- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
[video=youtube;VDIdyGderwI]http://www.youtube.com/watch?v=VDIdyGderwI[/video]
Lütfen ama Gemi degil "GEMICIK"
300-400-500 bin dolar peşinat mı dedi ne kadar da basit söylüyor öyle:26::26::26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[video=youtube;VDIdyGderwI]http://www.youtube.com/watch?v=VDIdyGderwI[/video]
Lütfen ama Gemi degil "GEMICIK"
Asgari ücreti alan, hayatinda hic bir zaman ucaga ayak atmiyacak olan kisiler, heycanli heycanli basbakan 3'üncü hava limani, köprüden konusurken alkisliyorlar.
Aslinda bakarsaniz cok aci bir durum.
Evet canım terörist ilan ettiler adamları.
Vatanı hortumlayanlar, 37 kişiyi diri diri yakanlar, uluderede sivil halkı bombalayanlar, israil için suriyeye savaş açanlar,imralıdaki bebek katilini barış elçisi ilan edenler onlar, redhack terörist. Hı hımm oldu canım
Nazım hikmetin vatan haini, denizlerin terörist, vatana hizmet vermiş onurlu paşaların darbeci, direnişçi halkın çapulcu ilan edildiği bir ülkede, redhackin terörist ilan edilmesi çok normal.
Çünkü bu ülkede "onlardan" olmayan herkes kaka
300-400-500 bin dolar peşinat mı dedi ne kadar da basit söylüyor öyle:26::26::26:
Dogru duymussun ,gemicigin pesinati o kadar(cik)mis300-400-500 bin dolar peşinat mı dedi ne kadar da basit söylüyor öyle:26::26::26:
ayyy birde nükleeer santrali neden istemiyorsunuz, basbakan nimet veriyor tepiyorsunuz diye bagiran var yaaa deli oluyorumm.. Nedir nükleer biliyor mu kiiiii..
ayyy birde nükleeer santrali neden istemiyorsunuz, basbakan nimet veriyor tepiyorsunuz diye bagiran var yaaa deli oluyorumm.. Nedir nükleer biliyor mu kiiiii..
Nüklüer santralı isteyenleri toplayıp yanı başlarına kursunlar.
Konu başbakanın mal varlığımı ? Ben ülkenin geleceği için yazılıp çiziliyor sanıyordum.
ben gideyim zaten doğum günüm bugün hiç uğramayayım bu başlığa
Konu başbakanın mal varlığımı ? Ben ülkenin geleceği için yazılıp çiziliyor sanıyordum.
Nüklüer santralı isteyenleri toplayıp yanı başlarına kursunlar.
Türkiye yer altı zengini.Açın bakın nerelerde ne var.Aaa 3.köprü ,marmaray, vs vs. yerlerine bak ne tesadüf.İhaleleri bizim millet alsa neyse verdiler yabancılara.Eee ne var bunda diyeceksin.Ne var canım kazdığı yerde çıkan bütün yer altı zenginlikleri ihaleyi alana kalıyooor.Marmaray kime verildi.Geçtiği yollarda hangi madenler vardı.
Gözler boyanıyor köprüyle altımızı boşaltıyorlar bana ne.
Hele petrolün verilmesi hainliktir.Birde utanmadan vatansever ilan ettiniz.
Vatansatar kendileri.
LUCKYFİSH benim gerçek sanatçılara sözüm yok.iki hit parçası olan,tv dizilerinde veya filmlerinde adını duyurmuş yapımcı, yönetmen veya oyuncu bozuntularını kastetmiştim.
maalesef ki sanatı hala tv lerden ibaret sayıyoruz.daha ötesine geçemedik... bende tv sanatçılarını örnek verdim.hala da aynı görüşteyim. hep bir taklit hep bir araklama misal:Acun'un programları survivor,yetenek sizsiniz.Melek baykalın programı Martha'nın kopyası.umutsuz ev kadınları,fear factor,20 dakika vs vs.... recep ivedik serisi argo ve belaltı espriler içeren saçma sapan bir film..
sanatçı kesimden kalite düzeyi bakımından dünya seviyesinde yarışabilecek özgün çalışmalar beklemem hata mı..?
bi arkadaş çamaşır mağazasının kapatılmasını da bu mantaliteye bağlamışya ne diyim.
her kesimden olduğu kadar muhafazakar kesimden de fantazi çamaşırlara ilgi var.ben örtünüyorum diye arap kadri donuyla gezicek halim yok.tanga da giyerim normal külotta. bu kadar abartmayalım lütfen.