alın size bir aydın kişi(!)
ayrımcılığın,bölmenin,tabiri caiz ise ötekileştirmenin alası...
aziz nesin denilen bu kişi;halkı körüklemenin alasını yapmıştır...
sen rahat uyu eyy aziz o beğenmediğin imam hatipliler artık türkiyenin dört bir yanında...
dinci dediğin,küçümsediğin o insanlar şimdi mühendiste oldu,doktorda oldu,avukatta oldu...
tabii okumak bu aydınlara göre , sadece onlar gibi düşünenlerin hakkı...
karşı düşüncede olanalr okumayıp evde çoluk çocuk bakmak zorunda veya işçi kesiminden olmak zorunda
geçti artık onlar geçti...
11 sene evvel ihllerin önünü kestiler ama; Allah büyük biz dahada güçlendik
bende bir imam hatipliyim ve çok şükür şu an büyük bir firmada mali müşavirim...ve gurur duyuyorum bundanda...
demekki bu ihl lilerden korkmuş bu aydıncık...
alın size bir aydın kişi(!)
ayrımcılığın,bölmenin,tabiri caiz ise ötekileştirmenin alası...
aziz nesin denilen bu kişi;halkı körüklemenin alasını yapmıştır...
sen rahat uyu eyy aziz o beğenmediğin imam hatipliler artık türkiyenin dört bir yanında...
dinci dediğin,küçümsediğin o insanlar şimdi mühendiste oldu,doktorda oldu,avukatta oldu...
tabii okumak bu aydınlara göre , sadece onlar gibi düşünenlerin hakkı...
karşı düşüncede olanalr okumayıp evde çoluk çocuk bakmak zorunda veya işçi kesiminden olmak zorunda
geçti artık onlar geçti...
11 sene evvel ihllerin önünü kestiler ama; Allah büyük biz dahada güçlendik
bende bir imam hatipliyim ve çok şükür şu an büyük bir firmada mali müşavirim...ve gurur duyuyorum bundanda...
demekki bu ihl lilerden korkmuş bu aydıncık...
bakış açınızın bu olmasına üzüldüm.
Bu yazı ötekileştirme değil,neler nerelerde yapılıyor dikkat çekme buda benim bakış hacım.
o zamanlar o okullardan başladılar.
şimdi devlet okullarınıda eleştiriyoruz çünkü artık orda da işleniyor küçük zihinler.
Sizin iyi olmanız tüm insanların iyi olmasını düşündürmüyor anlayacağınız.
Hiç bireysel yazmadım ama şunu eklemek istedim.
Hacı torunu ve hacı kızıyım.
Ailemde ve çevremde iho okulu okuyanlar var hiç üstlerine almıyorlar ben de.
Toplumsal düşünce diyorlar halk dilinde buna.
danıştayı hedef gösterenleri ve kimin niye yaptığını da unutmadık.
Beğenmediğiniz aziz nesin in 20 yıl önce yazdığını bugün yaşıyoruz.
Onun görebildiğini herkes görebilse keşke.
bu ülkede dini siyaset için kullanan yobazlaştıran bir hükümet var karşımızda,bu mu sevindiğiniz şey.?
Bir imam hatipli olarak bu sizi rahatsız etmiyormu.
Meclisin hali ortada da ,okullarımızın geldiği hale bakın allah aşkına.
Eki Görüntüle 747689
istanbulun göbeğinde bazı liselerin yönetimi tarafından altında müdür beyin imzası ve devletin resmi mührüyle öğrencilere allahın takdiri başlıklı belgeler dağıtılıyor.
Kim bu müdürler ki,
allahın takdirini böyle ayağa düşürüp allahla adeta alay etmeye, o kutsal kavramı küçük düşürmeye yelteniyor!
Demek ki allahın takdiri ile okul yönetiminin takdiri şimdi aynı olmuş!
üstelik bu belgeyi verdikleri lise öğrencilerini mübarek insan olarak kayda geçiriyorlar.
Bu lise istanbulda barbaros hayrettin paşa denizcilik ve endüstri meslek lisesi!
Seçmece müdürünü mutlaka terfi ettirip çok daha yüksek yerlere getirmek gerekir!
* * *
emin çölaşan.
Bu ülkede dini siyaset için kullanan yobazlaştıran bir Hükümet var karşımızda,bu mu sevindiğiniz şey.?
Bir İmam Hatipli olarak bu sizi rahatsız etmiyormu.
Meclisin hali ortada da ,okullarımızın geldiği hale bakın Allah Aşkına.
Eki Görüntüle 747689
İstanbulun göbeğinde bazı liselerin yönetimi tarafından altında müdür beyin imzası ve devletin resmi mührüyle öğrencilere Allahın Takdiri başlıklı belgeler dağıtılıyor.
Kim bu müdürler ki,
Allahın takdirini böyle ayağa düşürüp Allahla adeta alay etmeye, o kutsal kavramı küçük düşürmeye yelteniyor!
Demek ki Allahın takdiri ile okul yönetiminin takdiri şimdi aynı olmuş!
Üstelik bu belgeyi verdikleri lise öğrencilerini Mübarek insan olarak kayda geçiriyorlar.
Bu lise İstanbulda Barbaros Hayrettin Paşa Denizcilik ve Endüstri Meslek lisesi!
Seçmece müdürünü mutlaka terfi ettirip çok daha yüksek yerlere getirmek gerekir!
* * *
Emin Çölaşan.
BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, Kürt sorununun nihai çözümü isteniyorsa, bunun yolu Kürt halkının önderi Sayın Abdullah Öcalanın serbest bırakılmasından geçer. Bunu da hükümetin bugünden kendi gündemine alması gerekir dedi.
Hasta tutukluların serbest bırakılması talebiyle BDP İstanbul İl Başkanlığı, Yenibosnadaki Adli Tıp Kurumu Başkanlığı önünde bir basın açıklaması düzenledi. Yaklaşık 700 kişinin katıldığı basın açıklamasında, Tutsaklara özgürlük, Hükümet adım at sloganları atıldı. Bugün Metris Cezaevindeki bazı hasta tutukluları ziyaret ettiğini söyleyen BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, hükümetin bir iyi niyet göstergesi olarak hasta siyasi tutukluları serbest bırakmasını istedi. Bu konuda Adli Tıp Kurumunun yetkili olmasını eleştiren Tuncel, tam teşekkküllü bir hastaneden alınacak sağlık raporunun yeterli olarak kabul edilmesini istedi.
Bu konuda Necati doğrunun yazdığı yazıyı çok sevdim,tamda benim düşündüklerim
Necati Doğru : Süreç çatladı! | Sözcü Gazetesi
Bu ülkede dini siyaset için kullanan yobazlaştıran bir Hükümet var karşımızda,bu mu sevindiğiniz şey.?
Bir İmam Hatipli olarak bu sizi rahatsız etmiyormu.
Meclisin hali ortada da ,okullarımızın geldiği hale bakın Allah Aşkına.
Eki Görüntüle 747689
İstanbul’un göbeğinde bazı liselerin yönetimi tarafından altında müdür beyin imzası ve devletin resmi mührüyle öğrencilere “Allah’ın Takdiri” başlıklı belgeler dağıtılıyor.
Kim bu müdürler ki,
“Allah’ın takdirini” böyle ayağa düşürüp Allah’la adeta alay etmeye, o kutsal kavramı küçük düşürmeye yelteniyor!
Demek ki Allah’ın takdiri ile okul yönetiminin takdiri şimdi aynı olmuş!
Üstelik bu belgeyi verdikleri lise öğrencilerini “Mübarek insan” olarak kayda geçiriyorlar.
Bu lise İstanbul’da Barbaros Hayrettin Paşa Denizcilik ve Endüstri Meslek lisesi!
* * *
Emin Çölaşan.
Takdirlik skandal
Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan dünkü köşe yazısında fıkralara taş çıkartacak bir skandala imza attı. Bir öğrencinin bilgisayar programı yardımıyla oluşturduğu ve üzerinde 'Allah'ın Takdiri' yazılı sahte bir takdir belgesini yayınlayan Çölaşan, okulun öğrencilerini mübarek insan olarak kayda geçirdiğini yazdı.
altını çizdiğim yazınızı anlayamadım açıkçası:44:
O okullardan başladılar derken?
Ne yapılmış o okullarda acaba?
öğrencilerin beyinleri mi yıkanmış ne ile
kuranı kerim ve dini bilgilerle...(!)olamaz değil mi bu?müslüman bir ülkede olmamalı ne alaka bazılarına göre...
Biz normal derlserin yanında dini bilgimizide aldık çok şükür...
Bende o okuldan mezun olan ve birebir yaşayan birisi olarak yazıyorum
bizim dönemimizdeki ablalar ve abiler yani bizden üst sınıflardakilerin
her sene öss sonuçları asılırdı okulumuza
ve hep tıp,hukuk,mühndislik gibi ve türkiyenin en iyi okullarına öğrenci gönderildi çok şükür
ve o kişiler şu an çook iyi yerlerde görev yapıyorlar ve yapmayada devam edecekler...
Ama bunu hazm edemeyen bazı kesimler ne yapalım edelimde bunların önünü keselim diye plan yaparken
kesintisiz eğitim zırvasını çıkardılar ve tam ben öss ye girecekken...kat sayı adaletsizliğ,türbanı söylemiyorum bile,ikna odaları,hakaret vs derken...bizim o dönemki psikolojimizi düşünebiliyor musunuz?sizin evladınız veya kardeşiniz bunları yaşamış olsa idi ne derdiniz?aziz nesin haklı vallahi ne güzel söylemiş mi olurdu düşünceniz...
Ben çook istememe rağmen yıllardır hayalini kurmama rağmen sırf ihl meunuz ve tesettürlü olduğum için hukuk okuyamadım ve buna sebep olanlarada hakkımı asla ve asla helal etmiyorum...çok şükür yine azim ederek ve benim gibi onlarca arkadaşım kardeşim dikey geçişler ile fakültelerimizi istemediğimiz bölümler olsa bile sırf ezilen olmamak için okuduk...siz bunun ne demek olduğunu bilir misiniz?şu an bile hukuk okuyan bir öğrenci vs görürsem bir yanım cızz eder ki çook zeki ve başarılı bir öğrenci olmama rağmen...ama allah nasip ederse kndi çocuğum olur ise yine ihl göndericem ve onun istediği mesleği okuması için elimden geleni yapacağım...asıl özgürlük hakkı yenmek bu demektişr...birde orda burda yok hükümet kız çocujlarını okutmak istemiyor,yok erken yaşta evlenmeleri için düzenleme yapiyor diye zırvalıklar duyuyoruz ..kız çocuklarının okumasını istemeyen kesimin kimler olduğu aşikar ortada...yapılan alkış gibi yüzümüzde patlıyor...
Bilmem anlatabildim mi?
evet herkes görüyor artık neyin ne olduğunu ve onun için icraatlar ortada
ak koyun kara koyun ortada
bireysel yaşadık,o zamanda yapanlara karşı eyleme destek verenlerdenim.(ünv.türban yasağı)amma velakin bana dokunmayan bin yıl yaşasın düşüncesi yok bende.hakkımı verdi gerisi beni ilgilendirmez.ülke mi bölünmüş,vatan mı satılmış,şeriat mı gelmiş,gelirken üç beş insan ölmüş bana nee diyemiyorum üzgünüm.
Din,müslümanlık bir tek o okulda okutulanlara verilmiyor.
Yeğenim ilahiyat fakultesini bitirdi din hocalığını çok güzel bir şekilde icraat ediyor çok şükür.çünkü bu onun tercihi idi.bu yönde ilerlemek istediği için imam hatip lisesine gitti ve devamını getirdi.
kim hangi yönde ilerlemek istiyorsa o okulu okusun.
son kez bir şey yazayım bireysel
bu zihniyet yüzünden dükkanımı kapatmak zorunda kaldım zorlayarak.çocuklarımın rızkını aldılar anlayacağınız.nedeni iç çamaşır.bulunduğum yerde hükümet yanlılarının çoğalması ve onlara ters gelmesi.
Yoğurtçu Park Çapulcu Market gururla duyurur...
Kredi kartı geçer mi vs. espirileri yapmayınız lütfen :)
Eki Görüntüle 747879
Eki Görüntüle 747554 ....................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?