Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dolma ve sarmalar bir olmus,eylem yapmislar.biberlerden gaz gelmis,3 domates yaralanmis...ben diyeceğim ama ben camide yoktum
olay neyki canım :)Sen bunu yazdıktan sonra , bende kötü bir tuzağa çekildiğimizi düşünmeye başladım
Mune baktı tek tek olmuyor bu iş , toptan halletmenin yolunu buldu sanırım
Birde bu gece dolmaları , börekleri yee , yarın aynı meydanda kılıç kuşan .Cıks bu gece fena tongaya düştük.
Neyse , sabah ola hayrola , efsaaa bir video ya da belge ile gelir , bizde olaya döneriz .
hemen geciyoruz,diren gezi parki,diren dolma,sarmaDizi keyfinin içine edebiliriz istersek hadi polemiğe geçelim hemen bak nasıl gelir o zaman
hemen geciyoruz,diren gezi parki,diren dolma,sarma
belkide uyuyor kadın canım :) oda etten kemikten bir insan uykusu gelir arada yemek de yer burda arta kalan zamanından biraz önce kendi söylemişti günde bir öğün yemek yiyorum diye :)Dizi keyfinin içine edebiliriz istersek hadi polemiğe geçelim hemen... bak nasıl gelir o zaman
kesin portakallar kirmistir,zira cok sululardiBelediyenin önünde ki fiskiyeyi kim kırdı dolmaları kim bitirdi
Sevgili Mune,
Sana bu mektubu beni banlamaman icin yaziyorum. Evet herkes sinirlari asmis bir sekilde geyigin dibine vurdu. Insanlar artik öyle bir hal aldilar ki ciddiyetsizlik diz boyu. Gece olmus bu saat hala bir kaynatma, bir kaynatma, olacak is degil. Hayir bir de gidip arkadaslara haber verdiler, bu konuda "geyik" var arkadaslar diye. Saatlerdir ugrastigim yemeklerin üzerine kondular.
Ama sen onlari banla, benim sana özel ziyafetim olacak. En sevdigin yemekleri ögrendim, yarin misafirimsin e mi?
Aklinda bulunsun, unutmayiver
ailene sorsan canım biz kimiz nerden geldik aslımız kimlerden diye :) bizim soy ağacımız var amcacığım sag olsun araştırmış bulmuş :))
Belediyenin önünde ki fiskiyeyi kim kırdı dolmaları kim bitirdi
Mune mektubuma olumlu yanit vermeyerek kalbimi kirdin.
ÖRGÜTLENIYORUZ ARKADASLAR!!!!
#direnKK !!
Taleplerimiz:
1) Siyaset topiginde daha fazla geyik özgürlügü istiyoruz!
2) Daha fazla yemek, ama kilo almamak istiyoruz!
3) Azicik kadin kadina kaynattik diye banlanmak istemiyoruz!
4) Balkabagina dönüsmek istemiyoruz! (yok bu hikaye böyle miydi ya?)
muneyi bilmemde biz aldik
ahada mune geldi görev teslim tamamdır ben banlanmadan çıkıyorum :)Mune mektubuma olumlu yanit vermeyerek kalbimi kirdin.
ÖRGÜTLENIYORUZ ARKADASLAR!!!!
#direnKK !!
Taleplerimiz:
1) Siyaset topiginde daha fazla geyik özgürlügü istiyoruz!
2) Daha fazla yemek, ama kilo almamak istiyoruz!
3) Azicik kadin kadina kaynattik diye banlanmak istemiyoruz!
4) Balkabagina dönüsmek istemiyoruz! (yok bu hikaye böyle miydi ya?)
mune bilir işini kazen suçlular cezasız kalmaz :)