Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dağdaki askerimiz kelle koltukta gezerken nerdeydi bu ikramiyeler?

Sanki 3. dünya savaşı çıktı da orduya ikramiye dağıtıyorlar arkadaş. Fazla çalıştıysa mesai ödersin, ikramiye ne demek.

[video=youtube;ZBNvaEoDgNY]https://www.youtube.com/watch?v=ZBNvaEoDgNY[/video]

Buda biz gezi prkiyla mesgulken Tanzanya nin cocuklarinin turkce olimpiyatlarinda soyledigi sarki. Birinci olamadi ama ben sarkiya bittim.
Arada Gulumseyelim istedim
[video=youtube;-BsyWDuSANc]https://www.youtube.com/watch?v=-BsyWDuSANc&feature=youtube_gdata_player[/video]

[video=youtube;H07y6R9rC2c]https://www.youtube.com/watch?v=H07y6R9rC2c[/video]

ebus il özel idaresi fatura takibinde silinen bir şey olmadığını açıkladı.bakabilirsin.
Haber verdigin icin tesekkur ederim. Milliyetin sitesinde biraz once okuyup paylastim.
Insallah oyledir. Bu isleme kalkismalari bile insani deli ediyor.
Hukumeti dusurmek icin ekonomiye balta vurmak sadece ve sadece halka zarar verir.

aslında lambrucsonun yazım yanlışı değil gazetelerde de öyle yazılmış ancak ikramiye denilince maaşın tamamı çarpı 24 algılanabilir.o zaman çok büyük bir miktar ortaya çıkar.ancak yevmiye hesabı daha farklı.ben kumanyalarını okumuştum.hamburger ekmeği ile barbunya konserve vardı yanlış görmüyorsam.o yüzden ceplerinden yemek yiyenler vardır.belki uyumak için otelde kaldılar onun parası olabilir.

bu nasıl yanlı bir anlatım ya ''camiye alkollü girdikleri apaçık ortada '' diyor anlatan ayıptır günahtır diyorum bu kadar yanlı olunmaz

haklisin canim.. objektif yerine birde gezicilerin gözüyle bakinca bu videoya, yüzde yüz gazin etkisinde kaldiklari apacik ortada, alkolde nerden cikti.

gercekten can korkusu olup ayakkabilarini bile cikaracak vakitleri olmiyanlar nasil alkolu camiye kadar tasiyabiliyor aklima almiyor.

herneyse.. bence bir kisi bile icmisse, hadi iki kisi olsun tüm geziye yüklemeyide dogru bulmuyorum. eminim aralarinda hic icmeyen, veya asla öyle bir sekilde camiye giremeyenlerin sayisi cok cok daha fazladir.

Bu Bezmi Alem camisinde alem yapıldı haberlerinden artık rahatsız olmayan taraf yok sanırım .

Hem Başbakanın sürekli bunu kullanmasından hem karşı tarafının sürekli '' asla '' demesinden bana gına geldi.

Bugün 2-3 yeni video izledim bende , camiden epeyde uzun çekimler . Canını dişine takmış gelen yaralılara müdahale etmek isteyen de var , slogan atan da , yaka paça kavga eden de , kız arkadaşı ile öpüşen de . Suni teneffüs gibi gözükmüyordu , eminim.

Şimdi bu cami içindeki güruh sığınmak için oradaydı o gece değil mi ? Aynı zamanda yaralı müdahalesine döndü olay.

Yani oraya sığınmaya koşturanların bazılarının alkollü olması çok doğal .Az önce içiyorlardı , müdahaleden kaçıp camiye girdiler , alkol dakikalar içinde absorbe olmadığına göre vücudlarından pek tabii alkollü olan vardı.

Mevzunun böyle detaylarına takılıp kalmamakta fayda var . Zaten gören göz ''herşeyi'' görüyor , bunu sürekli dillendirmek iğreti duruyor.

(ebushum senden alıntı yaptım da lafım sana değil
)

Bir yagmalama daha ama bu sefer basrollerde redhack ve takipcileri var.
Fatura borclarini silmisler topyekun buna ne denir siz soyleyin?
RedHack, İl Özel İdare'yi hackledi - Milliyet

Bugün sana taktım kafayı ebush

Redhack böyle bir hack girişiminde bulunmuş evet ama başarıya nail olamamışlar . Biz yaparız demekle olmamış yani

İl Özel İdaresinin Açıklaması ;

"Bu sabah (28.06.2013) saat 06:30 sularında İstanbul İl Özel İdaresi'nin Fatura Otomasyon programına redhack gurubu tarafından hacksaldırısı düzenlenmiştir. Fatura Otomasyon programı ilçe milli eğitim müdürlüklerinin sadece veri giriş ekranı olarak tasarlanmıştır. Sistem ile İstanbul'da ki eğitim kurumlarının faturat akibinin daha hızlı bir biçimde yapılması amaçlanmıştır. Yani program üzerinde sadece fatura takibi yapılmakta olup herhangi bir tahakkuk(ödeme) işlemi yapılmamaktadır.
Sisteme kayıtlı herhangi bir faturanın silinmesi, güncellenmesi söz konusu değildir. Faturalarla ilgili asıl kayıtlar ilgili kurumlarda tutulmaktadır. Bu arada Hack saldırısı sonucunda sadece yeni kurum eklemesi yapılmıştır. Basında yer aldığı gibi kurumların borçlarının silinmesi, güncellenmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Söz konusu gurubun tamamen kamuoyunu yanıltma amaçlı bir girişimidir. Konu ile ilgili olarak adli mercilere başvurular yapılmıştır.''

Camiye ayakkabı ile girdiler içki içtiler söylemleri tamamen olayı farklı boyuta taşımak ,başbakanın amacının bu olduğu zaten açık ortada dini duygularla insanları vurmak ! Bende diyorum ki geçiniz onca can gitti,sakat kalanlar yaralananlar,içeri atılanlar var bunları konuşun camide ki müezzin defalarca yok ben görmedim dedi elinde bira şişesi ile kaçan camiye sığınan varsa bilemem tabi diplerinde değildim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…