- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
Arkadaşlar merhaba.
Gezi arşivimdeki bazı şeyleri zaman zaman sizlerle paylaşmak istesem de, genellikle gün içinde yaşanılan (örneğin bu gün ve şu anda olduğu gibi) bir çok şeyi takip etmeye çalışırken, uzunca süreli söyleşileri buraya eklemekten vazgeçiyorum.
Şimdi -dosyamı farklı başlıklarda ayrıntılayıp düzenlerken- özellikle bunu, paylaşmadan edemiyorum. Sorulan soruların cevapları çok çok kesintiye uğramış olmasına rağmen, yine de bu kadarıyla dahi -önemli tespitler olduğu- kesin.
Belki şu anda gelişmeleri takip etmek daha öncelikli olsa bile, daha sonra unutmamak adına, müsaadenizle ekleyebilirim sanırım. (Çok daha detaylı kültürel başka bir videoyu da ekleyeceğim ardından, ilgilenen veya vakit ayırmak isteyen olursa düşüncesiyle.)
Yine her zamanki gibi ve sanırım hepimizin içinden geçtiği gibi; İnşallah sükunetle, adaletle, hakkaniyetle ve hiç bir canlının kılına bile zarar gelmeden son bulsun halen devam eden olaylar ve sonrasında, güzel yurdumuz için tüm olaylar... Sevgimle
[video=youtube;RfVrUpYrblU]http://www.youtube.com/watch?v=RfVrUpYrblU[/video]
kızlar o pala mıdır nedir o cismin elinde olduğu yaratık kıza napıo korktum izleyemedim
böyle seylerde aşırı duygusal ve vicdanlıyım görürsem unutamam dedim
Elinde pala kıza vuruyor sonra da aynı kızın sırtına tekme atıyor canavar. İzlediğimden beri midem bulanıyor sinirden
Başbakanın açıkladığı ve görüntülerin olduğunu öne sürdüğü türbanlı genç kızlara saldırı videolarını ve camide içki içen çocukların videolarını daha göremedik ama görmesekte duymasakta bir grup hemen inandı o ayrı
bu buram buram vandalizm kokan adamcıkları gördük
hatta bu vandal manyaklara müdahale dahi etmeyen polisleri gördük
gördüklerimize inanmıyoruz da görmediklerimize nasıl inanıyoruz
kral çıplak diye bagırmak istiyorum
belki yavas yavas gerçekleri görmeye baslar insanımız
Yok canım tersiyle vuruyor herhalde cok şükür bi şeyi yok o genç kızın. Benim midem adamın ş.sizliğinden dolayı bulandı.iyi de o kocaman bir balta gibi birsey değil mi o kıza nasıl vuruyor ya
inanamıyrum kız kanlar içinde kalmıstır
vicdansız biir de tekme mi atıyor
o kızın ne sucu varmıs
hayatı karardı offf
cehennem cehennem diye geçen beddua edenler vardı burda
bu manyakları cehennemdeki iblisler görse buyur sen geç bizim yerimize reis derler
bu adamlar hiç cezada almazlar şimdi
Yok canım tersiyle vuruyor herhalde cok şükür bi şeyi yok o genç kızın. Benim midem adamın ş.sizliğinden dolayı bulandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?