Ne guzel cozuluyoruzz Ocalan da serbest kalacakmis sasiran var mi ?
yok canimmm, neden ki.. !993 de sayin Özal pkk nin silahlanmasina yardimci olmustu, simdide basbakan siyasi güc olmalarina yardim ediyor. Örnek Cizre....
Trt Türk Başbakanımızın konuşmalarını dinledim.
İnsanlık bilinciyle sağduyu ile akli selim ile dinliyorum. Kimsenin etkisinde olmadan. Ülkemin Vatanımın refahıni bütün kalbi ve samimi duygularımla istiyerek dinliyorum.
Onun konuşmalarında burada iddia edildiği gibi herhangi bir dışlama söz konusu değildi. O kardeşlerim derken herkesi kapsıyor. Hiç kimseyi dışlamıyor. Geleceğimden korkuyorum şeklinde beni şaşırtan yorumcu arkadaşlar için başbakanımızın ifadesnden alıntı yapıyorum: (başörtüsüz bacılarım ve başörtülü bacılarım hiçbirisinin hakkını kısıtlamayan kararlar alınıyor )
Ama ben bazı yorumlar arasında aile geleneğini sürdürmek adına oy kullandığını, ne olursa olsun yeter ki akp güçlenmesin diyenleri de gördüm. ve Bu tarz yorumların asıl sağduyudan yoksun olduğu kanaatindeyim. Ve eğer hükümet böyle bir zihniyetin eline geçerse asıl ozaman ben korku içinde olur ve geleceğimden endişe ederim.
BU sebepten bütün kalbi dualarımla Rabbim Hakkaniyet ve adaletten ayrılmayanları gerçekten kardeşlik sevgisini amaçlayan, herkesin mutluluğu için uğraşan Ülkemizin Refah ve huzuru için uğraşan Hayırhah insanları hükümetimiz başında bulundur AMİN! Diye dua ediyorum.
Başbakanımın istikrarlı onurlu kimseyi dışlamayan herkesi kuşatıcı tavırları bugüne kadar ülkeyi getirdiği durum ve gerçekten onun şuanki olaylar karşısındaki konuşmalarında da onun Allahın izni ve yardımıyla ülkemizi daha iyiye götüreceğine dair inancım var. beni duygulandırıyor.
Bu sürec içinde elbette diğer partı başkanlarımızın da konuşmalarına şahit oluyorum. Ve her birini birbiriyle kıyaslıyorum.
Ben bütün parti başkanlarından mutluluk ve huzur için uğraşma çabası içinde olmalarını istiyorum. Lütfen sen biz davasından vazgeçilsin. Huzur için uğraşılsın.
Şu mübarek aylar hürmetine Rabbim Sen bü ülkeyi daha iyilere götürecek herkesi kuşatıcı, kucaklayıcı, ayırım yapmadan gerçekten ülkesinin refahı için uğraşanların yolunu açık et AMİN.
Başbakanımızın konuşmalarına bakıyorum ve diğer parti başkanlarının yorumlarına bakıyorum.
Ben oyumu Allahin izniyle kullanacağım. Vicdanımın aklımın sesini dinleyerek bunun dışında herhangi bir çekememezlik davası gütmeden, geçmişte ki tarihde olup bitenleri de düşünerek, Gerçekten hak edene ve bu ülkemizi daha iyi yerlere getireceğine inandığım kişilere dua ederek.
Arkadaşlar insan komleks ve değişken bir varlıktır. Ve Bilmediğinin düşmanıdır.
Size Rica ediyorum, önyargıyla yaklaşmayın.
Başbakanımız hepimizin başbakanı. Güzel şeylere imza attı.
Ona karşı belki aile geleneğinden yada çevrenizden kaynaklanan önyargılarınız olabilir.
Ama lütfen önyargıları bırakın. Ve tanımaya anlamaya çalışın.
Hepimiz mutlu olalım, huzur dolu olalım. Kimsenin özgürlüğünün kısıtlanması söz konusu değil.
Lütfen daha yakından önyargısız bir şeklide araştırıp tanımaya çalışın. Ondan sonra sağduyunuz ile karar verin.
Yorumlarım yanlış anlaşılmasın. Demek istiyorum ki araştırın. geçmişte olup bitenleri de göz önünde bulundurun, anlamaya çalışın. Önyargısızca ne olup bitiyor anlamaya çalışın sonra karar verin.
O kararınıza elbette saygım olacaktır. Ama aile geleneği sürsün karşı düşman parti başarılı da olsa asla güç kazanamasın o kaypetmelidir tahtından indirilmelidir edası içinde olunması beni derinden üzüyor. Böyle olursa asla daha mutlu bir dünya olamaz.
Daha iyi bir dünya , herkesin mutlu olabileceği ve herkesin inancını özgürce yaşayabileceği , huzur içinde ömür sürmesini dileyenlerden olan bir kardeşiniz
Kelamihal .
Benim sinir katsayımı çok yukarılara çeken bir haber bu...
Okuyup okuyup mide ağrıları çekiyorum resmen...
* Bazı fotoğraflar manipülasyona uğradı ve başka ülkelerde çekilen fotoğraflar güncelmiş gibi yayıldı.
Her söylemi geçiyorum da, kendileri de bizzat manipüle edilmiş fotoğraflarla camide içki olayını
her mitingde bir koz olarak kullanmıyor mu?? Trt 2010 yılındaki terör örgütü tarafından düzenlenen
isyanlardaki bayrak yakma görüntülerini, Gezi içinde gerçekleşmiş gibi göstermedi mi?? Melih
Bey, zaytung haberini gerçek sanıp RT lemedi mi??
Demek ki olabiliyormuş böyle şeyler...
Eki Görüntüle 742655
Bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz?
Neden medya ve iktidar yine 3 maymunu oynuyor sizce?
Beyaz TV yayinlarini da unutmayalim :)
Ak`lama politikalari bunlar da, bilen zaten biliyor.
Yani ben artik cözdüm bunlari, kendi yaptiklarini baskalari yapmis gibi göstererek aklama politikasi böylece gözler kendi
üzerlerinden cekilip digerine yöneliyor ve bu arada gecen sürede, unutulanlar unutuluyor.
Beyaz TV yayinlarini da unutmayalim :)
Ak`lama politikalari bunlar da, bilen zaten biliyor.
Yani ben artik cözdüm bunlari, kendi yaptiklarini baskalari yapmis gibi göstererek aklama politikasi böylece gözler kendi
üzerlerinden cekilip digerine yöneliyor ve bu arada gecen sürede, unutulanlar unutuluyor.
Kızlar benimki de konu dışı olacak ama bir ara kazen paylaşmıştı, şimdi bulamıyorum. Mobilden nasıl giriyorsunuz foruma? Iphonelar için bir uygulama vardı kazenin paylaştığında, ama appstore'da bulamadım bir türlü. Bilgisi olan var mı?
Ben 7'de ki taksim yürüyüşüne katılacağım, oradan da bilgilendirme yaparım veya dikkat çekici foto olursa burada da sizinle paylaşırım düşüncesiyle evden çıkmadan önce şu işi halledeyim dedim..
Beyaz TV'ye torpil geçtim, sahibinden ötürü :18::18:
Sonra twit alemine rezil olurum alimallah :18::18::18:
Ben yapmadım miki yaptı sendromu işte, bir dönem çocuklarının
aile baskısının sonucu diye düşünüyorum.
OhohohoBu kendi yaptıklarını başkaları yapmış gibi gösterme olayı çok doğru bir tespit.. Bir de söylediklerini sonradan yalanlama var.. O nedenle ne zaman şunu yapmayacağız deseler biliyorum ki yapacaklar..
Bu arada Kazlıçeşme mitinginden sonra ne zaman Beyaz tv yazısı görsem aşağıdaki video ve hüülloooğğğ diye bağıran teyze aklıma geliyor :))
[video=youtube;Z-88ZnjXUB4]http://www.youtube.com/watch?v=Z-88ZnjXUB4[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?