir tatil köyü. denizi güzel, ince kum ama öğleden sonra çok dalgalı.
fethiyede lykia word (sanırım liberty olmuş adı) denizi, doğası ve yemekleri çok güzel, otel eski, odalar orta karar ama diğer her şey güzel.
bodrumda memnun kaldığım tek otel voyage torba, asla gitmeyin diyeceğim otel kefaluka.
marmarisi bilmiyorum, yaklaşık 15 yıl önce 2 günlüğüne gitmiş onda da sevmemiştim.