Bakınız şöyle bir ifade kullanmışsınız "kaymak tabaka" kaymak tabakanın açılımı başı açık demek değildir, kaymak tabaka tabiri kullanıldığında akla açık kadınlar gelmez, kaymak tabaka= para sahibi, varlıklı
Varlıklı insanlarla maddi gücü yetersiz insanlar arasında hala eşitlik yoktur, kaymak tabaka devlet hastanesine gitmez, bugün devlet hastanesine giden açık yada kapalı hanımlardan muameleler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Eğer varlıklı kaymak tabakaysanız giyiminizin bir önemi yoktur, çok varlıklı olupta hanımları kapalı olan birçok iş adamı o elit mekanlarda yıllardır diğer iş adamlarıyla yanyana oturur ama kimse bunun hanımı türbanlı kaçalım yanından demez.
Eşitlik?
Birkaç ay önce tvde haberlere düşen konuyu seyretmeyen kalmamıştır sanırım, Sayın Çevrecilik ve Şehircilik Bakanımız kanser hastası üniversiteli bir genç kızımız ilaçları için yardım etsin diye bakanımızın yanına gitmiş ve malesef dilenci muamalesi görüp cebine para sıkıştırılmıştır, gencecik yavrumuz bakanımızın kendisini anlayıp dinlemek yerine cebine para sıkıştırmasına çok içerleyip gözyaşlarına boğulmuş ve parayı iade etmiştir, parayı iade ederken ki sözleri herkesi ağlatmıştır eminim.
Sözleri aynen şöyledir:
''Ben 'ilaç' dedim, Bakan 'para' dedi. Ben Bakan Bayraktar'dan yardım istemiyorum. Yanınıza biri yardım için geldiğinde eliniz cebinize değil, vicdanınıza gitsin'
bu arada da bakan bey hala iyi para verdim düşürmesin saakın diyodu
2 gün sonrada C.Çicek çıkmış 2000tl vermiş bakanımız diye reklam-savunma arasında bi konuşma yapmıştı
hey allahım başımızdaki adamlara bak