- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
-
- Konu Sahibi Pelinimben
Kemer daha güzel.bende aynı dertten muzdarip biri olarak takipteyim.
bu arada en iyi oteller hep alanyadabana yine alanya yolu göründü
Aynen ultra herşey dahil enfes oteller var daha uygun fiyata aynı ücrete saydığım bölgelerde biraz zor ama bıktım antalya ve etrafından artıkbende aynı dertten muzdarip biri olarak takipteyim.
bu arada en iyi oteller hep alanyadabana yine alanya yolu göründü
çok haklısınız ben de bıktım ama diyorum ki bir sene çalışıyorum bari 1 hafta kendimi böyle ödüllendireyim diye yine dönüp dolaşıp antalya-alanya 'ya gidiyorumAynen ultra herşey dahil enfes oteller var daha uygun fiyata aynı ücrete saydığım bölgelerde biraz zor ama bıktım antalya ve etrafından artık
Evet antalyada hep büyük ve iyi otellere gittik ama antalyadan gıda geldi artık bana bekarkende çok gitmiştim.Fethiye de iyi otel seçeneği az gibi marmarisle bodrum arasında kararsızımAyvaliga gectigimiz agustosta gittik esimle gercekten donduk suyu cok soguk. Ondan önceki yaz antalya ve marmarise gittik.antalyanin plaji/kumu marmarisin suyu güzeldi.Bu mayista is sebebi ile tekrar antalyaya tatile gidecegiz ama buyuk bir otel.
Yani buyuk otellere gidecekseniz cok sikınti olmuyor gezmekten eglenmekten vakit bulamiyorsunuz. Ama bende butik otelleri daha cok seviyorum kalabalik olmayan. Fethiyeye gitmedim ama marmarisi cok begendim
Ege denizi hangi mevsim olursa olsun sıcak olmaz Ağustos ayında Çanakkale Ayvalık taraflarında girdik donduk resmen bence sıcak deniz istiyorsanız Akdeniz özellikle Antalya taraflarını öneririm en çok merak ettiğim Fethiye- Marmaris seçeneklerinizin arasında ben olsam denizi Antalya'ya göre biraz daha serin olsa da oraları seçerimHanımlar hep kafamda bir sorularım olsa size danışıyorum.Malum erken rezervasyonlar başladı .Her sene olduğu gibi sizden fikir alayım dedim .Hiç gitmediğim bodrum,fethiye ,marmaris bölgesi var hiç bir fikrimiz yok gidenler tatil yapanlar illa ki vardır sizce bölge olqrak neresi daha güzel eşimle güzel vakit geçireceğim denizi sıcak kum plaj olan bir yer istiyorum geçen sene temmuzun ortasında ayvalığa gittik tüm aile donduk resmen burnumuzdan geldi eylül de alanyaya gittim deniz sıcaklığı 32 dereceydi.Gideceğim tarihi yine temmuzun ortası kızlar.
Kesinlikle Bodrum. Özellikle Yahşi civarı. Eğer maddi sıkıntı yoksa Göcek de tavsiye ederim. Fethiye içi ve Marmarisi asla tavsiye etmem. Alanya da aile tatili için güzel ama biraz sıkıcı bana göre. Ama Dim çayı mağaralar bölgesi harika o tip yerleri seviyorsan. Kemer de tavsiyelerim arasında. Hem tarihi yerler çok fazla, hem gece hayatı hareketli ama çok fazla turist var. Ama dediğim gibi Bodrumu tek geçerim. Denizi sıcak ve temizdir. Havası da bunaltmaz.Hanımlar hep kafamda bir sorularım olsa size danışıyorum.Malum erken rezervasyonlar başladı .Her sene olduğu gibi sizden fikir alayım dedim .Hiç gitmediğim bodrum,fethiye ,marmaris bölgesi var hiç bir fikrimiz yok gidenler tatil yapanlar illa ki vardır sizce bölge olqrak neresi daha güzel eşimle güzel vakit geçireceğim denizi sıcak kum plaj olan bir yer istiyorum geçen sene temmuzun ortasında ayvalığa gittik tüm aile donduk resmen burnumuzdan geldi eylül de alanyaya gittim deniz sıcaklığı 32 dereceydi.Gideceğim tarihi yine temmuzun ortası kızlar.
Haklısınız bir de para veriyorum hizmet iyi olsun diyoruz o da antalya ve civarında fazla bende sürekli antalya bölgesine bakıyorum ama bu sene netim gitmiycemmmmçok haklısınız ben de bıktım ama diyorum ki bir sene çalışıyorum bari 1 hafta kendimi böyle ödüllendireyim diye yine dönüp dolaşıp antalya-alanya 'ya gidiyorumburada güzel tavsiyeler gelirse sizin dediğiniz bölgelere bana da yardımcı olur en azından, konunuz çok iyi olmuş