Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her devrin adamı demiş bide iyi bir şey söylediğiniz zannediyor galiba
Ben de
Cok acele hazirlamis ama müzik olmamis bence
Sözler de cok siradan kalmis.
Şaka yapmıyorum videoyu izlerken bilgisayarım mavi ekran verdiBilgisayarı bile intihara sürükledi adamDoğuş Başbakana şarkı yapmış merak edip dinledim büyük bir travma içindeyim şu anda
Bide saksıyı unutmuş
Doğuş Başbakana şarkı yapmış merak edip dinledim büyük bir travma içindeyim şu anda
Her devrin adamı demiş bide iyi bir şey söylediğiniz zannediyor galiba
Yakinda AKP kanadindan uyari alir.
Düzeltirler o hatayi
Hakikaten ya her devrin adami ne demeye cikiyor diye etrafina sormamis mi?
Melih Gökçek twitterın da paylaştı övünüyor
Melih Gökçek twitterın da paylaştı övünüyor
Selamlar, sevgiler , saygılar herkese
Aradan birkaç sayfaya baktım, geyik topiğiyle, yemek topiği arası bişey olmuş burası
İyide olmuş , konu hararetlendiğinde şarkı , türkü, yemekbanlanmamak için iyi çözüm:
Miamore banın bitmiş, hoşgeldin, Tariciğiminde banı bitti heralde.
Geçen hafta bir düğüne katıldım, konsept gezi idi, çok hoştu.
Gelin arabasında "direndamat", giriş kapısında heryer Taksim, heryer gezi yazıyordu
Masalardaki peçetelikler ağaç şeklinde yapılmış, üstünde " bize heryer çarşı" yazmışlar.
Çok eğlenceli idi.
Keşke gerçeklerde bu kadar eğlenceli olsa.
Miam hoş geldin,gözüm seni arıyordu.:)
gündemde ne var doktoların hasta tedavisi öncesi izin almaları.oysa Hipokrat şöyle der:
Tıp fakültesinden aldığım bu diplomanın bana kazandırdığı hak ve yetkileri kötüye kullanmayacağıma, hayatımı insanlık hizmetlerine adayacağıma, insan hayatına mutlak surette saygı göstereceğime ve bilgilerimi insanlık aleyhinde kullanmayacağıma, mesleğim dolayısıyla öğrendiğim sırları saklayacağıma, hocalarıma ve meslektaşlarıma saygı göstereceğime din, milliyet, cinsiyet, ırk ve parti farklarının görevimle vicdanım arasına girmesine izin vermeyeceğime, mesleğimi dürüstlük ve onurla yapacağıma, namusum ve şerefim üzerine yemin ederim." bu şuandaki yasal düzenlemeye verilecek en güzel cevaptır.
gündemde ne var 100 kişinin baş örtülü bir kadını dövmesi.eğer dövdüler ise hem lanet ediyorum hem de bir an önce yargılanmalarını istiyorum.sadece aklıma takılan bir soru var.100 kişi beni dövse tekmelese sonra işese ve bayılsam bunu kocam nasıl 2 gün farketmeyecek ve savcılığa koşa koşa gitmeyeceğim anlamadım.savcılık dururken neden röportaj verildiğini de anlamadım.ama yine de bekleyeceğim davayı çok yakından takip edeceğim.yaptılarsa lanet ediyorum,iftira ise nasılsa dava sonucunda ortaya çıkacaktır.
sabiha gökçen havalimanından önce yavuz sultan selim köprüsü var kaldırılması gereken.eğer hükümet iyi niyetli ise ikisini de kaldırmalı.kendi isimlerini de verebilirler,mevlana da olur,yunus emre de olur,türk büyükleri de olur artık orası oylamaya kalır.kadir bey durak yeri değişse halka soracağız demişti çünkü.
doğuş öyle diyosa öyledir bi kere beğenemedinmi
çok etkilendim oyumu akp ye vermeye karar verdim