• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım senin halkın örgütlenmesindekş kastın pkk nın yandaşlığı mı??? Benim en çok dikkatimi çeken ppk komünist parti ve dhkp-c bayraklarıyla chp bayraklarının bir arada sallanması. Bu korkunç bir görüntü. Pkk nın oyunu
Sen mesajımdan pkk yandaşlığımı anladın
bravo :46::46:

Bilkent Üniversitesi Yurtlarından tencere-tavalarla eyleme katılanlar rektörlük tarafından oda numaraları alınarak fişleniyorlar! Lütfen yayalım!!!

Kanallara saldırı başladı ilk sırada NTV

Ben: Direnişçiler nasıl bir yol izleyecek?
Direnişe devam mı?
Kapalı alan içindekiler nefes alamıyor, dışarı da çıkamıyorlar polis saldırısı var deniyor, doğru mu balım?

Elmayra : Kızılay avm ye sıkıştırdılar sonra da gözaltına aldılar. Çankaya'da toplandılar, sabaha kadar devam edecek. Yarın da devam edecekmiş ama insanlar ac, kafelere polis girmiş durumda. Yoruldular. Akrepleri ara sokaklara söküyorlar. Böyle devam edecek görünüyor :(

Ben: Sizinle gurur duyuyoruz elmim.
Hakkınızı helal edin hepiniz.

Kızlar yiyecek yardımı için de twitlere başlayalım.

Arkadaşında konuşursan lütfen minnetlerimizi bildir gerçekten haklarını helal etsinler hepsi...Allah yardımcıları olsun..

çocuklarımız ömürleri boyunca rahat uyusun diye 1-2 gece uyksuz kalmalarına razıyız biz..

ama korkuyorum artık gerçekten işimiz duaya kaldı ve olay çığrından çıktı..artık başbakan cumhurbaşkanı ses çıkartsa diyorum !

İşte her kalp iki işlevi birden yapamıyor, bazılarımız kalbi sadece kan pompalıyor...Bu kadar net :50:

Elmayra:

Söyle onlara bosa uğraşmıyoruz! Korksunlar, 90larda sessiz kalan babaların evlatlarıyiz biz. İsteyince neler yapabileceğimizi gösterdik!

Hala neyin tartışması bu, nasıl ithamlar bunlar? Ben meydandayken kuzenim okuyor burayı yararlı bir şey görürüm de haber veririm diye, bana sakın okuma dedi ama dayanamadım.

Eve kendimi zor attım. Kolumdan yaralandım. Tıp fakültesinde okuyan arkadaşım pansuman yapmaya gelecek geri döneceğim. Akaretlerden zor çıktım, anlatılmaz bir durumda, kulaklarım uğulduyor genzim yanıyor gazdan.

Evet, 3-5 çapulcuyuz. Her şeye rağmen ülkemiz için direniyoruz. Kim ne düşünürse düşünsün ATAMIZIN İZİNDE İLERLİYORUZ.

İzmit ıcın duyurur musun nobetcı ecz 0262 321 29 42 alemdar cd no:11-a kötü durumda arkadaslarımız halk yardım etsın polıs pusu kurmus bılgı dogrudur.
Lutfen arkadaslarımız kötu durumda

bu ülkenin milletvekilleri,siyasetçileri,sanatçıları,aydınları nerde ya neden bu yıkıma eziyete kimse dur demiyor..beşiktaşta evlere bile gaz bombası atıyorlar hala neyi bekliyor insanlar? ölsün mü birkaç kişi ne olsun nedir istenilen şey?!

Elmayra:

Söyle onlara bosa uğraşmıyoruz! Korksunlar, 90larda sessiz kalan babaların evlatlarıyiz biz. İsteyince neler yapabileceğimizi gösterdik!

amaç korku yaratmak değil ! Amaç bir özür beklemek, amaç başını 2 ellerinin arasına alıp düşünme mesajı !

hiç bir zaman korku değildi amaç...

aynen ilet lütfen

Polis Dolmabahçe'de ağaç yakıyor, kabataş iskeledeyim teknelerden yangın tüpü bulmaya çalışıyor direnişçiler. İlk haberi vereyim, göstericiler ağaç yaktı haberini hazırlıyorlar ..
Bir arkadaşın tweeti bu da

http://oyunagelmeturkiyem.tumblr.com/

Eki Görüntüle 726579

[video=youtube;Lk7y4gfRpXU]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Lk7y4gfRpXU[/video]

Eki Görüntüle 726581

Eki Görüntüle 726582

Eki Görüntüle 726583 Dağıtılan bir ATM ve para çalmaya çalışan
bir eylemci. Aslında ATM'ye ağaçta dikiyor
olabilir şimdi o da var...

Eki Görüntüle 726584

Eki Görüntüle 726585

Allah bunların gazabından ülkemi korusun vatanseverlik bu değil
Buraya o kadar fazla şey kopyala yapıştırırım ki aklın durur...
Nedir bu yaaaaaaa...........
Nasıl bir vicdan, nasıl bir islam inancıdır içinizdeki...
Dışarıdan müdahale elbette oluyor, bazı pislikler halkın bu sivil direnişinden nemalanmaya çalışıyorlar, sizde arayıp bulup buluşturup ortalığı daha da fazla karıştırıyorsunuz...
Şehit var mı ailenizde ?
Yakınınız da ?
Benim çocukluk arkadaşım Van'da şehit oldu...Derya gibi bir çocuktu...
Kemikleri sızlıyordur Deniz'imin şimdi...
Hudutta gözlerini kırpmadan tanımadığı-bilmediği-hiç bilemeyeği sizin gibi insanları-çocuklarınızı bekledi...
Benim eski erkek arkadaşım, imkanı varken gelmiyor buralara dağdan inemiyor...
Yazıklar olsun be...Yazıklar olsuuuuuuuuuuuuuuuun!

bu arada elmayra_ banlı değil ki neden kendi yazmıyor ?

Kızlar halk tv izleyemeyenler ulusal kanalı açsınlar taksimden canlı yayın yapılıyor oyuncularla

[h=5]izmir bozyaka asayişe avukat gönderelim gözaltındakileri dövüyorlar lütfen paylaşım .[/h]

Son düzenleme:
boşa uğraşıyoruz diyenlere ithafeenn !!

$korkma.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back