• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ulusal kanal Kent ve yaşam;

İmara yönelik ekonomiler, Kaybet kaybet kaybet sistemlerdir. :31:

Ulusal kanal, Kent ve yaşam;
8000 yıllık tarihi olan, İmparatorlukların göz bebeği ISTANBUL'un, İmar rantı sebebiyle yok edilmesi inanın ki çok acı.

işte doğuşun yazdığı şarkının sözleri,

Doğuş Ak Yürekler Seninle Şarkı Sözü

Her devrin adamı olan, yürekleri kazanan
Her devrin adamı olan, yürekleri kazanan
2002′den sonra yeni Fatih olan
2002′den sonra yeni Fatih olan
Ak yürekler seninle, ak neferler seninle
Ak yürekler seninle, ak neferler seninle
Karanlıkta kalan Türkiyemiz aydınlandı seninle
Karanlıkta kalan Türkiyemiz aydınlandı seninle

İşte Recep Tayyip Erdoğan
Her zaman yola devam
Her zaman yola devam
Her zaman yola devam
Her zaman yola devam

Her zaman yola devam
Her zaman yola devam
Her zaman yola devam
Her zaman yola devam

şarkı çok basit olmuş ben bile daha güzelini yazardım,tekerleme gibi :)

ama şu kırmızı ile çizdiğim yere takıldım ben,bu çocuk bu şarkıyı nasıl bir ruh hali ile yazmış acaba :26:

neyse bu güzide şarkı vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun :6:

Son düzenleme:
Melih Gökçek twitterın da paylaştı övünüyor:27::27:

amacım bi parti ya da başkanla dalga geçmek falan değil ama bu şarkıyla mı övünmüş ya :9:

mini mini bir kuş donmuştu pencereme konmuştu şarkısı daha duygusal bence,en azından bir kuşun dramını,bir çocuğun onu kurtarışını ve kuşun özgürlüğe kanat çırpışını anlatıyor :ssz:

başbakan bile şok olur bu anlamsız şeyi duyunca şarkı aynı iki cümleden ibaret

Miam hoş geldin,gözüm seni arıyordu.:)
gündemde ne var doktoların hasta tedavisi öncesi izin almaları.oysa Hipokrat şöyle der:

Tıp fakültesinden aldığım bu diplomanın bana kazandırdığı hak ve yetkileri kötüye kullanmayacağıma, hayatımı insanlık hizmetlerine adayacağıma, insan hayatına mutlak surette saygı göstereceğime ve bilgilerimi insanlık aleyhinde kullanmayacağıma, mesleğim dolayısıyla öğrendiğim sırları saklayacağıma, hocalarıma ve meslektaşlarıma saygı göstereceğime din, milliyet, cinsiyet, ırk ve parti farklarının görevimle vicdanım arasına girmesine izin vermeyeceğime, mesleğimi dürüstlük ve onurla yapacağıma, namusum ve şerefim üzerine yemin ederim." bu şuandaki yasal düzenlemeye verilecek en güzel cevaptır.

gündemde ne var 100 kişinin baş örtülü bir kadını dövmesi.eğer dövdüler ise hem lanet ediyorum hem de bir an önce yargılanmalarını istiyorum.sadece aklıma takılan bir soru var.100 kişi beni dövse tekmelese sonra işese ve bayılsam bunu kocam nasıl 2 gün farketmeyecek ve savcılığa koşa koşa gitmeyeceğim anlamadım.savcılık dururken neden röportaj verildiğini de anlamadım.ama yine de bekleyeceğim davayı çok yakından takip edeceğim.yaptılarsa lanet ediyorum,iftira ise nasılsa dava sonucunda ortaya çıkacaktır.

sabiha gökçen havalimanından önce yavuz sultan selim köprüsü var kaldırılması gereken.eğer hükümet iyi niyetli ise ikisini de kaldırmalı.kendi isimlerini de verebilirler,mevlana da olur,yunus emre de olur,türk büyükleri de olur artık orası oylamaya kalır.kadir bey durak yeri değişse halka soracağız demişti çünkü.

Doğuş Medya Grubu Gezi depreminin ardçı şoklarıyla sarsılıyor. Grubun tepe ismi Cem Aydın'ın istifasıyla başlayan süreç önemli isimlerle farklı düzeylerde devam ediyor.

DOĞUŞ MEDYA'DA ARDI ARDINA GEZİ İSTİFALARI

Dün ntvmsnbc editörlerinden Hasan Cömert'in istifasının ardı da geldi. Yine ntvmsnbc editörlerinden Özkan Güven, Twitter'dan istifa ettiğini duyurdu. Güven, "yaşasın gezi ruhu" notunu da düşerek kararının sebebini net bi şekilde ortaya koymuş oldu. Ancak Doğuş'taki istifalar bunlarla da sınırlı kalmadı. Bugün sızan bilgilere göre Doğuş Dergi Grubu'nun Genel yönetmeni Neyyire Özkan da görevinden istifa etti. Uzun yıllar Hürriyet Ekler'in yayın yönetmenliğini yapan deneyimli gazeteci Özkan, yaklaşık 6 yıldır Doğuş Grubu'ndaydı.

Selamlar, sevgiler , saygılar herkese:42:

Aradan birkaç sayfaya baktım, geyik topiğiyle, yemek topiği arası bişey olmuş burası :1:
İyide olmuş , konu hararetlendiğinde şarkı , türkü, yemek:ssz:banlanmamak için iyi çözüm::9:
Miamore banın bitmiş, hoşgeldin, Tariciğiminde banı bitti heralde.:ssz:
Geçen hafta bir düğüne katıldım, konsept gezi idi, çok hoştu.
Gelin arabasında "direndamat", giriş kapısında heryer Taksim, heryer gezi yazıyordu:9:
Masalardaki peçetelikler ağaç şeklinde yapılmış, üstünde " bize heryer çarşı" yazmışlar.
Çok eğlenceli idi.
Keşke gerçeklerde bu kadar eğlenceli olsa.

hosbuldukkkkkkk......:)

Miam hoş geldin,gözüm seni arıyordu.:)
gündemde ne var doktoların hasta tedavisi öncesi izin almaları.oysa Hipokrat şöyle der:

Tıp fakültesinden aldığım bu diplomanın bana kazandırdığı hak ve yetkileri kötüye kullanmayacağıma, hayatımı insanlık hizmetlerine adayacağıma, insan hayatına mutlak surette saygı göstereceğime ve bilgilerimi insanlık aleyhinde kullanmayacağıma, mesleğim dolayısıyla öğrendiğim sırları saklayacağıma, hocalarıma ve meslektaşlarıma saygı göstereceğime din, milliyet, cinsiyet, ırk ve parti farklarının görevimle vicdanım arasına girmesine izin vermeyeceğime, mesleğimi dürüstlük ve onurla yapacağıma, namusum ve şerefim üzerine yemin ederim." bu şuandaki yasal düzenlemeye verilecek en güzel cevaptır.

gündemde ne var 100 kişinin baş örtülü bir kadını dövmesi.eğer dövdüler ise hem lanet ediyorum hem de bir an önce yargılanmalarını istiyorum.sadece aklıma takılan bir soru var.100 kişi beni dövse tekmelese sonra işese ve bayılsam bunu kocam nasıl 2 gün farketmeyecek ve savcılığa koşa koşa gitmeyeceğim anlamadım.savcılık dururken neden röportaj verildiğini de anlamadım.ama yine de bekleyeceğim davayı çok yakından takip edeceğim.yaptılarsa lanet ediyorum,iftira ise nasılsa dava sonucunda ortaya çıkacaktır.

sabiha gökçen havalimanından önce yavuz sultan selim köprüsü var kaldırılması gereken.eğer hükümet iyi niyetli ise ikisini de kaldırmalı.kendi isimlerini de verebilirler,mevlana da olur,yunus emre de olur,türk büyükleri de olur artık orası oylamaya kalır.kadir bey durak yeri değişse halka soracağız demişti çünkü.

hosbulduk canim benimm, merak etme benim gözüm hep üstünüzdeydi...:))

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back