• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oky cok aciktim, aslinda yemeklere bakarak karnimi doyuruyorum, cok gec oldu yememem lazim :14::14::14::14::14:

Ne demek efendim öyle sey olur mu :27::27::27:
Bizler burada sevgi pitirciklari :13::13:gibiyiz %100 ortak paydada bulusan insanlariz :52::52::52::52::52:

Ortak paydalar : yemek ve geyik :52::52::52:
bizim kavgayla döğüşle ne işimiz olur değil mi ??
kadın her topikte kadındır modundayız şu anda :)))

Bu geyik bekledigimden de uzun sürdü, o derece gerilmisiz yani anlayacaginiz :52::52::52::52:

Yalniz yarin sabah bir geliyormusuz ki komple BANLANMISIZ :52::52::52::52::52::52:

Sebep: GEYIK.

Sen bunu yazdıktan sonra , bende kötü bir tuzağa çekildiğimizi düşünmeye başladım :52:

Mune baktı tek tek olmuyor bu iş , toptan halletmenin yolunu buldu sanırım :23:

Birde bu gece dolmaları , börekleri yee , yarın aynı meydanda kılıç kuşan .Cıks bu gece fena tongaya düştük.

Neyse , sabah ola hayrola , efsaaa bir video ya da belge ile gelir , bizde olaya döneriz .

Sevgili Mune,

Sana bu mektubu beni banlamaman icin yaziyorum. Evet herkes sinirlari asmis bir sekilde geyigin dibine vurdu. Insanlar artik öyle bir hal aldilar ki ciddiyetsizlik diz boyu. Gece olmus bu saat hala bir kaynatma, bir kaynatma, olacak is degil. Hayir bir de gidip arkadaslara haber verdiler, bu konuda "geyik" var arkadaslar diye. Saatlerdir ugrastigim yemeklerin üzerine kondular. :47::47::47::47:

Ama sen onlari banla, benim sana özel ziyafetim olacak. En sevdigin yemekleri ögrendim, yarin misafirimsin e mi?
Aklinda bulunsun, unutmayiver :16::16::16::16::16::16::16:

bence mune bu gece geyigi serbest birakti,evde film seyrediyo,ohh kim ne demis derdi olmadan:6:

Sen bunu yazdıktan sonra , bende kötü bir tuzağa çekildiğimizi düşünmeye başladım :52:

Birde bu gece dolmaları , börekleri yee , yarın aynı meydanda kılıç kuşan .Cıks bu gece fena tongaya düştük.

Neyse , sabah ola hayrola , efsaaa bir video ya da belge ile gelir , bizde olaya döneriz .

yanarım yanarım da 1 aydır ağzımı açmıyorum, 2 yaprak sarmasına kurban gittiğime yanarım :27:

ne güzel olurdu var yaaa hayallere daldirma beni :14::14::14::14:

:52::52::52::52::52:
Nickimle uyumlu calisiyorum :52::52::52::52::52:
Cevirip yemeyin diye :27::27::27::27::27::27:
Ölmemek icin yani :26::26::26::26::26:

Ufff cok igrenclesti espri düzeyim :52::52::52:

Nickiyle uyumlu calisan yegane uyelerden birisin. :9:

Birşey yapmaz mı :ssz: en son gelip beni topiğin ortasında paralamıştı :43:

Evet belli olmaz. Kov bizi dedigim yorumumu begenmis. Biz gidelim en iyisi.

Mune: Seni seviyoruz. Bugunluk affet bir daha olmayacak. :34:

Valla meğer canınız geyik çekmişte hiçbiriniz yiğitle laf söyletmemişsiniz, ge dedim sayfalar dolusu geyik yapıldı, geri sayım başladı az sonra balkabağına dönecek arabalarınız, herkes cam ayakkabısına sahip çıksın:51:

Ben niye bu kadar doyurdum herkesi saniyorsun?
Mide agrisindan hicbiri kilic kusanacak derman bulamasin diye :52::52::52::52::52:
Yarin Mune banlamasa bile
Mide agrisindan, siskinlikten vs hicbirimiz belimizi dogrultamayacagiz :52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back