La havle vela kuvvete anladın sen onu
Tövbe tövbeee, Jelesec insanları ayak üstü kesip biçme, burası estetik değil gezi eylemi topiği
Reklam yapiyor Mune , reklam amacli uyelik, banla lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tövbe tövbeee, Jelesec insanları ayak üstü kesip biçme, burası estetik değil gezi eylemi topiği
benimkiler kücülücek canım bana en son ne olur ??? :))))
kayserideki Gökhan bey 5000 tl istemişti en son senden de fiyAt alıyım
canım ya birde saclarım cok dökülüyor onunla ilgili hangi topiğe bakıyım ??? :44: :44:
Reklam yapiyor Mune , reklam amacli uyelik, banla lutfen
aman canım benim kel başta berberlikmi ögreniceksin:))) küçültme favori ameliyatım benim, çok kişi buradan tanıdığım küçülttü memelerini Kayseride fiyat daha uygun olur bastır indirim yaptır ben sana 3.e yaparım sende ilk canlı deneyimim olacak o yüzden fiyat uygun
sen niye geri döndün uı ol bakim
sen niye geri döndün uı ol bakim
geyiğin yanındada şu var. şaka yaptık ciddiye aldınızBu geyik bekledigimden de uzun sürdü, o derece gerilmisiz yani anlayacaginiz
Yalniz yarin sabah bir geliyormusuz ki komple BANLANMISIZ
Sebep: GEYIK.
Araya giriyorum ama ulusal kanal da Ethem'in ailesi var
gecenin esprisi buydu. kahkaha attım okuyunca
aman canım benim kel başta berberlikmi ögreniceksin
neyse ben almıyım sonra adama ne derim :)))
sizi bilmemde ben birazdan kovulucam sanırsam çok geyik yaptım :)))))Bu geyik bekledigimden de uzun sürdü, o derece gerilmisiz yani anlayacaginiz
Yalniz yarin sabah bir geliyormusuz ki komple BANLANMISIZ
Sebep: GEYIK.
Tamam hemen, seni mi kiricam
Mune en iyisi bizi kov...
Maşallah gezi olayı olmuş estetik gezi olayı.Kadın her yerdew kendini belli edeeeer yaşasın kk