Konu başbakanın mal varlığımı ? Ben ülkenin geleceği için yazılıp çiziliyor sanıyordum.
ben gideyim zaten doğum günüm bugün hiç uğramayayım bu başlığa
bu ülke Kemal Sunal lar Şener Şen ler Adile Naşit ler Çetin Tekindor lar Tuncer Kurtiz ler Tarık Akan lar yetiştirmiş
hollywoodda ödül alanların bazısını değil hepsini sollar bu isimler
bu arada siz ne iş yapıyorsunuz merak ettim ,doğrusu kimseyi begenmediniz malum koca ülkeden , aldığınız ödülleriniz varsa sizi de ayakta alkıslamak isteriz
LUCKYFİSH benim gerçek sanatçılara sözüm yok.iki hit parçası olan,tv dizilerinde veya filmlerinde adını duyurmuş yapımcı, yönetmen veya oyuncu bozuntularını kastetmiştim.
maalesef ki sanatı hala tv lerden ibaret sayıyoruz.daha ötesine geçemedik... bende tv sanatçılarını örnek verdim.hala da aynı görüşteyim. hep bir taklit hep bir araklama misal:Acun'un programları survivor,yetenek sizsiniz.Melek baykalın programı Martha'nın kopyası.umutsuz ev kadınları,fear factor,20 dakika vs vs.... recep ivedik serisi argo ve belaltı espriler içeren saçma sapan bir film..
sanatçı kesimden kalite düzeyi bakımından dünya seviyesinde yarışabilecek özgün çalışmalar beklemem hata mı..?
MUNE kaymak tabaka derken başı açık insanları kastettiğimi de nereden çıkardın..? yazıyı yazan benim böyle bi ima yok.
yeşil sermaye olarak adlandırılan bazı kurumların gezi olaylarına destek verdiğini yazılı ve görsel medyadan takip ettik.
alınganlık göstermişsin.
bi arkadaş çamaşır mağazasının kapatılmasını da bu mantaliteye bağlamışya ne diyim.
her kesimden olduğu kadar muhafazakar kesimden de fantazi çamaşırlara ilgi var.ben örtünüyorum diye arap kadri donuyla gezicek halim yok.tanga da giyerim normal külotta. bu kadar abartmayalım lütfen.
konu ısınıp ısınıp başa dönüyor : )
dışarıdan çok keyfili ama :)
KK'nın SSK maceraları, RTE'nin gemileri
heee IMF borcu ödendi yaaa cari açıktan bahseden yok. Varda ne olduğu sanırım bilinmeden büyüyor bu deniyor dış borç. Kişi başına düşen gelir artmış. benim hakkımı kim aldıysa iki elim yakasında olacak... Kişi başına gelir artıp ta emekli maaşı neden hala aynı ? Emeklinin maaşını biri mi indire gandi yapıyor...
Bunu birileri açsa da aydınlansak
LUCKYFİSH benim gerçek sanatçılara sözüm yok.iki hit parçası olan,tv dizilerinde veya filmlerinde adını duyurmuş yapımcı, yönetmen veya oyuncu bozuntularını kastetmiştim.
maalesef ki sanatı hala tv lerden ibaret sayıyoruz.daha ötesine geçemedik... bende tv sanatçılarını örnek verdim.hala da aynı görüşteyim. hep bir taklit hep bir araklama misal:Acun'un programları survivor,yetenek sizsiniz.Melek baykalın programı Martha'nın kopyası.umutsuz ev kadınları,fear factor,20 dakika vs vs.... recep ivedik serisi argo ve belaltı espriler içeren saçma sapan bir film..
sanatçı kesimden kalite düzeyi bakımından dünya seviyesinde yarışabilecek özgün çalışmalar beklemem hata mı..?
MUNE kaymak tabaka derken başı açık insanları kastettiğimi de nereden çıkardın..? yazıyı yazan benim böyle bi ima yok.
yeşil sermaye olarak adlandırılan bazı kurumların gezi olaylarına destek verdiğini yazılı ve görsel medyadan takip ettik.
alınganlık göstermişsin.
bi arkadaş çamaşır mağazasının kapatılmasını da bu mantaliteye bağlamışya ne diyim.
her kesimden olduğu kadar muhafazakar kesimden de fantazi çamaşırlara ilgi var.ben örtünüyorum diye arap kadri donuyla gezicek halim yok.tanga da giyerim normal külotta. bu kadar abartmayalım lütfen.
Sonunda mapustan çıktım.Banlıyken cevap vermemeyi geçtim resimleri bile göremiyorsun ne kötü bi şey yahu.8 gün koskoca 8 gün dşle kolay
Çok sevgili Mune beni iyi ki banladı yoksa ben kendimi tutamayıp şutlancaktım kesin
nevgül kardeşim bir iki düzeltme yapmak zorundayım.çam ağaçları plastik ağaca döneli yıllar oldu.kırtasiyelerden 1 metrelik plastik ağacı alıp yıllarca kullanıyorsun. Bugüne kadar gerçek çam ağacı olan bir eve gitmedim:)
normal vatandaş suça karışır ise mesela esnafın camını kırdı ise o kişi yüce divanda yargılanmaz.yüce divan aslında anayasa mahkemesidir.devletin en tepesindekileri ve bazı yüksek rütbeli askerleri yargılarken bu yargılamayı en yüksek mahkeme sıfatıyla yani yüce divan sıfatıyla yapar.normal vatandaş o mahkemede yargılanmaz.
Yasemen arap kadri donunu nereden hatırladın,ilahi:)) destekleyelim ülkemizin aydınlarını istiyorum,bunu sen de istediğinden daha fazla uzatmak istemiyorum.sen ülkenin sanatçılarına güven arkadaşım,çok daha iyi şeyler başaracaklarına inan,destekle.bugün 20 ödül yarın 100 ödül olacak inanıyorum.
Bu cam agaci ve camasir magza kapatilma konulari nerden cikti? Ben takip edemedim galiba?
Bireysel yaşadık,o zamanda yapanlara karşı eyleme destek verenlerdenim.(ünv.türban yasağı)Amma velakin bana dokunmayan bin yıl yaşasın düşüncesi yok bende.Hakkımı verdi gerisi beni ilgilendirmez.Ülke mi bölünmüş,vatan mı satılmış,şeriat mı gelmiş,gelirken üç beş insan ölmüş bana nee diyemiyorum üzgünüm.
Din,müslümanlık bir tek o okulda okutulanlara verilmiyor.
Yeğenim ilahiyat fakultesini bitirdi din hocalığını çok güzel bir şekilde icraat ediyor çok şükür.Çünkü bu onun tercihi idi.Bu yönde ilerlemek istediği için imam hatip lisesine gitti ve devamını getirdi.
Kim hangi yönde ilerlemek istiyorsa o okulu okusun.
Son kez bir şey yazayım bireysel
Bu zihniyet yüzünden dükkanımı kapatmak zorunda kaldım zorlayarak.Çocuklarımın rızkını aldılar anlayacağınız.Nedeni iç çamaşır.Bulunduğum yerde hükümet yanlılarının çoğalması ve onlara ters gelmesi.
BenToprak dükkanını kapatmak zorunda kalmış muhafazakar bir yerde olduğu içinBu cam agaci ve camasir magza kapatilma konulari nerden cikti? Ben takip edemedim galiba?
Sonunda mapustan çıktım.Banlıyken cevap vermemeyi geçtim resimleri bile göremiyorsun ne kötü bi şey yahu.8 gün koskoca 8 gün dşle kolay
Çok sevgili Mune beni iyi ki banladı yoksa ben kendimi tutamayıp şutlancaktım kesin
ayrica yilbasi camlari özel olarak yetistiriliyor. yani domates salatalik gibi. Büyümeyen, kücük cam agaclari...Tamamen kar amacli yani:))
magazayi ben de bilmiyorum da, kimdi animsayamadim bir arkadas gezi parkindaki agaclara sahip cikacaginiza yilbasinda cam agaclarina sahip cikin dedi:)))
miamore başbaşa mı kaldık ne :)
ara ara bakabiliyorum, midem cok asit yapiyor... arada uzaniyorum, ama takipteyim merak etme:))
Yılbaşına özel yetiştirilen çam ağaçları artık eskisi kadar rağbet görmüyor, ben kime gitsem yapay ağaç kullanıyorlar, yapayların bile gerçek çam ağacına yakın modelleri pahalı, aklıma kızımla ilgili bir anı geldi, bir yılbaşı günü ki kızım o zamanlar 8 yaşlarında bahçede boyunun yetiştiği bir erik fidesini süslemek istedi, kurdela, süs evde ne bulduysa taktı ağaca:)))
3-5 gün sonra konu komşu dilek ağacı sanıp bahçeye girip ağaca bez bağlamaya kalkmıştı:)) süsleri ağaçtan nasıl topladığımı inanın hatırlamıyorum:)))))
oğlumun doğumunda bize halam hediye getirmişti minik çamımızı 3 ssene oldu tam 152 cm oldu iyi büyümüş mü sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?