Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bizim kavgayla döğüşle ne işimiz olur değil mi ??
kadın her topikte kadındır modundayız şu anda :)))

Bu geyik bekledigimden de uzun sürdü, o derece gerilmisiz yani anlayacaginiz

Yalniz yarin sabah bir geliyormusuz ki komple BANLANMISIZ

Sebep: GEYIK.

Sen bunu yazdıktan sonra , bende kötü bir tuzağa çekildiğimizi düşünmeye başladım

Mune baktı tek tek olmuyor bu iş , toptan halletmenin yolunu buldu sanırım

Birde bu gece dolmaları , börekleri yee , yarın aynı meydanda kılıç kuşan .Cıks bu gece fena tongaya düştük.

Neyse , sabah ola hayrola , efsaaa bir video ya da belge ile gelir , bizde olaya döneriz .

Sevgili Mune,

Sana bu mektubu beni banlamaman icin yaziyorum. Evet herkes sinirlari asmis bir sekilde geyigin dibine vurdu. Insanlar artik öyle bir hal aldilar ki ciddiyetsizlik diz boyu. Gece olmus bu saat hala bir kaynatma, bir kaynatma, olacak is degil. Hayir bir de gidip arkadaslara haber verdiler, bu konuda "geyik" var arkadaslar diye. Saatlerdir ugrastigim yemeklerin üzerine kondular.

Ama sen onlari banla, benim sana özel ziyafetim olacak. En sevdigin yemekleri ögrendim, yarin misafirimsin e mi?
Aklinda bulunsun, unutmayiver

bence mune bu gece geyigi serbest birakti,evde film seyrediyo,ohh kim ne demis derdi olmadan

yanarım yanarım da 1 aydır ağzımı açmıyorum, 2 yaprak sarmasına kurban gittiğime yanarım

ne güzel olurdu var yaaa hayallere daldirma beni

Nickimle uyumlu calisiyorum
Cevirip yemeyin diye
Ölmemek icin yani :26::26::26::26::26:

Ufff cok igrenclesti espri düzeyim

Nickiyle uyumlu calisan yegane uyelerden birisin.

Birşey yapmaz mı en son gelip beni topiğin ortasında paralamıştı

Evet belli olmaz. Kov bizi dedigim yorumumu begenmis. Biz gidelim en iyisi.

Mune: Seni seviyoruz. Bugunluk affet bir daha olmayacak.

Valla meğer canınız geyik çekmişte hiçbiriniz yiğitle laf söyletmemişsiniz, ge dedim sayfalar dolusu geyik yapıldı, geri sayım başladı az sonra balkabağına dönecek arabalarınız, herkes cam ayakkabısına sahip çıksın

O diyarlarla da bağlantim var ama cok fena karisik köklerim var,
bazen benim bile kafam karisiyor nasil birseyiz biz diye
ailene sorsan canım biz kimiz nerden geldik aslımız kimlerden diye :) bizim soy ağacımız var amcacığım sag olsun araştırmış bulmuş :))

Ben niye bu kadar doyurdum herkesi saniyorsun?
Mide agrisindan hicbiri kilic kusanacak derman bulamasin diye
Yarin Mune banlamasa bile
Mide agrisindan, siskinlikten vs hicbirimiz belimizi dogrultamayacagiz

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…