Gezmiş görmüş hanımlar ..

Biz eşimle voyage ya da maxx royal ı tercih ediyoruz. Geçen sene voyage torba ya gittik. Pek begenemedim torba yı. Ama vogue Bodrum kesinlikle tavsiye ederim. O da torba civarında.
Birde çocuk yoksa voyage Bodrum da az odalı ve çok memnun kaldığımız bir otel...

Üzüldüm şimdi.Bizde bu sene Voyage Torba'ya rezervasyon yaptırmıştık.
Memnun kalmadığınız nelerdi acaba ?

tek tavsşyem denize servisle gidilmesin

mesela Sarıgerme var çok güzel bir yer lüks vs oteller de var

ama deniz kıyısında değil orası milli park servis ile gidiliyor

doluş minibüse git öğlen yemeğe gel sonra tekrar git

dönüş minibüsüne yetiş vs vs zor iş

biz sadece bir gece kalıp plajı nasıl diye sabah gittik ama uzun tatilde çekilecek dert değil

Üzüldüm şimdi.Bizde bu sene Voyage Torba'ya rezervasyon yaptırmıştık.
Memnun kalmadığınız nelerdi acaba ?

Odalar çok küçük. Restoranda içecek servisi çok geç yapılıyor. İlla el kolla birinin sizi farketmesini sağlamanız gerekiyor.
Cafesi çok küçük.
Private tercih edilebilir oda açısından daha iyi ama onun da odalar dipdibe havuza girişler de öyle...

Yemek, ikram vs iyi. Voyage standartında ama dediğim gibi bir daha torba yi tercih etmem

tek tavsşyem denize servisle gidilmesin

mesela Sarıgerme var çok güzel bir yer lüks vs oteller de var

ama deniz kıyısında değil orası milli park servis ile gidiliyor

doluş minibüse git öğlen yemeğe gel sonra tekrar git

dönüş minibüsüne yetiş vs vs zor iş

biz sadece bir gece kalıp plajı nasıl diye sabah gittik ama uzun tatilde çekilecek dert değil
Kesinlikle insan tatil yapıp dinlenmekten çok koşturmakla yoruluyor

merhaba tüm sayfaları okumadım bilmiyorum fethiye seçeneğini veren oldu mu. bende sizin gibi tüm sene çalışıp 1 hafta yı dört gözle bekleyenlerdenim. fethiye diyorum ısrarla ve şiddetle. geçen sene oradaydım ve süper bir tatil geçirdik. butik otel tarzı bi yerde kaldık ve devamlı tur düzenleyen şirketler var. her gün ayrı bir aktivite ile geçti. ayrıca ölüdeniz de bir harikaydı. suyu havası kumsalı.

Odalar çok küçük. Restoranda içecek servisi çok geç yapılıyor. İlla el kolla birinin sizi farketmesini sağlamanız gerekiyor.
Cafesi çok küçük.
Private tercih edilebilir oda açısından daha iyi ama onun da odalar dipdibe havuza girişler de öyle...

Yemek, ikram vs iyi. Voyage standartında ama dediğim gibi bir daha torba yi tercih etmem

Bizde Voyage diye rahat rahat karar vermiştik.
Bir deneyelim artık. Teşekkür ederim.

selam kızlar size muğla- akyaka'yı tavsiye edebilirim butik otelleri fazla ,marmarise de yakın ... kendi aracınızla giderseniz akbük koyuna kesinlikle gidin ,harika tertemiz sakin bir yer tabiki sakinliği tercih ediyorsanız :KK66: şimdiden iyi tatiller

Marmaris mi bodrum mu derseniz bodrum derim şimdi şöyle ki Fethiye ölü denizi de çok methediyorlar bak o kadar gezdim bir ölü denizden denize girmedim Marmaris'i yazın pek sevmiyorum ben yakın oturduğum için günü birlik gidiyordum ... bütün ilçeleri gezdim neden ölü denize gitmedim çok kınadım şu an kendimi :skandal:

selam kızlar size muğla- akyaka'yı tavsiye edebilirim butik otelleri fazla ,marmarise de yakın ... kendi aracınızla giderseniz akbük koyuna kesinlikle gidin ,harika tertemiz sakin bir yer tabiki sakinliği tercih ediyorsanız :KK66: şimdiden iyi tatiller

orayı da tavsiye edecektim ama sahil şeridi küçük ya bir de yazın civar illerden de çok gelen oluyor o yüzden vazgeçmiştim ama arkadaşa katılıyorum bir yanın orman bir yanın deniz sakin güzel bir yer eğer sahile yakın olmak ve otelde kalmak isterseniz yücelen var denize sıfır yok pansiyon derseniz güzel pansiyonlar da mevcut

kum istiyorsan antalya alanya arasini tercih etmelisin.Ege akdeniz arasi "fetihiye /bodrum" daha cok koy vardir fakat yumusak kumlu alan bulmakta zorlanirsin

Fethiye çok çok güzel biyer.
Şiddetle tavsiye.
Hatta mini bir çılgınlık yapıp paraşüt bile yapabilirsiniz.
Ölüdeniz bir harika zaten :KK200:

Ne aradığına bağlı canım
Sakinlik ve doğa harikası görmek istersen fethiye ye git ama iyi bir otelde ,
havuza girersin olu denize gidebilirsin jeep safari yaparsin

Eğlence istersen bodrum merkez ,gümbet ( ingilizler çok)
bütçe nasıl bilmiyorumda türkbükü ,orta denizi iyidir

Marmariste çapulcu cok var valla ordada eğlenirsin de iste herkes i heryere alıyorlar clup lerde

Ayvalıkta cunda adası var, birde sarimsaklinin pilaki güzel ve sıcaktır

Antalyanin lara,konyaaltı iyidir ,side sakindir ama çocuklu aileler çok var ,eğlence mekanları uzaktır servisle gidersin

Alanyada rus çoktur, otellerde yanlız adam fazlasıyla gorebilirsin

Denizi neresi iyi dersen ,didim derim 10 numara pırıl,pırıl,mavi bayrak git,git,cam gibi su dizlerine gelir
arabayla gidersen ordan bodruma geçersin canım

Hanımlar hep kafamda bir sorularım olsa size danışıyorum.Malum erken rezervasyonlar başladı .Her sene olduğu gibi sizden fikir alayım dedim .Hiç gitmediğim bodrum,fethiye ,marmaris bölgesi var hiç bir fikrimiz yok gidenler tatil yapanlar illa ki vardır sizce bölge olqrak neresi daha güzel eşimle güzel vakit geçireceğim denizi sıcak kum plaj olan bir yer istiyorum geçen sene temmuzun ortasında ayvalığa gittik tüm aile donduk resmen burnumuzdan geldi eylül de alanyaya gittim deniz sıcaklığı 32 dereceydi.Gideceğim tarihi yine temmuzun ortası kızlar.
bodrum Bardakçı koyuna gitmiştik çok güzeldi denizi .marmarisi merkezi pek beğenmedim acilman geriyor turla denizr girmek için çünki kıyılara göre daha temiz .Selimiye güzel ben çok beğenistim aklında bulunsun.Antalyadada kas güzel ama orda kumsal yok genelde iskeleye göriliyor denize

sarıgermeye gidebilirsiniz robinson clup da güzel hilton da, family life tropical resort da uygun fiyatlı, orta halli bir tatil köyü. denizi güzel, ince kum ama öğleden sonra çok dalgalı.
fethiyede lykia word (sanırım liberty olmuş adı) denizi, doğası ve yemekleri çok güzel, otel eski, odalar orta karar ama diğer her şey güzel.
bodrumda memnun kaldığım tek otel voyage torba, asla gitmeyin diyeceğim otel kefaluka.
marmarisi bilmiyorum, yaklaşık 15 yıl önce 2 günlüğüne gitmiş onda da sevmemiştim.
Bayağı detaylı bilgi verdiniz teşekkürler:confused:

Hic bi sene önceden rezervasyon yapmiyoruz
Son anda ayarlayip gayette uyguna gidiyoruz.

Cesme ve bodruma gittik.
Bodrumdaki otel daha iyiydi.
Etrfi cok gezmedik otel yetti bize
Ama cesmede otelin animasyonu iyi dgildi etrafi gezme firsati bulduk
Bu senede fethiye dusunuyoruz kismet.

Bodruma gitmeyın bence. Tatıl yerı olmaktan çıkmış çok kalabalık. Ferhiye fena degıl ama msrmarıs mükemmel bence.. :)))

X