• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gezme tozma derdim

ben normalde çok severdim ama son 3-4 yılda böyle oldum. ondan diyorum ki bir-iki kendimi zorlarsam eski moduma dönerim belki. ayrıca ben de avm hiç sevmem gezmem de. gezilecek bir yeri de yok zaten. misal istanbul akvaryum'a falan gitmeyi istiyorum bayağıdır,haftaya giderim umarım (bir bahane bulmadan)
Tek zevki olmaz inan sikilirsin yanina iyi anlastigin bir arkadasla git.
Ben tek ya da aileyle gidince daraliyorum ama yanimda kafadengi biri varsa cafe de cay icmek bile eglenceli geliyor.
Bide lunapark cok severim:) bi gun git cok eglenirsin eminim.
Istanbul dasin sanslisin aslinda gezme konusunda bogaz turu yap ,adalara git,kapali mekan seviyorsan sinemaya git.

Tek zevki olmaz inan sikilirsin yanina iyi anlastigin bir arkadasla git.
Ben tek ya da aileyle gidince daraliyorum ama yanimda kafadengi biri varsa cafe de cay icmek bile eglenceli geliyor.
Bide lunapark cok severim:) bi gun git cok eglenirsin eminim.
Istanbul dasin sanslisin aslinda gezme konusunda bogaz turu yap ,adalara git,kapali mekan seviyorsan sinemaya git.
yok tek gitmeyeceğim zaten problemim o değil :) lunaparktaki şeyleri pek sevmiyorum en son kalp krizi geçirecektim. 1 hafta sesim kısık gezdim bağırmaktan,fobi gibi bi'şey benim için.
diğer dediklerinizi yapacağım zaten <3

Bende genelde evdeyim ya alıştım mi ne dışarda sıkılıyorum. Bir eve gitsem diyorum bilgisayar da alt yazılı dizi film izliyorum hemde örgü örerek;-)
Çocukta var arada boğuşuyoruz oynuyoruz derken zaman geçiyor

Son zamanlarda iyice ot gibi yaşadığımı düşünüyorum. merak ettim herkes benim gibi mi,istanbul'da yaşıyorum ve gezilecek görülecek tonla yeri var. sürekli festivaller vs oluyor. ama ya üşengecim ya parasızım ya da vaktim yok. yani kısaca hep bir bahane.
merak ediyorum siz n'apıyorsunuz? yani mesela her haftasonu geziyor musunuz? illa bir müze olmak zorunda da değil,avm bile olur.yoksa ayda yılda bir mi çıkıyorsunuz? kültürel etkinlikler yapıyor musunuz? yapıyorsanız bunun sıklığı nedir?
3 senelik evliyim. Ilce disina cikmadim.:kızgın:

Deli gibi gezme , yeni yerler görme, kültür yada eğlence aktiviteleri yapma hayalleri ile dolup taşarken iş nedeni ile bu dağların arasındaki mini mini şehirin mini mini ilçesine hapsoldum.... ancak yıllık izinleri eşimle denkleştiricez de biryerlere gidicez...

3 senedir en büyük eğlencemiz evlerde sıra ile toplanıp pasta börek yemek:işsiz:

Ne olur çıkın gezin yerime...

yeni bir enkazdan çıktım şu an erkek milletini çekebilecek psikolojide değilim. bekarlığımın tadını çıkarmak istiyorum açıkçası ama tembellik mi var artık neyse. şöyle sürekli orayı burayı gezen insanlara hayranım. insanın ufkunu açıyor çünkü,çok okuyandan çok şey bildikleri kesin.

para buldukca yurtdısına cık wallaha evlenınce asla gıdılmıyor ... yanı evinı gecındırcen işin varsa calısıcan tatıllerı kollıycan kı paran olsun beklıycen kocanı ıkna edıcen kı mesela benımkısı yurtdısı deyınce hemen konuyu degıstırır para falan degıl parayı bulunca esya alır yurtdısı ıyıce hayal düşün bana ki evlenınce gıderım hayallerı ıle yasamıstım..
neyse ben de sen gıbı genclıgımı fılm kıtap ınternetıle gecırdım aama haata işte.
olan genc zamana oluyor. bı r daha gerı gelmıyor dısko bar yurtdısı ne ıstıyorsan yapmalısın aslında da tembellık bır numara tabı. bana gerı verseler o zamanlarımı eve gırmem sanırım ızın mızın de almazdım artık.
bılmıyorum sımdıkı zamanlarım ıcın de bır on onbes sene sonra boyle mı derım ne derım bılmıyorum ama sen yaslarda olsam oyle yapardım şu an bundan emınım.

en motive edici yazı oldu benim için çok teşekkürler. 2017 farklı bir yıl olacak artık benim için:KK200:
para buldukca yurtdısına cık wallaha evlenınce asla gıdılmıyor ... yanı evinı gecındırcen işin varsa calısıcan tatıllerı kollıycan kı paran olsun beklıycen kocanı ıkna edıcen kı mesela benımkısı yurtdısı deyınce hemen konuyu degıstırır para falan degıl parayı bulunca esya alır yurtdısı ıyıce hayal düşün bana ki evlenınce gıderım hayallerı ıle yasamıstım..
neyse ben de sen gıbı genclıgımı fılm kıtap ınternetıle gecırdım aama haata işte.
olan genc zamana oluyor. bı r daha gerı gelmıyor dısko bar yurtdısı ne ıstıyorsan yapmalısın aslında da tembellık bır numara tabı. bana gerı verseler o zamanlarımı eve gırmem sanırım ızın mızın de almazdım artık.
bılmıyorum sımdıkı zamanlarım ıcın de bır on onbes sene sonra boyle mı derım ne derım bılmıyorum ama sen yaslarda olsam oyle yapardım şu an bundan emınım.

hah aradığım böyle bir şeydi işte :') çok güzel ben de ayda 2 günümü böyle ayırsam yetecek. siz her haftasonu diyorsunuz maşallah. neler yapıyorsunuz peki?
Kahvaltı,çay kahve öğlen oluyor zaten. Eve gel kızı uyut yada anneye postala:) alışveriş yapacak bişeyler mutlaka oluyor. Sonra yemek için biyer buluyoruz,geceye kadar yıllanıyoruz orda. Öyle şeyler işte.

Kızınız duruyormu siz sinemadayken akıllı uslu?
Bi ben beceremiyom heralde bu çocuklarla rahatça heryere gitmeyi..
En son dün akşam avm de kendini yerde pas pas yapmıştı benim kız:duduk:

Hayranım valla şu çocuklarla rahatça gezmeyi başarabilene:KK9:
Yok benim kız daha yaşına yeni girecek ;) onu anneme bırakıyorum,hatta gecede kalsın diyorum :))
Dün akşam yemeğe giderken yanımızdaydı,burnumdan geldi ne yediğimi anladım ne içtiğimi.

Yok benim kız daha yaşına yeni girecek :KK66: onu anneme bırakıyorum,hatta gecede kalsın diyorum :))
Dün akşam yemeğe giderken yanımızdaydı,burnumdan geldi ne yediğimi anladım ne içtiğimi.
Ha Anne'ye yakın olma artı'sı anladım..
Bizde o imkan yok malesef..
Ne mutlu ozaman sana ;)

Back
X