• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bütün gece uyuyamadım
sanki uyursam onları yalnız bırakacakmışım gibi
gram uykum yok

ben sabaha karşı pc başında 2 saat sızmışım resmen nasıl gözümü açtım bişey kaçırdım onların yanında olamadım diye anlatamam...çok şey borçluyuz meydanda direnenlere hepsinden Allahrazı olsun yardımcıları olsun

Ben olayların göbeğindeyim, herkes tek vücut, anlatamam öyle bir duygu ki

Gidebilirseniz gidin, olmazsa sosyal medyadan destek verin

Tayyip bey şuan konuşma yapıyor ama içeriğinde direnişe dair tek bir sözü yok... Nasıl bir vicdan var bu adam da şaştım yaaa....arkadaş ekonomi hedeflerini anlatıyor ya var mı?böyle birşey kafayı yedirecek bu adam bana...

$971125_516466175087253_946246685_n.jpg

Tanıdınız mı? Kim demiş sanatçı sadece sanat yapar diye!

Tayyip bey şuan konuşma yapıyor ama içeriğinde direnişe dair tek bir sözü yok... Nasıl bir vicdan var bu adam da şaştım yaaa....arkadaş ekonomi hedeflerini anlatıyor ya var mı?böyle birşey kafayı yedirecek bu adam bana...

koltuk sallanıyor tayyip beyin de ondan duymaza gelmeye çalışıyor:52::52:

Başbakanı dinliyorum ve sabırsızlıkla ağzından çıkacak olan 'provakatörler,teröristler,çapulcular...' demesini bekliyorum,o kadar alıştık ki...

IMF borçlarını kapatmış, millete olan borcunu kim kapatacak ? Millete olan borcunu nasıl ödeyeceksin? kusura bakma, artık heryerde doğalgaz var senin kömürün de kâr etmez bu saatten sonra !

Din iman para olunca elbette ekonomiden bahsedecek!
Herkesi kendi gibi sanıyor ki göz boyamaya çalışıyor.

normal günlerdeki gibi sıradan konuşmasını yapıyor Tayyip Efendi
hedef 2023
haberi yok sanırsam olaylardan ( ama yüzünden korkusu da bellı hani )
seni oraya biz çıkardık ve indirmesini de biliriz.:72:

Tarsus'tan Taksime selam! Bugün saat 17.30 da halk eğitim merkezi önünde buluşalım. #direngaziparki

gitmek istiyorum ama tek başıma gitmeye çekiniyorum.düşüp bayılsam elimden tutup kaldıracak,başıma bir şey gelse anne babama haber verecek biri olsa yanımda giderdim.çok kararsızım ne yapsam ki :18:

arkadaşlar çekilen fotoğrafların çok az bir kısmı hariç hepsi gerçektir...
bizzat ben biliyorum arkadaşlarım akrabalarım o kalabalığın içindeler ve bilgileri geliyor bana sandığımızdan daha kalabalığız bu fotorğraflar az bile inanın buna :72::72::72::72::72::72::72::72:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back