davul olayi öyledir hep:))) Vergi her devletin gecim kaynagidir. Olay verdigin vergi sana yol-su-okul olarak dönüyor mu ona bakacaksin. Benzin 1.50 euro. Etin kilosu 4 euro. bunlar hayatsal örnekler..Vergi veriyorsun ama karsiligini da aliyorsun.
Burada yasana Türkler eskiden bedavadan yasiyorlardi. Biz 1968 de geldik. Simdi eskisi gibi bedava hayat yok, calismak zorundasin. Halam yilin 3 ayi calisir sadece ve iki cocuk büyüttü ve her sene tatil yapti alti hafta. Araba aldi kizlarina, 2010 model 4000 euro....Simdi artik bedava hayat yok ve Türkler kan agliyorlar sorma burada:)))
Okulun hademesinin Samsunda 4 tane dairesi var. Ve bu kadin sadece 4 gün calisiyor...
Size birsey soyleyeyim mi o okulun hademesi eger yakalanirsa hapis cezasi yer.
Bana anlatmayin almanyadaki turkleri. Mal varligi olanlarin hangi yollardan oldugunuda iyi biliyorum.
Dogru kimse kan aglamiyor ama calisanin hakkini yiyerek o yerlere geliyor.
Neden 3 ay cunki devletten yardim aliyor devlet hersene is buluyor 3 ay caliyor cikiyor tekrar yardim aliyor. Kim maasim kesilsin isterki degil mi?
Turkiyede etin pahali olmasi uretim azligindan kaynaklaniyor. Devlet ciddi hibeler verirken bir cok insan masabasi hayali kuruyor.
Hersey devletten beklenmemeli degil mi?
Bu arada 1.5 euro yaklasik 4 liraya tekabul ediyor fark nerede?