• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Millet ayakta ! Dünya basını ayakta! Sosyal Medya ayakta! Yurdunu seven kimse uyumadı dün gece! Türk basını sen nerdesin!!!!!!

Verdiğim tüm maillere gönderdim bunu hep beraber baskı uygulayalım şunlara!

IMF borçlarını kapatmış, millete olan borcunu kim kapatacak ? Millete olan borcunu nasıl ödeyeceksin? kusura bakma, artık heryerde doğalgaz var senin kömürün de kâr etmez bu saatten sonra !

Sanki cebinden ödedi.
Doğalgaz elektirik faturaları ve içkiye getirilen %70 vergiden biliyoruz nasıl ödediğini.
Bi zahmet dört katına çıkan dış borcu da söyleseydi.

Kızlar konuşmaz beklemeyin.
Konuşursa güç kaybetti demektir.
Şimdi geri adam atarsa bitti demektir.

gelmiyor gece de ulusa seslendi
yaptıgı tesislerden köprülerden bahsetti
ülkemize zeval gelmesin dedi cıktı !

evet seslene seslene bir hal oldu ya....sanki cebinden çıkarıp yaptırıyor...görevi değil mi....çokk çirkin zaten üslubu...hiç yakışmıyor bir ülkenin başbakanına....öfke topu gibi hep....eleştiriye açık değil...50 100 sene önce olan olaylarla kendi şartlarını kıyaslaması yokmu hele....

normal günlerdeki gibi sıradan konuşmasını yapıyor Tayyip Efendi
hedef 2023
haberi yok sanırsam olaylardan ( ama yüzünden korkusu da bellı hani )
seni oraya biz çıkardık ve indirmesini de biliriz.:72:

ne 2023 müş arkadaş, rejimi değiştirecek herhalde o yıl:27::27:

nerede bizim vandeta avatarları arkadas acaba:ssz:
onun engin düşüncelerini ck merak ettim

IMF borçlarını kapatmış, millete olan borcunu kim kapatacak ? Millete olan borcunu nasıl ödeyeceksin? kusura bakma, artık heryerde doğalgaz var senin kömürün de kâr etmez bu saatten sonra !

ulaaa ımf borcu tabii kapanır. sata sata bitiremedi memleketi.. o kadar özelleştirme yaptı. paraları gömmedi ya bir yerlere... o borç da kapanır elbet

arkadaşlar çekilen fotoğrafların çok az bir kısmı hariç hepsi gerçektir...
bizzat ben biliyorum arkadaşlarım akrabalarım o kalabalığın içindeler ve bilgileri geliyor bana sandığımızdan daha kalabalığız bu fotorğraflar az bile inanın buna :72::72::72::72::72::72::72::72:

birbirimize soracağız canım işte, yoksa nerden bilecez, tv ye baksan direnişciler polise saldırdı diyor:27::27:

evet seslene seslene bir hal oldu ya....sanki cebinden çıkarıp yaptırıyor...görevi değil mi....çokk çirkin zaten üslubu...hiç yakışmıyor bir ülkenin başbakanına....öfke topu gibi hep....eleştiriye açık değil...50 100 sene önce olan olaylarla kendi şartlarını kıyaslaması yokmu hele....

öyle yapacak tabi başka nasıl aklayacak kendini?
benim hiç umudum yok ülke için ama dün gece burada onun savunucularından biri diyor: gitmeyin arkadasım eylem yapmayın oturun evinizde bize mi sordunuz? diyor
hala destekleyenler var
putlaşmıs millet resmen

Sandıkta aldık biz oyları topladık deyip duruyor. Oyları sandıklardan çaldıklarını söylemez tabii........

[video=youtube;JpvUSjaSeLg]http://www.youtube.com/watch?v=JpvUSjaSeLg[/video]

$969286_565823503478617_1954334259_n.jpg

Anlatılanlar az bile

Taksim de bir insanlık suçu işleniyor şu an

Krallığını ilan edenler, halkı unuttular, Türk halkının gerektiğinde tek vücut olabileceğini unuttular, tarihten ders almadılar

Şu an orada herkes kolkola, gördüklerime inanamadım, göğsüm kabardı.

Bu halk sabırlıdır ama koyun değildir, anlayamadılar

Geldikleri gibi giderler, rahat yat Atam !

Arkadaşım Taksimden bildiriyor, hatta fotolar da yolluyor :)

"Eylemciler, içlerinde şiddet eğilimine dair küçük bir işaret dahi görse izin vermiyor, hemen tepki gösteriyor... Işte bize yakışan bu!"
"Sağlık çalışanları da büyük bir grup olarak geldiler, biber gazından etkilenenlere, yaralanlara destek olmak için..."
"Direnmenin etiği, estetiğine dair ibret verici bir gün yaşıyoruz... Tarihin izleyicisi değil aktörü kocaman yürekli insanlarla yan yana olmak harika bir duygu... Geziparkını yok ettirmeyecek, faşizme geçit vermeyeceğiz..."

İzmir'de polis eylemcileri selamlayıp çekilmiş.
Edirne polisi kesinlikle müdahale etmeyeceğini açıklamış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back