• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay sakın tünel kazıp kaçtım deme:26:
Sen gel bakim özele, tele ya da maile.

Yönetime tepkiliyim, kazenin kedisini kacırıp mia ya kardeş yapıcam :1:

Uyucam minikkuşum, yarın konuşalım mı bugün hic keyfim yok
:ssz:hiç gelmiycen sandıydım:1:
Banlanmaya doymadın:1:
Ösledin mi bizi?:8:

Her hafta banlanmazsam kasıntım tutuyo parkun :1:

Özlemedim la ne özlicem! :D alttan sezercik gibi baktım :D

Ben de senin yokluğunda tavır yaptım, aha aynen böyle :63::63::63:

Tamam balım, iyi geceler:54:

Hugo gibi bütün cilemi sen cektin zaten. 4 ebastım saha mı zıplamadın, 6ya bastım sola mı koşmadın :43:

Öpüyorum ki kocamaaan

Yönetime tepkiliyim, kazenin kedisini kacırıp mia ya kardeş yapıcam :1:

Uyucam minikkuşum, yarın konuşalım mı bugün hic keyfim yok

Her hafta banlanmazsam kasıntım tutuyo parkun :1:

Özlemedim la ne özlicem! :D alttan sezercik gibi baktım :D

Bende seni özlemedim:63:
Ah bi göreydim o alttan bakmalarını,çok eğlenirdim be:ssz:

tuhaf buluyorum.

Bazen öyle bir at gözlüğü ile olaylar inceleniyor ki..

işte bizlerde bu tarz yorumları üzücü buluyoruz.
Çünkü bu tarz ifadelerle farkında olmadan da olsa ötekileştirmiş oluyoruz.
Bazen Gerçekten ne denmek isteniyor acaba şeklinde yorumları bir bütünlük içersinde anlama cehdinde bulunursak; bazen aslında o 'at gözlüğü' ile tabir edilen durumun söz konusu olmadığını anlarız.

Sorun odaklı değil cözüm odaklı düşünmemiz ve her acıdan herkez için herşeyin iyi olması olmalıdır dileğimiz.
Geniş odaklı düşünme ve Empati dediğimiz sadece bir iki kişinin değil hepimizin yapmasıyla anlamlı olur diye inanıyorum.

Selamlarla...

Son düzenleme:
Bu imamhatip ti kapaliydi islamdi bu ne dusmanlik arkadasim ben anlamis degilim.hadi herkes bir ornek veriyor bende vereym.
Kizima 9 aylik hamileyim ve biryerden donuyrum.annemde yanimda bi sebepten dolayi basimi ortmustum o gun salla kapali degilim acigim.o an kapalilara yuzde yuzzz hak verdim bi ezikleyerek bakmalar bi havalar cevremdekilerde
Allah inandirsin 9 aylik hamile kadina minubuse bindim sariyere gelene kadar bir allahin kulu yer vermedii
ozaman dedimki yaziklar olsun yaa uaziklar olsun
bu neyin dusmanligi yahudiye museviye hristyana bisey yok turkiye islam karsiti olsu herkes
anlamiyrumm
kesin bende sorun varrr :|||[[

Değerli evlaefe,
böyle durumlar oluyor elbet . Ama sanırım dünyanın her yerinde var. Ama bunları yapan insanlar o insanların kendileri. Yani o x veya y şahsın kendi ayıbı. o sebepten genelleme yapmamak lazım.

Bazen şaşırtan ve gerçek mi şaka mı bu dedirten yazılarla veya yaşanmış olaylarla karşılaşıyoruz gerci ama bu durumları o x yada y sahsın kendi cehaletine saymak lazım ve düzelmesini umit etmek lazım...

Yazdıklarımın yanlış anlaşılmasını istemem. Bir yanlış varsa bunun düzelmesini istemek elbet hepimizin isteğidir.
yanlışın kime karşı olduğunu tartışmak istemiyorum. Vurgu yapmak istedğim o yanlışın kendisi.
Ve yineliyorum ki Yanlışın kime karşı olduğu değil yanlışın kendisidir sorun. Ve düzelmelidir. Daha iyi daha mutlu ve özgürce bir yaşam için.

Neyi niçin yaptığını bilen, hiç kimseye eliyle nede diliyle zarar vermeyen, hayırlı niyetler taşıyan, gönlü zengin, bilincli adaletli duyarlı sağduyulu 'gerçek' anlamda 'aydın' olan insanların dünyamızda coğalması duasıyla

Son düzenleme:
992973_584797334904672_1147062244_n.jpg

taze taze ilk foto : )

tekir olsun aadı mesela klasik ama bana hep sıcak bir türk ailesi yuvasını anımsatır :16:
bu arada burası nersi ayol çok tozlu ve pis burayı biri silsin,elektrik süpürgesi bile toz içince mite kaynıyo resmen orası şuan:53:

çaldık : ) kül renginde nefis bir sokak kedisi : )

992973_584797334904672_1147062244_n.jpg

taze taze ilk foto : )

isim düşünüyoruz "nazar" olsun mu ? yoksa çok mu arabesk ?

tamam tamam gittim

Patronumun oğluna kötü örnek olduğunu okumak ve konu dışı yazması benim seni kesin banlamam lazım, 31 Temmuz-23 Ağustos arası banlanmaya ne dersin:ssz:

Nazar mı? Benim kül rengi bir kedim vardı adı Duman'dı, azıcık modern isimler bul:51: oğluna sor isim konusunu, çocuklar isim konusunda çok ilginç şeyler önerebiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back