merhaba miamore niye yoktun bu aralar hoş benimde internetim dün geldi ya
wallla insalllahhhh. ne diyim.. simdi Atatürk sevgisi icinizdeyken, ve yazdiklarinizi da okurken, beni paradoksa yönelttiniz.. Atatürk ü sevip, yaptiklarina inanip, onu tarihten silmek isteyenlere karsi neden durmadiginizi merak ettim.. Sahsi merakimdir, ima degildir..
canim bu yorumum yüzünden 3 gün ban yedim... Ve kimse de bu yorumda ban yiyecek tek kelime bulamadi.. KK yönetimine sordugumda aciklamak gibi bir lükslerinin olmadiklarini söylediler... :))
Şükür kavuşturana
cokk sükür...:))
okumak ve hiç bişi yazamamak çok fena dimi ben 2 kez banlanınca dellenmiştim yazamadığım için
birileri bişeyler atıyor ortaya herkesi galyana getiriyor sonra köşesine çekiliyor ortalık karışında bir kaç kişi banlanıyor işte...
oyy miamore sen mi geldin hoş geldin
bu yorumdan mı ban yedin:100: polemikten olabilir mi ki acaba?
:) polemik yoktu ki, sahsi merakimdan sormustum. Karsida ki kisi cok icten konusuyordu, bende merakimi gidermek istedim...
hosbulduk:)))
anladım canım,ben polemik mi oluştu acaba diye düşünmüştüm..bir de yoruma baktım şimdi hani oarada Atatürk'ü tarihten silmek isteyenleri destekliyorsunuz gibi bişey demişsin ya sanırım ondan ceza almışsın..hani üye arkadaşa sorduğun şeyden değil o kastettiğin gruptan dolayı sanırım bu hedef göstermek oluyomuş diye ben öyle algıladım :26:
neyse olmuşa çare yok :) artık sana banlanmak da yok tekrardan hoş geldin
bazen gercekten cokk ama cok yaratici pankartlar okuyorum...Genclerin zekasi cok umutlansiriyor beni.. Ama elbette cok sacmalari da olmuyor degil. :)) Buda cok iyiymis...
doğuş en son ne zaman gündemin ucuna gelmişti :44:hımmmm hatırladımmm önünde saksı vardı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?