• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben şunu anlamadım bundan önceki başbakanlarda ülke hiç iyi şeyler yapmadılar ama hiçte düşman başbakan gözüyle gözükmediler nedennnseee.

yoooo yine okursan eger konu ile ilgili seyleri görebilirsin. 1950 den beri bu ülke borc bataginda...Yani bu son hükümet ilk degil, ama göz göre göre yapan ilk:))

bu başbakan iyi şeyler yapmış ya ne yapmış söylesenize ben pek bilmiyorumda
ha sağlık sektöründe her adım attığımızda para veriyoruz,devlet okul ve kitaplarının içleri boşaltıldı harçlar zamlandı ve arttı,kpss sbs ıvır zıvır çıktı,asgari ücret ev kiralarıyla aynı seviyede,üztüne halka hakaret edildi çapulcu,ayyaş vsvs
başka ne isterki insan iyiki varsın rte hükümeti

yoooo yine okursan eger konu ile ilgili seyleri görebilirsin. 1950 den beri bu ülke borc bataginda...Yani bu son hükümet ilk degil, ama göz göre göre yapan ilk:))

IMF ye olan borç bitti bende bunu hatırlatayım.ama tabi bu yinede bazı kesimler için görülmeyecek.biraz millet olarak iyilere aferin kötülere olmamış deyip tepkimizi yakıp yıkmakla vermesek emin olun bu ülke daha huzurlu olacak.ama maalisef yine diyecem bazıları kendilerini kullandırtıyor.

Burada ehliyet degistirme 23 euro.. Bunu cok buluyorlar birde..

101 gerçekten çok fazla!! Kpss de 120 lira ödedik yabancı dil sinavını da ayırdılar öncesinde 50 lira da ona ödedik toplam da 170 lira!! insanları sınavda ki puanıyla değil de sınava başvurma aşamasında elemeye başladılar

Son düzenleme:
söylenecek çookkk şey varda burası yeri değil.iyisimi herkes kendi gördüğüyle kendi beyninin yettiğiyle hareket etsin.başka denecek bişey yok görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.başımıza her şeyi 4/4lük yapan birisi çıkar inş.bende görürüm o günleri.:)))

Son düzenleme:
IMF ye olan borç bitti bende bunu hatırlatayım.ama tabi bu yinede bazı kesimler için görülmeyecek.biraz millet olarak iyilere aferin kötülere olmamış deyip tepkimizi yakıp yıkmakla vermesek emin olun bu ülke daha huzurlu olacak.ama maalisef yine diyecem bazıları kendilerini kullandırtıyor.

imf e olan borc bitti evet cünkü herkes bir imf biliyor borsadan dolayi...Ama dis borc acigi 4 kat cogaldi.. Bu hic dile getirilmiyor. Yine arastirmadan konusuyorsunuz...Etibank hakkinda ne biliyorsunuz?? bakin ben söyle deyim siz bir düsünün.. Etibank abd ye satiliyor, degerinin binde birine...Bu kesin bir bilgidir arastirin lütfen. Bor madenleri hakkinda ne biliyorsunuz, lütfen bunu da kendiniz arastirin. Ben aciklamiyorum cünkü yine kulaktan dolma bilgiler ile yanlis yönlendirilirsiniz. Ama kendiniz acip okursaniz o zaman kendi düsünceleriniz sekillenir ve cocuklarimizin gelecegi icin neden yanip tutustugumuzu anlayabilirsiniz... Tüpras, eregli gibi devletin mallari neden ve nasil satildi okuyun lütfen...

Kaç kere söyledik burda IMF ye borç bitmesi ekonomimizin iyi olduğunu göstermez o kadar özelleştirmeye karşın dış borcumuz aldı başını gidiyor... Daha önce de söyledim bunu IMF özelleştirmeler yapması sonucu dış borcunu kapatan Arjantini dünyaya örnek olarak gösterdi ülke %98 ni özelleştirdi enflasyon düştü, borç kapandı ama uzun vade de dış borç arttı, işsizlik arttı, ücretler düştü ülke git gide yoksullaştı o kadar yoksullaştı ki insanlar yol kenarında açlıktan inekleri canlı canlı elleriyle parçaladılar!!!

Son düzenleme:
bir de sessiz çoğunluk var unutmayın.onlar gündemi internetten takip etmezler,beliki çoğunun bilgisayarı bile yoktur.ama onlar kimin ne olduğunu çok iyi bilirler.
onlara genelde bidon kafalı örümcek kafalı dağdaki çoban denir.....
onlar kadrolaşmadan bahsederken kılıçdar amcamızın ssk da konuşlanmış ve kurumumun iliğini sömüren -aynı soyadı taşıyan-70 akrabasının çok iyi bilirler.

burda demagojiye gerek yok.herkes farkında herşeyin......

evet Mevlana olmak gerekir her zaman.Ama şu da var ki
cehennem boşuna yaratılmadı.israil için-çindeki budistler için benim kardeşime zulmeden kim olursa olsun
-yaşasın cehennem-

$BOT-gZ-CEAAW4cL.jpg
Ayrıca İnternette Gözetime Karşı Araçlar"sunumu yapılacaktır...

bir de sessiz çoğunluk var unutmayın.onlar gündemi internetten takip etmezler,beliki çoğunun bilgisayarı bile yoktur.ama onlar kimin ne olduğunu çok iyi bilirler.
onlara genelde bidon kafalı örümcek kafalı dağdaki çoban denir.....
onlar kadrolaşmadan bahsederken kılıçdar amcamızın ssk da konuşlanmış ve kurumumun iliğini sömüren -aynı soyadı taşıyan-70 akrabasının çok iyi bilirler.

burda demagojiye gerek yok.herkes farkında herşeyin......

evet Mevlana olmak gerekir her zaman.Ama şu da var ki
cehennem boşuna yaratılmadı.israil için-çindeki budistler için benim kardeşime zulmeden kim olursa olsun
-yaşasın cehennem-

yani sizinde aynen dediginiz gibi. 70 akraba mi daha fazla zarar verir yoksa iki yilda basbakanin oglunun elde ettigi onlarca GEMI ve bim magazalar zinciri mi? hesabi interneti olmayan insanlar bile yapabilir öyle degil mi?:)) Türkiye nin en zengini arasina girmek icin ne kadar zengin olmak lazim:))

ayrica calan cirpan herkes cezasini cekmeli, o parti su parti bu parti.. umurumda degil kimin partisi oldugu. kim kötülük yaptiysa ceksin, kötülükler yaristirilmasin. o daha kötü bu daha kötü

kimse kusura bakmasın ama bu ülke çok soyguncu gördü lakin rte ve takımı gibi adamın gözünün içine baka baka çalanını görmedi hiç boşuna itiraz edilmesin bunu bilen biliyo evin tv pc olmayan 80 yaşındaki insanlar kreşteki 5 yaşındaki çocuklar bile farkında bu soygunun bilmek isteyen görmek isteyen görür bilir

yani sizinde aynen dediginiz gibi. 70 akraba mi daha fazla zarar verir yoksa iki yilda basbakanin oglunun elde ettigi onlarca GEMI ve bim magazalar zinciri mi? hesabi interneti olmayan insanlar bile yapabilir öyle degil mi?:)) Türkiye nin en zengini arasina girmek icin ne kadar zengin olmak lazim:))

ayrica calan cirpan herkes cezasini cekmeli, o parti su parti bu parti.. umurumda degil kimin partisi oldugu. kim kötülük yaptiysa ceksin, kötülükler yaristirilmasin. o daha kötü bu daha kötü

öyle bir hale geldik ki kim daha çok zarar verdi?
benim babam senin babanı döver.
gemiciktir tutturmuşlar bir türkü gidiyor.yalancı-dönek-1 dediği diğerini tutmayan adamın birinin yalanlarını ona buna pazarlaya pazarlaya bu günlere geldiler.
darbe gelsin.niye benim partim kazanamıyor
adamlar muhalefet yokluğundan meydana indiler kendi muhalefeltlerini kendileri yapmaya çalıştılar.
burda millet kimin umrunda
adamların şartlarına bakın;
3. köprü yapılmasın
3. havaalanı yapılmasın
nükleer satral yapılmasın.
yokkk yaaaaaaaaaaaaaa

başka derdiniz arzunuz?
bunların olmamasını isteyen kimler?
belli
ya içimizde düşman
Allah korusn bizi bunlardan

Anladım ki: İnsanlar; Susanı korkak. Görmezden geleni aptal. Affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar. Oysa ki; biz istediğimiz kadar hayatımızdalar. ... Göz yumduğumuz kadar dürüstler ve sustuğumuz kadar insanlar..! şemsi tebrizi

bugün 80 olayları tekrar yaşanmadıysa biz sustuğumuz için.
kim daha çok ülkesini milletini seviyor belli.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mısır’daki askeri müdahale nedeniyle Urla’daki tatilini yarıda kesti, bugün kurmaylarıyla İstanbul'da toplantı yapacak. Başbakan'ın toplantısı öncesi basın açıklaması yapan Dışişleri Bakanı Davutoğlu, ''Halk iradesiyle seçime gelen hükümetler ancak halk iradesiyle görevden alınırlar'' dedi.

Son düzenleme:
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mısır’daki askeri müdahale nedeniyle Urla’daki tatilini yarıda kesti, bugün kurmaylarıyla İstanbul'da toplantı yapacak. Başbakan'ın toplantısı öncesi basın açıklaması yapan Dışişleri Bakanı Davutoğlu, ''Halk iradesiyle seçime gelen hükümetler ancak halk iradesiyle görevden alınırlar'' dedi.

Kendi ülkesinde insanlar ölüp yaralanırken geziye çıkan başbakanımız Mısır için tatilini yarıda kesip gelmiş!!!!!!!!

[video=dailymotion;x4txo3]http://www.dailymotion.com/video/x4txo3_horoz-dovusu_animals[/video]
Konu buna benzedi inanın.Kim üstün gelecek,herkes karşı tarafın suçluluğunu ispata çalışıyor sanki

Son düzenleme:
bu zararlar benim paramla ödenmesin.bunları tek tek tespit etsinler zararı tanzim etsinler....ben den harcanacak 1 kuruş bile bu eylemi yapanlara haram olsun zehir olsun zıkkım olsun.....

"Hayrünnisa Hanımın kaprisi için ayda 49 milyar !

Konu TBMM'de Dışişleri Bakanlığı bütçesi görüşülürken gündeme geldi.

CHP'liler Ahmet Davutoğlu için kiralanan malikanenin aylık kirasının ne kadar olduğunu sordu.

Bakan Davutoğlu kem küm etti rakamı açıklamadı ama CHP'nin soru önergesine Dışişleri Bakanlığı bürokrasisinden gönderilen yazılı cevapta şu ifadeler var:
"Sayın Davutoğlu için kiralan mülk için 49 bin (milyar) lira kira ödemesi ve şu ana kadar 1.7 milyon (trilyon) lira kira ödemesi yapılmıştır."

Önce şunu soralım, Ankara'da bir ev için ayda 49 milyar lira olacak şey midir?

Ve ikinci soru:
Dışişleri Bakanlığı'nın konutu yani bakanlığın bir lojmanı var mıdır?

Vardır.

Peki Davutoğlu niçin o konutta değil de ayda 49 bin (milyar) kira ile oturuyor?

Hayrünnisa hanımın kaprisi için!

Ne imiş efendim, Cumhurbaşkanımızın eşleri kocası Dışişleri Bakanı iken kaldığı o konutu çok sevmişti de, onu boşaltmak istememiş ve köşkle beraber iki yeri ortak kullanıyormuş!

Hanımefendi Çankaya Köşkü yetmedi mi de bir de Dışişleri Konutunu gasp ediyorsun?

Siz o konuta el koymasaydınız, Davutoğlu için her ay 49 milyar kira ödenmeyecekti." alıntı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back