• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haber kanallarini mail bombardimanina tutun hanimlar.
Pasif aktif direnisteyiz.
Onlarin reklam verenlerine karsi bile boykota gidebiliriz
Turk halkinin haber alma ozgurlugu dun gece engellenmistir.

Kimler aldı telefonu eline? Hadi onaylayın kanald ile başlıyorum, şuan magazin programı var, arayıp gündemin ne olduğunu soralım!

kanal D yi aradım şu anda tüm müşteri hizmetleri diğer arayanlara hizmet veriyomuş kaç dakikadır telefondayım umarım bu meşguliyet bizim gibi duyarlı olanların aramasıyla oluyordur ya da başka ihtimal tel bakmıyolar hala beklediğiniz için teşekkür ederiz diyo bana 10 dk oldu...kaçsınlar bakalım bende mail atcam:15::15::15::15:

evi köprüyü gören varsa söylesin, bu köprü fotografları gerçekmi facebookta, gerçekse helal olsun

çok fazla bilgi kirliliğide var gerçek olmasını canı gönülden dilerim

sabah beşbuçukta kadiköy rıhtımdaydık oradan köprüye doğru yürümeye başlamışlardı

yahu polis biber gazına devam ediyo demişşin polis ne yapsın benim eşim gidiyo bişey oldu mu olacakmı aklım onda bu kadar yüklenmeyin polise arkadaşlar herkes düşmen olmuş..
birşey olsun taviz hırsızlık kavga koş polis o zaman polis kötü değil mi ??
polis de insan biber gazı sıkmasa çaşla sopayla polis ölecek..

arkadaşım sorun ağaç değil vatanı bölmek..!

Allah askına ya ne vatanı bölmesi! Akillere destek afişlerinde hep Kürdistan yazıları var! Ülkeyi kimin bölmeye çalıştığı ortada! Ayrıca olaylardan haberinizin olmadıgı cok belli kimsenin elinde tas sopa yoktu 30 kisilik bi grup kamp yaptı kitap okudu sarki soyledi polisle de araları gayet iyidi yemek ikram ettiler polise. Sonra birden ne olduysa oldu polis kamp Kuran grubun çadırını yaktı insanları copladi. Resimleri görenlerin içleri el vermedi ve destege gittiler olay budur! Polis sanki karşısında kendi babasını öldürmüş birileri var gibi hırsla ve kinle müdahale ediyo bunu görmemek mümkün degil

$t1.jpg

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

KanalDyi aradım müşteri temsilcileri dolu dedi, ATVyi aradım direkt meşgule düştü, StarTvyi aradım çevir sesi bile gelmedi ne bekleme sesi aldım ne de beklememi gerektiren bir bildirim.

Mail adreslerini de paylaşır mısınız? Ya gerçekten hatları dolu bunların, yada gerçekten 3 maymunlar.

aylin yalan çikdi
koprude yalan olma ihtimali var
yarali bi adami gostermi$ler polis ezdi diye oda yaalanmi$

ak$amdan beri e$ime hukumetin yaptiklarini anlatmaya çali$iyorum
oda provokasyon hepsi, o kadar milyon oy alani indiremezler diyor bana
bildiginiz siyaset meydanina döndü evin ici

bide 48 saat sonra kemal dedi diye al senin olsun bu koltuk mu diycek dedi tayyip den için
o tabi biraz tarafli abkiyor olaya , ama yapailan haberler hep yalan çikarsa e$imin dediklerinde hakliligi oratya çikaack ..

ben anlamaiyorum, millet bu kadar isyanlaradysa niye bu adam 50% oy alarak ba$a geliyor
kotunun iyisi mi oluyor noluyor çozemedim gitti ..

makarna komurle oalack i$i mi bu, az mi ulkenin yarisinin gonlunu etmek ..

aylin haberi dogruymus arkaaslar. bir kac resim vardı onların yalan oldugu ispatlandı

Hava güzel, "güneşi gören İstanbullular, İzmirliler, Ankaralılar... park ve bahçelere koştu" haberi yapsana canım medya,

bişey göstericez!

Aldım bu gazeteyi en fazla bir kaç tane daha var geri kalanlar anca magazinle ilgilensin ülke elden gidiyor insanlar canları yansa da direnmeye devam ediyor yayın organlarında daha dizi versin başka ülkelerin haberlerini yayınlasın, magazin yapsın neyin peşindeler anlamadım.nasıl bu kadar gözü görmez, kulağı duymaz olabiliyorlar hayret vallahi......

KanalDyi aradım müşteri temsilcileri dolu dedi, ATVyi aradım direkt meşgule düştü, StarTvyi aradım çevir sesi bile gelmedi ne bekleme sesi aldım ne de beklememi gerektiren bir bildirim.

Mail adreslerini de paylaşır mısınız? Ya gerçekten hatları dolu bunların, yada gerçekten 3 maymunlar.

aynen aynı durumdayım kesinlikle ulaşamıyorum hem ben şimdi değil daha öncede aradım yine ulaşamadım belliki kaçıyolar verecek cevaplarımı var tayyoş istedi bizde öle yapıyozmu diyecek korkaklar...sıra mail atmaya geldi

Saat : 15:00 de Alsancak'ta buluşacak olan arkadaşlar lütfen tedbirli olunuz.

Ablam Sigortacı onunla konuştum şimdi, işyeri sahipleri Terör poliçeye giriyor mu diye sürekli arıyolarmış.

Kalabalık toplandığı vakit muhakkak müdahale olucaktır.

kızlar eylemcilerin haklılığı bir tarafa, dün dağdan inenlerin bugün istanbulda olduğu da aşikar... yalan haberler, fotolar...

lütfen tetikte olalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back