• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün gece bu kadar değildi, bu kadar büyümemişti. Akaretler'de dumandan göz gözü görmüyor :43: Yapmayın ne olur, yeter artık :43: Milletçe kimyasala maruz kalıyoruz, kanser olacağız :43::43::43::43::43:

Ankara barosu 0312 416 72 26 ücretsiz ne olur ankaraya yayın gözaltılar içinnn

HTML:

korkaklar :47::47:
halkın örgütlenmesini engellemeye çalışıyorlar akıllarınca

Arkadaşım senin halkın örgütlenmesindekş kastın pkk nın yandaşlığı mı??? Benim en çok dikkatimi çeken ppk komünist parti ve dhkp-c bayraklarıyla chp bayraklarının bir arada sallanması. Bu korkunç bir görüntü. Pkk nın oyunu

İSTANBUL Yeditepe tıp öğrencileri 10 kişilik grupla şuan Beşiktaş'ta. ihtiyaç duyanlar için TEL 0506 210 6002

Beşiktaş Akaretler duman içinde... Göz gözü görmüyor... Durdurun şu şiddetti... Birisi durdursun yeter.

İSTANBULDA DOLMABAHÇEYE ACİL YARDIM LAZIM #ŞiddetiDurdurun

[h=5]izmir saint joseph kapılarını herkese açtı!!!! Yabancı mülkiyet oldugu için polis içeri giremiyor!!![/h]

Halk TV: 'Ülkeyi yönetenlere sesleniyoruz!:şuanda akaretlerde gösteri yapanların çoğunluğu çoluğu çocuğu eşi veya sevgilisiyle toplanmış bir grup! TÜRK bayrakları var ve MİLLİ MARŞIMIZI okuyorlar!

[h=5]GÖZALTILAR İÇİN ULAŞABİLECEĞİNİZ NUMARALAR:
Ankara - Av. Evin KONUK (0 506 2039366)
Adana - Av. Türkan ERKEN EŞLİ (0 542 4133151)
Av. Ali AKINCI (0 533 4942711)
İzmir - Av. Dinçer ÇALIM (0 507 5397908)
[/h]

BAHCESEHIR UNIDEN 10DK SONRA TEKNE KALDIRILACAK ACIL YAYIN (23.01)#ŞiddetiDurdurun

yaklaşık 10 dk kadar önce halk tv inetrnet üzeirnde yayınının hacklendiğini duyurdu..tam bişey yok izleyebiliyorum derken gerçekten yayın kesildi pc kitlendi.reset çektim..ve şuan izlemeye dinlemeye devam ediyorum..sorun yok şimdilik..umarım olmasında!!!artık yeter!

Beşiktaş'ta sığınmak için, kapısını açan yerler: Swiss Otel, Hanedan Restoran, BKM, W Hotel, Beşiktaş Camii. #direnbesiktas

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back