• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İzledin mi bilmiyorum da , özellikle bir donuk ifadesi vardı , gözler hemen hemen hiç kırpılmıyordu.

Yorgun olabilir ama bu daha başka bir ifadeydi.

Katiliyorum, cok ifadesizdi. Belki de anlatmak istedikleri disinda bir yorum cikarilmasin diye oyle donuktur.
Ya da farkli konular dusunurken su rutin bir bitse diye dusunuyordur icinden.

:53: :53: :53: hiç birinimi ??

Evet, hiçbirini seyretmiyorum, zaten herhangi bir partiye yakınlığım yok, gezi eylemi boyunca siyasilerin objektifliğini yitirip birbirlerini sürekli itham ettiklerini görünce seyretmeme kararı aldım, birinin bile halkı kucaklayan, insanların birbirine hoşgörüyle yaklaşmalarını söyledikleri bir beyanatlarına rastlamadım:ssz:

Onlar böyle yaptıkça halk birbirinden daha çok uzaklaşıyor, ben kimseden uzaklaşmak istemiyorum, senin onun diğerinin siyasi düşüncesi benim için mühim değil, kimi desteklemek isterseniz desteklersiniz, benim için önemli olan yürekleriniz.

Evet, hiçbirini seyretmiyorum, zaten herhangi bir partiye yakınlığım yok, gezi eylemi boyunca siyasilerin objektifliğini yitirip birbirlerini sürekli itham ettiklerini görünce seyretmeme kararı aldım, birinin bile halkı kucaklayan, insanların birbirine hoşgörüyle yaklaşmalarını söyledikleri bir beyanatlarına rastlamadım:ssz:

Onlar böyle yaptıkça halk birbirinden daha çok uzaklaşıyor, ben kimseden uzaklaşmak istemiyorum, senin onun diğerinin siyasi düşüncesi benim için mühim değil, kimi desteklemek isterseniz desteklersiniz, benim için önemli olan yürekleriniz.
bende bunu anlatmaya çalıştım günlerce hepsi rant peşindeydi memleteki nasıl soyarızda soğana çeviririz diye ama benim başbakanımıza bakış acım farklı benim gözümde 4/4 lül bir insan demeyi cok isterim ama hatasız da kul yok yani 4/4 olan sadece peygamber efendimiz

Son düzenleme:
Mune siyasiler ne zaman objektif olduki?70 li yıllardaki terörü yaşayan biri olarak herkes birbirine topu atardı

Mune siyasiler ne zaman objektif olduki?70 li yıllardaki terörü yaşayan biri olarak herkes birbirine topu atardı

70 li yıllarda daha cok küçüktüm 6 7 yasında felandım hatırladım bir kaç bir seyler var silah sesleri ,kavga eden abiler yok sen sağcısın yok solcusun kavgaları

Bende büyük değildim pek,ama biliyorum aşağı yokarı.80 ihtilali olduğunda 17 yaşındaydım.Hesap et işde:)

Bende büyük değildim pek,ama biliyorum aşağı yokarı.80 ihtilali olduğunda 17 yaşındaydım.Hesap et işde:)
hemen hemen o dönemleri aynı yaşta atlatmışız türkiye için cok zor günlerdi. askeriyenin darbe yaptığı yıllar sıkı yönetimler korkudan dışarı cıkamadıgımız günler
hatırlıyorum nüfüs sayınlarında dışarı çıkma yasağı yasağı vardı memur amca gelsede bizide saysa diye yollara bakardık

İşte abla insanlar bu topikte boşu boşuna birbirinin kalbini kırdı, siyasiler güzel şeyler yaptıklarında takdir edelim ama hatalarını da dile getirelim, x parti başkanını çok sevsekte şu adımı yanlıştı diyebilelim, bu yapılmadı burada.

Sürekli bir ispat, sürekli bir kavga, kimse durup düşünmedi, farklı haber kaynaklarını araştırmadı, sorsan x tv tarafsız yahu şu ülkede kaç tv kanalı tarafsız ama sen yinede oku bak o ne diyor diğeri bu olayı nasıl anlatıyor araştır, sonra kendi mantık çerçevende değerlendir olayı değil mi?
Sen derken seni kastetmedim abla:))) genel olarak diyorum, ben yoruldum şahsen siyasilerin söz düellolarından, şöyle bir bakıyorumda halkın bütününü teskin edici veya kaynaştırıcı bir tavır yok, peki ne istiyorlar halktan?

İşte abla insanlar bu topikte boşu boşuna birbirinin kalbini kırdı, siyasiler güzel şeyler yaptıklarında takdir edelim ama hatalarını da dile getirelim, x parti başkanını çok sevsekte şu adımı yanlıştı diyebilelim, bu yapılmadı burada.

Sürekli bir ispat, sürekli bir kavga, kimse durup düşünmedi, farklı haber kaynaklarını araştırmadı, sorsan x tv tarafsız yahu şu ülkede kaç tv kanalı tarafsız ama sen yinede oku bak o ne diyor diğeri bu olayı nasıl anlatıyor araştır, sonra kendi mantık çerçevende değerlendir olayı değil mi?
Sen derken seni kastetmedim abla:))) genel olarak diyorum, ben yoruldum şahsen siyasilerin söz düellolarından, şöyle bir bakıyorumda halkın bütününü teskin edici veya kaynaştırıcı bir tavır yok, peki ne istiyorlar halktan?

bizim siyasıler degilde maşaları oldukları regal güçler istiyor canım türkiye üzerinde oynanan büyük orta doğu projesi varya hani o nu gerçekleştirmek istiyorlar günlerdir bas bas bagrıyoruz burada kimsenin siyası emeline araç olmayın pravakasyonlara gelmeyin bu ülke hepimiz gidicek bir yerimiz yok diye.
sözde sanatçıları gördünüz değil mi
mehmek ali alboranın açıklaması günlerce sosyal medayda yaymlandı konu gezi parkındaki ağaçlar değil diye. konu ağaç değilse neydi o zaman ???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back