Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben severim mehter marslarini.. ama ayrimciligi sevmiyorum istee....
Mehter marşına lafım yok canım ben de severim.Hatta cumhuriyet dönemi milli marşlarmızdan daha güzel gelir kulağıma daha melodiktir.Fakat başbakan yardımcısı çıkıp "Bir tören 10’ncu Yıl Marşı ile başladı. Asabım bozuldu. ‘Mehter varken niye onunla başlamıyoruz’ dedim.Mehter varsa önce mehterle başlanır" derse ben bunda halis niyet göremem.

Bende bır tarıhcı olarak kaç tane 10. yılı devırdık..Hala 10 yıl marşını soylıyoruz...Buda ayrı bır boyut...

Ülkemızde şapka kanunu hala yurulukte...Oda ılgınç...

oğluma hep doğruluktan bahsedip çok istediği için şimdi kedi çalmaya gidiyoruz.

Polise şikayet edilirsek bu yazdıklarım delil kabul edilsin ....

:)

wish me luck

Ceddin dedeeeee, ceddin baba:))) yaa dedim yaa bilinc alti etkilesim bunlr. simdi bunu haberlede izleyen bazi kimseler nefret edicek 10. yil marsindan, kötü bisey demek ki dicekler. Benim üzüntüm bu yönde...

ahaha su ehliyetin 101 tl den 15 liraya düsürülemsiyle ilgili face de acaip geyik dönüyor... cok gülüyorum yaaa:)))

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 10’uncu Yıl Marşı yerine tercih ettiği Mehter Marşıyla ilgili tartışmalara karşı, “7 yaşından beri bu düşünceye sahibim” dedi.

bence kırk haramiler şarkısını daha çok seviyodur da diyemiyodur tam onlara göre çünkü

kırk haramileeeeer,kırk haramileeeer
doğruluk içiiiin biz haram yeriz..............

isim düşünüyoruz "nazar" olsun mu ? yoksa çok mu arabesk ?

Şu habere cevap yazacaktım arada kaynadı unuttumYani nasıl bir mantıkla böyle bir yasak getirildiğini anlamış değilim.Hiç mi yalnız yaşayan insanlar yok?Bekar ya da dul bir insan veya çocuksuz bir çift bütçesine göre 1+1 ev sahibi olamayacak mı?Bir aile öğrenci evladına ya da öğrenciye kiraya verme amaçlı 1+1 daire alamaz mı?Aile ilişkileri ya da komşuluğun bununla ne ilgisi var?Kafamda deli sorular70 metrekare sınırlaması getirilmiş bu durumda 1+1 daireler tamamen kalkacak demek oluyor.Bir 1+1 daire 45-60 metrekare arasında olur genelde.2+1 ler ise ortlama 70 metrekareden başlar.Bu durumda müteahhitler de 70 metrekarelik 1+1 yerine daha fazla paraya satabileceği 2+1 daireler yapmayı tercih edecek

Ahhh ahhh bende ispanya doğumluyum, ellerine doğdum.......
Lakin hiç kendimi oralı göremedim.
Bir tek ifener maçlarında rakip İspanyol ise İspanyolları tuttum : )
kendini orali görmek ayri bisey,onlarin olumlu yanlarini görmek ayri bisey.Karistirmayalim lütfen..
insanoğlu neden kendi gibi düşünmeyenleri hakir görür ki ? hep kendisini daha iyi düşündüğüne sebep olan nedir ?

aptallık mı ? yoksa kibir mi ?

bence ikisi de değil

oğluma hep doğruluktan bahsedip çok istediği için şimdi kedi çalmaya gidiyoruz.

Polise şikayet edilirsek bu yazdıklarım delil kabul edilsin ....

:)

wish me luck

çaldık : ) kül renginde nefis bir sokak kedisi : )
kediniz hayirl olsun yanliz bu son 3 mesajiniz konu disi,sizi kim banlayacak acaba,site sahibi olarak bilgi verirmisiniz

kendini orali görmek ayri bisey,onlarin olumlu yanlarini görmek ayri bisey.Karistirmayalim lütfen..

kediniz hayirl olsun yanliz bu son 3 mesajiniz konu disi,sizi kim banlayacak acaba,site sahibi olarak bilgi verirmisiniz

tamam tamam gittim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…