Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

benim kardeşimin üzerine -İŞEYENLER- Allah sizi kendi pisliğinizin içinde boğacaktır.

şuraya iki üc yorum yaptınız hepsinde kin nefret beddua ilenme çıkıyor agzınızdan
okurken gerildim tüm enerjimi sogurdunuz

sizi hoşgörüye davet ediyorum
bu yazılarla tartısma olmaz
hepimiz ülkemiz için iyi seyler istiyoruz siz baska biz baska düşünüyoruz diye
işi hakarete cevirmenin manası yok

"IMF'ye borç bitti ama dış borçlar bitmedi, aksine arttı" diyen Tüzel, AKP'nin hükümet olduğu 2002'den bu yana dış borçların 130 milyar dolardan 330 milyar dolara çıktığını savundu.
Tüzel, özel sektörün borcunun artmasının, devlet garantisi nedeniyle bütün Türkiye halkını risk altına soktuğunu öne sürdü. Levent Tüzel

canim cok üzüldüm dogrulugu nedir acaba...Mapus yollari gözlemek de zor anacim :))
‘Redhack’i sanal terörist yaptılar | Sözcü Gazetesi

Umarım bilgiler yanlıştır ve yakalanmazlar.. Yoksa zorr...

Evet canım terörist ilan ettiler adamları.

Vatanı hortumlayanlar, 37 kişiyi diri diri yakanlar, uluderede sivil halkı bombalayanlar, israil için suriyeye savaş açanlar,imralıdaki bebek katilini barış elçisi ilan edenler onlar, redhack terörist. Hı hımm oldu canım

Nazım hikmetin vatan haini, denizlerin terörist, vatana hizmet vermiş onurlu paşaların darbeci, direnişçi halkın çapulcu ilan edildiği bir ülkede, redhackin terörist ilan edilmesi çok normal.

Çünkü bu ülkede "onlardan" olmayan herkes kaka

Son düzenleme:

Valla darbe tehditleri, 80 ler olur bak tehditleri beni hic korkutmuyor... inceldigi yerden kopsun umurumda degil.. onlarca gemi de ne ki diyorsun:))) Acaba bir bim magaza zinciri kac paraaaa, bir yük gemisi kac para haberin var mi:))) yani milletini seven bunlari ogluna alin caya kadar dis borclari kapatmazmiydi dersin??? ne güzel olurdu, vergilerimiz ülkemizin borcunu kapatirdi. Ama tek bir insanda toplandi, bu mudur savundugunuz sey??? Bunun icin mi darbe yada 80 ile korkutmeye calisiyorsunuz??

24 milyon ehliyet olduğuna göre 101 liradan, iktidar tam 2 milyar 424 milyon lira toplayacak. Ohhh,Allah bin bereket versin. Hadi bakalım bu sefer AKEPE hangi yandaşlarını, kimleri zengin edecek?
Hakkımızı helal ediyormuyuuuuz!!!!!!!!
Eveeeet
Niye,
Çünkü onlar türbanlı bacımızın üzerine işemediler, camide içki içip alem yapmadılar, devletin malına zarar vermediler...
Onlar sadece ve sadece mağdurlar

EMniyet amiri rüyasında redhack'in İP görmüş, şimdide ipi takip ediyorlarmış. Bunlar redhack'i değil bulsa bulsa topkeki bulurlar

ahaha Çin'deki budistlerle ne alıp veremediğiniz var ya

Son düzenleme:
konu ısınıp ısınıp başa dönüyor : )

dışarıdan çok keyfili ama :)

KK'nın SSK maceraları, RTE'nin gemileri

heee IMF borcu ödendi yaaa cari açıktan bahseden yok. Varda ne olduğu sanırım bilinmeden büyüyor bu deniyor dış borç. Kişi başına düşen gelir artmış. benim hakkımı kim aldıysa iki elim yakasında olacak... Kişi başına gelir artıp ta emekli maaşı neden hala aynı ? Emeklinin maaşını biri mi indire gandi yapıyor...

Bunu birileri açsa da aydınlansak

10 yılda dış borç 130 milyar dolardan 310 milyar dolara çıkmış bunu konuşan yok.
O çok memnun kalınan akp belediyelerin de hazine kefaletli aldığı ve ödemediği borçları da unutmayalım.

Adamlar bizim adımıza, bize sormadan borç alıyor.
Buna kimsenin gıkı çıkmıyor.

Varsa yoksa kamu zararı benim cebimden çıkmasın.
Yahu senin cebinden neler çıkıyor haberin yok

Canım sinirlenme, işememişler pişirip yemişler sakin ol:26:

Olay gerçekse şiddetle kınıyoruz elbette. Failleri ise gezi parkı eylemcileri değil provakatörlerdir.
En kısa zamanda suçluların tesbit edilip cezalanmasını dileriz.
Aşağıdaki linkte Z.Develioğlunun röpörtajındaki son cümleyi anlayamadım maalesef.
''Yerimden kalktım bebeğimi bulmaya çalıştım.'' :44: Bebeğini nerede, ne durumda bulduğunu da açıklasaydı keşke.
Zalimlerden Rab'bimize sığınırız.

Başbakan'ın 'yakınım taciz edildi' dediği belediye başkanının gelini konuştu - Gündem - T24

[video=youtube;VDIdyGderwI]http://www.youtube.com/watch?v=VDIdyGderwI[/video]

Lütfen ama Gemi degil "GEMICIK"

Son düzenleme:

Asgari ücreti alan, hayatinda hic bir zaman ucaga ayak atmiyacak olan kisiler, heycanli heycanli basbakan 3'üncü hava limani, köprüden konusurken alkisliyorlar.

Aslinda bakarsaniz cok aci bir durum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…