Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ausum lafım sana değil yanlış anlama sakın olaylara bakış açımız farklı bu konuda severim seni bilirsin

Yeterki sen tak kafayi aus
Evet bir arkadasta soyledi baktim. Basaramamis.
Soylecek daha fazla sey varda.
Daha neler artik degil mi? De kalayim

başbakanın niyeti halkı polise ve yüzde ellisine düşman etmeye çalışıyor
polisimizede düşman olmayacağız türbanlı kardeşlerimize de olmayacağız.
evet polisin içinde de kötü polis vardı,evet geziye karışan kötü niyetliler vardı.

yine söylüyorum bunların sorumlusu başbakandır.
unutmadan şunuda söyleyeyim melih gökçek te twitter arası sidik yarışında

Ausum lafım sana değil yanlış anlama sakın olaylara bakış açımız farklı bu konuda severim seni bilirsin

Güzel arkadaşım aşkolsun ne demek

Ben araya girip fikrimi yazıyorum , kimse ile siyaset üzerinden küslük yapmam jelocanım
Hem ben annenin karpuz kabuklarını da hiç tasvip etmemiştim

Yeterki sen tak kafayi aus
Evet bir arkadasta soyledi baktim. Basaramamis.
Soylecek daha fazla sey varda.
Daha neler artik degil mi? De kalayim

De kal bence de ....

ne zamandır bu topiğe girmedim çünkü banlandım 2 kere
ban yememek için ;
bizim patronun tr'en iyi devlet üniversitesinden okuyan oğlu
gezi parkına destek veren gençlerden birisi idi...kendi ağzından söylediklerini aktarıyorum..
1)evet polise taş attık
2)şişe şişe biralar geldi ve herkes elinde bira ile eyleme destek verdi
3)üniversiteden kızlı erkekli grupla ile çadır içinde yattık-uyuduk...
4)yerlerde prez.pislikleri gördük çünkü yapanlar vardı ve bı kimseyi ilgilendirmez
5)biz özgürlük istiyoruz,faşizm istemiyoruz
6)gerçekten hiç bir parti taraftarı değil biliyorum bunu
7)3-4 gün daha kalsa idik salgın hastalık olabilirdi çünkü;herkes yediklerini,çöplerini,küçük abdestlerini meydanda yapıyordu...

şimdi bu orada bulunan ve 1 hafta çadırda yatıp kalkan bir üniversie öğrencisinin anlattıkları

yorum sizin...ne kendimden ekledim nede çıakrdım tamamen kendi anlattıkları...

Sizler ne diyorsunuz peki

Bu eylemin sorumlusu sadece basbakan olamaz.
Basta hukuksuz eylem yapan kisiler. Devaminda dengesiz polisler ve sacma sapan demecleriyle erdogandir.
Tek kisiye yuklemek kolaya kacmaktir.
Insallah verilen hasarlar tespit edilip o kisilerden tazmin ederler. Yoksa yeni yeni zamlar dogmasi kacinilmaz olacak.

benim oğlumda üniversitede okuyor sigara ben içerim o içmez alkol ben alırım arada o tatilde bile içmez sevmiyor...gezide o parkta arkadaşları ile destek verdi ve sizin yazdıklarınızın hiç birini görmemiş şimdi yanımda yazınızı okuttum ! Yapan vardır 3.5.bilemem ama hepsini böyle bi gurubun içine dahil atmem edemem

ben kaç defa gittim geziye ama gündüz gittim
ne prezarvatif gördüm nede ellerinde içki gördüm.
çadırının içinde ne yaptığı beni ilgilendirmez orası onun evidir.

Kac para verdin boyle konusturmak icin
Bir kac video izledim eyleme karsi cikan iki farkli teyze ikisinede ayni soylemler. "Kac para aldin" seni kim gonderdi" vs.
Bu konuda aksini iddaa edenler fikirlerini beyan etmeli sanirim.

Başbakanımız sağolsun her gün mitinglerde bağıra bağıra söylüyor ya bunları ben bile inanacağım neredeyse

başta gezideki çocuklarla güzelce konuşulsaydı,yada konuşulmasa bile ne kadar zaman kalacaklardıki ordabir kaç gün sonra dağılacaklardı büyük ihtimal
mune bir yazı yazmıştı çok beğenmiştim o yazıyı yine okuyalım.
yok kolaya kaçmak değil

1. Evet arkadaşım , taş atmadık deseniz abes olurdu zaten , görüntüler ortada.Her taş atan örgüt üyesi , militan , provakatör vs.. değildi , ''MASUM'' eylemcilerde taş attı. Attılar da , kendileri ile ne kadar çeliştiklerini göremediler.
Çevreden bahseden çevreye zarar verdi , diktatörlükten bahseden kendi isteklerini kaba şiddetle kazanmaya çalıştı , haktan hukuktan bahseden hukuksuzluk içinde slogan attı....

2.Evet , alkol aldınız , gitarlar şarkılar , sloganlar aynen devam etti . Gezi parkı halkındır derken onu halktan gasp ettiniz !

3.Allah rahatlık versin

4.İlgilendirmez bence de . Yemek yemek , su içmek , tuvaletini yapmak gibi temel ihtiyaçlarınızdan biri idi , aranızdan bazıları dayanamamış olabilir , kime ne ? Yapmadık denilmesin , hepsi yaptı denilmesin yeter bana .

5.Özgürlük istemenin yollarını sen yaşın itibarıyla kahramanlık destanı devrim hikayelerinden okumuşsundur , bak git bir de Sarısülüğün babasını dinle derim sana , adam filazof gibi.Devlete karşı slogan atarak işin çözümlenmeyeceğini o anlatsın sana ben değil.

6.Apolitik olması çok bir şey ifade etmiyor aslında.Bu gezideki insanların sürekli kendilerini partilerden soyutlamasını da anlamış değilim .Parti adına orada bulunmuyor olabilirsin ama yaşın seçmen yaşını doldurmuş ise bence ''bir partili '' ol ve git oyunu kullan . Daha demokratik bir yol , sana tavsiyem .

7.Daha vahim sonuçlar doğmadan oradan çıktığınız (çıkartıldınız) için üzülmemelisin o zaman arkadaş.

Eflinam , öyle senin patronun oğlu okuyacakmış gibi yazdım arkadaşım kusura bakma

Benim yorumun bu vesselam.

Basi sonu kalmadi bu isin. Olsaydilarla gidemeyiz artik. Bir cok canlar verdik. Maddi kayiplarimiz boyumuzu asti.
Ayrica yine ilk mudahalenin nasil olduguna dair fikir ayrililiklarimiz var.
Zira eylemci kamerasindan izledigim kadariyla polisin uyarilarina ragmen istifa naralari atan genclere mudahale edildigini goruyorum.
Hatta cadir kurmadan once yapilan mudahalede polise kopeksiniz diye bagiran gencler goruyorum.
Herkes hatali bu konuda.

Büyük yanılgılardan biri de bu bence.

Gezi parkında çadır kurup eylem yapılmasını hatta daha da ileri gidip orasının onların evi olmasını yasal ve doğal karşılamak .

İşin başı burdan başlıyor ama burda anlaşamıyoruz çoğu kez . Gezi parkına müdahale olmadan önceki zaman dilimi de onlara bir imtiyazdı , yani orada 24 saat çadır kurup yaşayamazsın .

Şehrin göbeğin de çadır yerleşkesi , buna devletin müsade etmesi mümkün mü ?

Valla darlaniyrum yeter ula...
Gezinin amacı bellidir bu kadar sade vatandaş günlerce sokaklara sırf gaz yiyelim diye zevkine çıkmadı...
Sürekli dış güçlerin oyunu,komplo,bilmem ne örgütü bunlar,diğer yakıştırmalar vs.....uzar gider....
Rahmetli olmuş kişinin arkasından gerçek dışı söylemler...
Camide şunlar oldu diye orda bizzat bulunmamış insanlarından kulaktan dolma ifadeler...Cami müezzini olmadı demesine rağmen yok efenim ahlak dışı illaki bişeyler olmuştur diye ısrar etmeler..
Daha bir sürü şey...
Israrla amacımız başka gösterilmeye çalışılsada öyle olmadığını bence herkes görüyor ama kabullenmek istenmiyor...
Bu halk direnişini tarih yazmıştır herkes mesajı almıştır bence iktidarından muhalefetine nokta...

Son düzenleme:

Biz isin herzaman pokunu cikarmaya merakliyizdir ausum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…