• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asgari ücreti alan, hayatinda hic bir zaman ucaga ayak atmiyacak olan kisiler, heycanli heycanli basbakan 3'üncü hava limani, köprüden konusurken alkisliyorlar.

Aslinda bakarsaniz cok aci bir durum.

ayyy birde nükleeer santrali neden istemiyorsunuz, basbakan nimet veriyor tepiyorsunuz diye bagiran var yaaa deli oluyorumm.. Nedir nükleer biliyor mu kiiiii..

Evet canım terörist ilan ettiler adamları.

Vatanı hortumlayanlar, 37 kişiyi diri diri yakanlar, uluderede sivil halkı bombalayanlar, israil için suriyeye savaş açanlar,imralıdaki bebek katilini barış elçisi ilan edenler onlar, redhack terörist. Hı hımm oldu canım:ssz:

Nazım hikmetin vatan haini, denizlerin terörist, vatana hizmet vermiş onurlu paşaların darbeci, direnişçi halkın çapulcu ilan edildiği bir ülkede, redhackin terörist ilan edilmesi çok normal.

Çünkü bu ülkede "onlardan" olmayan herkes kaka:ssz:

:46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46:

Nüklüer santralı isteyenleri toplayıp yanı başlarına kursunlar.:34:

aynen, bir köye toplansinlar ortaya kursunlar... ama kimse sikayet etmesin sakat cocuk dogdu, kanser olduk, kör olduk diye... haaa bide ekin faan ekmeye kalkmasinlar..::)) olasi kazalara karsida mümkünse aya, merkür e falan gitsinler:))

Konu başbakanın mal varlığımı ? Ben ülkenin geleceği için yazılıp çiziliyor sanıyordum.

ben gideyim zaten doğum günüm bugün hiç uğramayayım bu başlığa

Konu başbakanın mal varlığımı ? Ben ülkenin geleceği için yazılıp çiziliyor sanıyordum.

Kazen doğum günün kutlu ve mutlu olsun :29:
Nice güzel yaşlara inşallah..

Son düzenleme:

doğum günü 4 temmuz filmi senin için gelsin başkan

MUTLU YILLAR :34::16: :71:

Son düzenleme:
ayyy birde nükleeer santrali neden istemiyorsunuz, basbakan nimet veriyor tepiyorsunuz diye bagiran var yaaa deli oluyorumm.. Nedir nükleer biliyor mu kiiiii..

Nüklüer santralı isteyenleri toplayıp yanı başlarına kursunlar. :34:

Türkiye yer altı zengini.Açın bakın nerelerde ne var.Aaa 3.köprü ,marmaray, vs vs. yerlerine bak ne tesadüf.İhaleleri bizim millet alsa neyse verdiler yabancılara.Eee ne var bunda diyeceksin.Ne var canım kazdığı yerde çıkan bütün yer altı zenginlikleri ihaleyi alana kalıyooor.Marmaray kime verildi.Geçtiği yollarda hangi madenler vardı.
Gözler boyanıyor köprüyle altımızı boşaltıyorlar bana ne.
Hele petrolün verilmesi hainliktir.Birde utanmadan vatansever ilan ettiniz.
Vatansatar kendileri.

Nüklüer santralı isteyenleri toplayıp yanı başlarına kursunlar. :34:

Türkiye yer altı zengini.Açın bakın nerelerde ne var.Aaa 3.köprü ,marmaray, vs vs. yerlerine bak ne tesadüf.İhaleleri bizim millet alsa neyse verdiler yabancılara.Eee ne var bunda diyeceksin.Ne var canım kazdığı yerde çıkan bütün yer altı zenginlikleri ihaleyi alana kalıyooor.Marmaray kime verildi.Geçtiği yollarda hangi madenler vardı.
Gözler boyanıyor köprüyle altımızı boşaltıyorlar bana ne.
Hele petrolün verilmesi hainliktir.Birde utanmadan vatansever ilan ettiniz.
Vatansatar kendileri.

Aklima gelmisken ekleme yapayim, mayin temizleme bahanesi ile israile verilen topraklari unutmayalim..:)

Sağlıklı, Mutlu Nice Yıllar Sevgili Kazen.
Sevdiklerinle birlikte İnşallah.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.

.
efe4534cc0e6d230de7aea1.gif

LUCKYFİSH benim gerçek sanatçılara sözüm yok.iki hit parçası olan,tv dizilerinde veya filmlerinde adını duyurmuş yapımcı, yönetmen veya oyuncu bozuntularını kastetmiştim.
maalesef ki sanatı hala tv lerden ibaret sayıyoruz.daha ötesine geçemedik... bende tv sanatçılarını örnek verdim.hala da aynı görüşteyim. hep bir taklit hep bir araklama misal:Acun'un programları survivor,yetenek sizsiniz.Melek baykalın programı Martha'nın kopyası.umutsuz ev kadınları,fear factor,20 dakika vs vs.... recep ivedik serisi argo ve belaltı espriler içeren saçma sapan bir film..
sanatçı kesimden kalite düzeyi bakımından dünya seviyesinde yarışabilecek özgün çalışmalar beklemem hata mı..?

MUNE kaymak tabaka derken başı açık insanları kastettiğimi de nereden çıkardın..? yazıyı yazan benim böyle bi ima yok.
yeşil sermaye olarak adlandırılan bazı kurumların gezi olaylarına destek verdiğini yazılı ve görsel medyadan takip ettik.
alınganlık göstermişsin.

bi arkadaş çamaşır mağazasının kapatılmasını da bu mantaliteye bağlamışya ne diyim.
her kesimden olduğu kadar muhafazakar kesimden de fantazi çamaşırlara ilgi var.ben örtünüyorum diye arap kadri donuyla gezicek halim yok.tanga da giyerim normal külotta. bu kadar abartmayalım lütfen.

LUCKYFİSH benim gerçek sanatçılara sözüm yok.iki hit parçası olan,tv dizilerinde veya filmlerinde adını duyurmuş yapımcı, yönetmen veya oyuncu bozuntularını kastetmiştim.
maalesef ki sanatı hala tv lerden ibaret sayıyoruz.daha ötesine geçemedik... bende tv sanatçılarını örnek verdim.hala da aynı görüşteyim. hep bir taklit hep bir araklama misal:Acun'un programları survivor,yetenek sizsiniz.Melek baykalın programı Martha'nın kopyası.umutsuz ev kadınları,fear factor,20 dakika vs vs.... recep ivedik serisi argo ve belaltı espriler içeren saçma sapan bir film..
sanatçı kesimden kalite düzeyi bakımından dünya seviyesinde yarışabilecek özgün çalışmalar beklemem hata mı..?

Anlamadım siz acuna sanatçı mı diyorsunuz :37: survivora, fear factöre sanatsal çalışma mı diyorsunuz :37: :37:

birincisi onlar reality show formatlarıdır dünyanın her yerinde kullanılır çalıntı değil,kopya yapımdır,popüler kültürün tüketeceği günü geçiren yayındır.. ikincisi recep ivedik ülkemizin seviyesini gösteren çok ilginç bir filmdir.. Sayesinde bir halttan anlamayan bir ülke olduğumuzu ve bir arpa boyu yol alamayacağımızı bir kere daha gördüm.. :ssz:

Dünya çapındaki gerçek sanatçılar zaten iki elinizin parmağını geçmez onları özel yapan da budur..Bir tane Fazıl Say vardır başka olmaz zaten onu özel yapan da budur... :ssz:

bi arkadaş çamaşır mağazasının kapatılmasını da bu mantaliteye bağlamışya ne diyim.
her kesimden olduğu kadar muhafazakar kesimden de fantazi çamaşırlara ilgi var.ben örtünüyorum diye arap kadri donuyla gezicek halim yok.tanga da giyerim normal külotta. bu kadar abartmayalım lütfen.[/QUOTE]

arap kadri donu ne ya çok güldüm:D:Dhay sen çok yaşa

her kesimden olduğu kadar muhafazakar kesimden de fantazi çamaşırlara ilgi var.ben örtünüyorum diye arap kadri donuyla gezicek halim yok.tanga da giyerim normal külotta. bu kadar abartmayalım lütfen.

arap kadri donu ne ya çok güldüm:D:Dhay sen çok yaşa[/QUOTE]

limon dan bir karakterdi sanirim... yada leman dan.. killanan adam falan vardi okuldayken okurdum:))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back