Bu arada Turk medyasina Tahrir'in Taksim'den daha yakin mesafede olduğunu öğrendim!!!!!!!!!
Esimde az once tv ye soyleniyOrdu gezi niye gostermediniz bippppler diyodu
Belkide meydanlari karistirmislardir dedim bende
Tahriri taksim sanmislardir
Esimde az once tv ye soyleniyOrdu gezi niye gostermediniz bippppler diyodu
Belkide meydanlari karistirmislardir dedim bende
Tahriri taksim sanmislardir
Söylenilmeyecek gibi değil ki Taksimi inatla görmezden gelen kanallar Tahrirden canlı yayın yapıyor!!!
8 Mart mı o da ne?
Kadınlar yılın 365 günü şiddet görürken, öldürülürken, taciz, tecavüzle ruhları paramparça edilirken, kadın töre mağduruyken, eğitim ve çalışma hakkı elinden alınmışken, 2. değil 3. sınıf vatandaş bile sayılmazken neyin kutlaması
Yılda birgün bir iki mesaj verilse ne olur verilmese ne olur, icraat var mı? Yok, neymiş efendim kadınlar çiçekmiş, valla parktaki çiçeklere basmak yasak tabelasını okuduğumuz halde basıp çiğneyen bir zihniyetteyiz.
Kadınlar bir çiçektir demekle iş bitmiyor, insanın ağzı başka aklı başka olduktan sonra
Türkiye'nin nüfusunun yarısı yüzde (49,8 i) kadın.mecliste kadın sayısı meclisin yüzde 14'ü.baş örtülü kadınlar üniversiteye gidemedi ama erkekler için böyle bir şey olmadı.onlar inansalar da inanmasalar da her zaman eğitim hakkına kavuştu.üç çocuk meselesi gündeme geldi ama üreme zorluğu çeken kadınlara bedava fon vermek, tüp bebeği teşvik etmek erkeklerin aklına gelmedi.aksine bin türlü evrak isteniyor tüp bebek çok masraflı.kürtaj konusu gündeme geldi ama korunmak sadece kadının göreviymiş gibi davranıldı.adam evde karısını dövüp tecavüz edip gidiyor o kadın nereden bulsun parayı da gidip doğum kontrol hapı alsın.eğer yanlış bilmiyorsam sağlık ocağı hapı artık ücretsiz vermiyormuş.bu konuda bilgi sahibi olan kızlar belirtsin buraya.kadınlar şiddet görüyor çözüm yok,doğuda çocuk gelinler var çözüm yok,kız çocukları işçi oluyor çözüm yok.evlilik zamanı sen bu adamı seviyor musun diye sorulmayan bir sürü şehir var.bıktım.erkeklerin kadınları siyasette kullanmasını istemiyorum.kadın siyasetçilerin,milletvekillerinin,bakanların artmasını istiyorum.
bu zararlar benim paramla ödenmesin.bunları tek tek tespit etsinler zararı tanzim etsinler....ben den harcanacak 1 kuruş bile bu eylemi yapanlara haram olsun zehir olsun zıkkım olsun.....
bu zararlar benim paramla ödenmesin.bunları tek tek tespit etsinler zararı tanzim etsinler....ben den harcanacak 1 kuruş bile bu eylemi yapanlara haram olsun zehir olsun zıkkım olsun.....
olaylarla ölen insanların kör kalan gençlerin haklarını kim ödeyecek ölenlere geri kim can verecek kim kör kalanlara gözünü çıkarıp verecek KİMM?
Aklınız fikriniz maddiyat millet canını koymuş ortaya bu olaylarda siz ve sizin gibiler hala para para para diye dolaşıyo ortalıkta
Para lafini etmelerine alistim da, su zehirli sözleri beni cok üzüyor..Bu kin bu nefret beni cok korkutuyor.. Özellikle kadinlarin icinde böylesine kin-nefret olunca daha cok korkuyorum. Cünkü kadinlar hep yapici,fedakar ve yufka yürekli olmuslardir. Ama bu topikteki kadinlar eylem yapan insalara etmedikleri beddua kalmadi. Ama derler ki, beddu dönüp dolasik sahibini bulurmus...Dikkat etmek lazim..
sizin paranızla gemicik alınmasına ne diyorsunuz
bir kaç sayfa önce hayrunisa hanımefendi hazretlerinin 49bin lira kiraya evde(!) oturduğu yazıldı ona ne diyorsunuz
orta çağ avrupasında olduğu gibi:))) kendi hallerine yansınlar açıp iki sayfa sahih kitap okusalardı bu duruma düşmezlerdi:)))))Ahhhh ahhh tam da bu konu hakkinda söylemek istediklerim var kii, söyleyemiyorum... Ama söyle bir örnek vereyim tam uymaz ama en azindan olan bir olay... Bir kac yil önce Antalya da bir dolandirici cete ele gecirildi, avukatlar, doktorlar, hakimler dolandirilmisti... Nasil mi? Bu insanlara bu cete cennetten arsa sattilar....Bu kültürlü insanlar dünyaaaa kadar para verdiler hicccc acimadan, cünkü cennetten arsa aldiklarina inandilar.. artik düsün gerisini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?