• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi buna ne denir ki, yorumsuz deyip susayım en iyisi:ssz:

Amin inşallah, Allah yardım etsin:50: ne güzel aslında, insanlar zorda olana yardım ediyorlar ama gecenin bir vakti siren çalınca insanın yüreği ağzına gelir.

Ilk defa gece caldi. Büyük bisi olmasa calmazdi. Gönüllülerin telsizleri var hep yanlarinda tasidiklari, onda calar alarm kücük seylerde. Ama bu büyük biseydi demek. Esim burada olsaydi gitmisti simdiye, sabah da 4 de uyanip ise gidecekti. Eger isleri gec biterse ise gitmeyebilir. Izinli sayiliyorlar. Burada ne cok hosuma gidiyor biliyor musun. Hersey insanlar icin. Bütün ugras insan icin burada

Ilk defa gece caldi. Büyük bisi olmasa calmazdi. Gönüllülerin telsizleri var hep yanlarinda tasidiklari, onda calar alarm kücük seylerde. Ama bu büyük biseydi demek. Esim burada olsaydi gitmisti simdiye, sabah da 4 de uyanip ise gidecekti. Eger isleri gec biterse ise gitmeyebilir. Izinli sayiliyorlar. Burada ne cok hosuma gidiyor biliyor musun. Hersey insanlar icin. Bütün ugras insan icin burada

Son cümlen beni bitirdi, dur ben bir pencereden atlayıp geliyorum:ssz: ben atlayınca burada siren çalmaz, sabah çoban görür ancak:ssz:

Sadece yanma. Sabah basliyor gece uykumda bile dilime kadar asid geliyor. Bende öyle yapiyorum cay bardagina karbonat atiyorum. Ama etkisi kisa sürmeye basladi

Bebiş kaç aylık ? Üç aydan sonra asit giderici ilaç kullanabiliyorsun.Ben çoook kullandım.Ama üç ay sonra ilk üç ay kesinlikle hiç bir ilaç kullandırtmıyordu doktorum.Tabii yıllaaaaaaaaaaaaaar önce :1:

Hepinize iyi geceler.

Son düzenleme:
Son cümlen beni bitirdi, dur ben bir pencereden atlayıp geliyorum:ssz: ben atlayınca burada siren çalmaz, sabah çoban görür ancak:ssz:

Sorma benide bitiriyor. En cokda engellilere veriln degeri görsen. Park yerlerinde en az on tane park alani. Kimse park etmez bir engelli gelirde magdur olur diye. Bosanmis bir kadina devlet sahip cikar ev verir esya verir. Yaslilar evleronde rahat degillerse gerekli degisikligi yapar devlet, mesela küvet zordur yasli icin. Kaldirilir dusa kabin gelir .... Böyle yazarimda da aglaxadim geliyor vatanimdaki magdurlar icin

Bebiş kaç aylık ? Üç aydan sonra asit giderici ilaç kullanabiliyorsun.Ben çoook kullandım.Ama üç ay sonra ilk üç ay kesinlikle hiç bir ilaç kullandırtmıyordu doktorum.Tabii yıllaaaaaaaaaaaaaar önce :1:

Hepinize iyi geceler.

6 aylik olcak insaallahh. Doktorum vermiyor ilac. Burada eczaneden sorupda alamiyorsun:(

Sorma benide bitiriyor. En cokda engellilere veriln degeri görsen. Park yerlerinde en az on tane park alani. Kimse park etmez bir engelli gelirde magdur olur diye. Bosanmis bir kadina devlet sahip cikar ev verir esya verir. Yaslilar evleronde rahat degillerse gerekli degisikligi yapar devlet, mesela küvet zordur yasli icin. Kaldirilir dusa kabin gelir .... Böyle yazarimda da aglaxadim geliyor vatanimdaki magdurlar icin

Yok yok senin bu gece bana kastın var, illa pencereden atlamamı istiyorsun, teşvik ediyorsun resmen:ssz:
Sizde çocuk parası var, birde çalışmıyorsan maaş bağlanıyor, bizde de var işsizlik maaşı ama Almanya'daki uygulama daha farklı, Alman hükümeti işsizsen sana iş başvurusu yapacağın yerler buluyormuş, tam detaylar aklımda kalmadı, eşimin hala oğlu anlatıyordu, orada insana verilen değer gerçekten takdirlik, dul bir kadınsan ve çalışmıyorsan devlet maaş veriyor ev kiran ödeniyormuş, dur atlamaya gidiyorum:43:

şimdi okudum, tamamen doğru buldum;

"bu direniş, sadece gezi parkı için değil! bu direniş reyhanlı için, kutlayamadığımız 19 mayıs 29 ekim için, bu direniş anasını alıp gitmeyen çiftçimiz için."

bu direniş ülkemiz için!

bu msj herşeyi anlatıyor,madem derdiniz başka ne diye ağaçları bahane edip milleti sokağa döküyorsunuz derdiniz neyse çıkıp onu söyleyin ,neymiş köpeğe bile gaz sıkılıyormuş o foto bile yalan çıktı, ülkeyi kaosa sürüklemeye çalışıyorlar ama amaçlarına ulaşamayacaklar, bu devlet sağlam kolay kolay yıkılmaz:72:

Yok yok senin bu gece bana kastın var, illa pencereden atlamamı istiyorsun, teşvik ediyorsun resmen:ssz:
Sizde çocuk parası var, birde çalışmıyorsan maaş bağlanıyor, bizde de var işsizlik maaşı ama Almanya'daki uygulama daha farklı, Alman hükümeti işsizsen sana iş başvurusu yapacağın yerler buluyormuş, tam detaylar aklımda kalmadı, eşimin hala oğlu anlatıyordu, orada insana verilen değer gerçekten takdirlik, dul bir kadınsan ve çalışmıyorsan devlet maaş veriyor ev kiran ödeniyormuş, dur atlamaya gidiyorum:43:
Bizim Alman bir tanıdığımızın torunu vardı zihinsel engelli.En son 15-16 yaşlarında görmüştüm çocuğu çat pat okuma yazma biliyordu.Uysal sakin bir çocuktu ama kendi işini kendi göremiyordu tabi 5-6 yaşlarında çocuk gibiydi zekası.Özel eğitim görüyordu şimdi 25 yaşında ve yaklaşık 5-6 yıldır çalışıyor bir yerlerde.Bizde sapasağlam üniversite mezunu insanlar işsizlikten kırılırken orada o çocuğu hayata kazandırmak için her imkanı sağlıyorlar.İnsan yerine konmadığımı hissediyorum bunları gördükçe

Bizim Alman bir tanıdığımızın torunu vardı zihinsel engelli.En son 15-16 yaşlarında görmüştüm çocuğu çat pat okuma yazma biliyordu.Uysal sakin bir çocuktu ama kendi işini kendi göremiyordu tabi 5-6 yaşlarında çocuk gibiydi zekası.Özel eğitim görüyordu şimdi 25 yaşında ve yaklaşık 5-6 yıldır çalışıyor bir yerlerde.Bizde sapasağlam üniversite mezunu insanlar işsizlikten kırılırken orada o çocuğu hayata kazandırmak için her imkanı sağlıyorlar.İnsan yerine konmadığımı hissediyorum bunları gördükçe

miamore uyudu, sana devretti bayrağı:ssz: benim atlamam lazım başka çare yok:50:

Durum bildiğin gibi değil, elbirliğiyle beni cama sevk ediyorlar, büyük vukuatlar olunca siren çalarmış, ben atlasam büyük vukuat ama siren yok, bisiklet kornası taksak sokağa olmaz mı:ssz: çoban sabah kornaya basar:50:

Çobanın bile bulacağı muamma fasulye, gören görmemiş gibi yapar başı belaya girer diye:ssz:
İyisi mi gir kızının koynuna, koklaya koklaya uyu sen:5:

Dur ben de geliyorum peşinden:43:

Çoğunlukla yabancı kanalları seyrederim, ABD'deki hayvan hastanelerini, hayvanlar için tahsis edilen ambulansları, evcil hayvan besleyenlerin hayvanlara kötü muamele yaptıklarında yargılandıklarını görünce vay be bir amerikan pisisi kadar olamadım diyorum, gel peşimden penceryi açtım seni bekliyorum:43:

Töbe bismillah, valla fena bunalımdayım, kkda toplu intihar diye manşetlere çıkarız yarın, girin yataklarınıza:43:
Ya aslında ben şu olaylar olana kadar ciddi ciddi ümidimi kesmiştim bu ülkeden.Bi şekilde yurtdışına gitmenin fırsatını kolluyordum.Ama bu gezi olayları olunca gördüm ki bu gidişatı değiştirmek isteyen çok fazla insan var.Umutlandım biraz planlarımı askıya aldım

Çoğunlukla yabancı kanalları seyrederim, ABD'deki hayvan hastanelerini, hayvanlar için tahsis edilen ambulansları, evcil hayvan besleyenlerin hayvanlara kötü muamele yaptıklarında yargılandıklarını görünce vay be bir amerikan pisisi kadar olamadım diyorum, gel peşimden penceryi açtım seni bekliyorum:43:
Ben de izliyorum sıkça yabancı programları.Özellikle sağlık,kadınlar,çocuklar ve hayvanlarla ilgili uygulamaları gördükçe çok şaşırıyordum ilk başlarda.Sonra alıştım tuhaflığın onlarda değil bizde olduğunu anladım.:1:bu arada ne geldi aklıma.Bizim eskiden ördeğimiz vardı bi tane yazlıkta besliyorduk.Denize filan da götürürdük o da yüzerdi bizimle.Bi gün yine denizdeyken yine Alman turist bi kadın gördü bizi öyle ördekle.Başladı çemkirmeye işkence ediyorsunuz bu hayvana tuzlu suya sokarak zarar veriyorsunuz filan diye:1:Biz şaşırdık kaldık tabi na böyle:53:

Ya aslında ben şu olaylar olana kadar ciddi ciddi ümidimi kesmiştim bu ülkeden.Bi şekilde yurtdışına gitmenin fırsatını kolluyordum.Ama bu gezi olayları olunca gördüm ki bu gidişatı değiştirmek isteyen çok fazla insan var.Umutlandım biraz planlarımı askıya aldım

Vatanı terketmek yok:72:
En doğru kararı vermişsin rozcum:16:

Takvim Gazetesinden Mevlüt Yüksel'in ağaçla röportaj yapmasından sonra yarın Abbasağa Meclisi Yaratıcı Eylem Atölyesi üyeleri Takvim gazetesi önünde ağaç kılığına girecek. Belki konuşurlar diye:))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back