Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de Med'in sorusunu es geçmedim.

Sadece çok ortada olan bir konu ile ilgili yorum yapmak istemedim.
Çünkü yoruma gerek kalmayan, gayet ortada bir durum...

alıntı yaptığınız yorumlarda bende dahil hiçbir arkadaşımdan hakarete varan bir kelime okumadım .herneyse ben sadece şu cümlelere takıldım :

ölen kısı ölmus oohh ıyı de olmus da demedım....
Allah rahmet eylerse....
ben o kısının evımızın oglu ....vatanı koruyan vatan bekcısı.. oldugunu dusunmuyorumm.

1.cümlede evet dememişsin ne diyelim aman iyiki demediniz Allah razı olsun mu diyelim ne diyelim yani??? kimsenin kimseye bunu demeye hakkı yok zaten yani bu bir lüks değil önümüze sunmayın boştan yere!
2.cümlede Allah rahmet eylerse mi? pardon??yoruma gerek var mı arkadaşlar bilemiyorum!
3.cümlede eğer o polis bıraksaydı O GENCECİK ÇOCUKTA SENİN EVİNİN OĞLU VATANIMIZIN BEKÇİSİ OLACAKTI!

ayrıca eğerki vicdansız kelimesini hakaret sayıyorsanız (ki evet bencede sayılmalı gerçek bir insana yapılabilecek en ağır hakaretlerdendir ) vicdan denilen şeyin varlığından haberiniz var demektir ama malesefki anladığım kadarıyla heleki 'Allah rahmet eylerse...' kelime grubundan sonra siz varlığının farkında olduğunuz şeyi uzaktan izliyorsunuz !

Dikkat edin kendinize kuzum.
Burada 20'de meydanda toplanacak insanlar, çok kalabalık olacağını sanmıyorum ama.

Ben de Med'in sorusunu es geçmedim.

Sadece çok ortada olan bir konu ile ilgili yorum yapmak istemedim.
Çünkü yoruma gerek kalmayan, gayet ortada bir durum...

Merak ediyorum sizlerin yorumlarını.

Gülen bilir, bu pkk söz konusu olduğu zaman ben kayıyorum hümanizmden.

Hepsi gebersin, yok olsun istiyorum.

OhohohoBu videoyu izledikçe güleyim mi sinirleneyim mi şaşırıyorum.Aslında çok geyik yapasım var bu videolar üstüne de neyse olay çıkmasın şimdi

izlememiştim ben yahu çok güldüm bencede geyiğini yapsan baya malzeme varda mune sağolsun sitemizin zabıtası

selahattin demirtaşın meşhur bir lafı vardır :'' öldürdükçe çoğalan halkız biz'' valla ben demedim o dedi

Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Zaten amacım ortada slogan atarak gezmek hiç değil.
Ben daha çok gözlem amaçlı gidiyorum direnişe. Çünkü meydanlara çıkmadan, kalabalık
olmadan da direniliyor. Direnmeyi sadece yakıp yıkmak sananlara inat, ki sen de
biliyorsun, sessizce meydanda oturarak yapan kişilerden biriyim... Beni insanların düşünceleri
ilgilendiriyor. Sloganlar ya da ütopik kavramlar üzerine kurulu öngörüler değil.
Senin için de taaaa içimden kocaman bir slogan atarım ama Med'im

Terör konusundaki düşüncelerini biliyorum. Konu dışı olmasın diye, bu başlıkta konuşmuyorum.
Biz buluşunca konuşuruz zaten bol bol

Eylemcilere kapılarını açan mekanlara ceza geliyor.. Emir verildi... acaba hastaneye dönen camiye ne ceza verecekler??

Son düzenleme:
AKPKK DESTAN YAZIYOR!
Eşkıya Cizre’de hükümran oldu!

Şırnak’ta özerklik fiilen uygulamaya geçti. Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) adı altında kurulan ‘asayiş birimleri’ askeri disiplinle gerçekleştirilen törenin ardından sertifikalarını aldı ve yoldan geçen araçlarda ‘üniforma’yla kimlik kontrolü yaptı. ‘Güvenlik uygulamaları’ slogan, alkış, zılgıt ve PKK bezleri altında yapıldı...

YDG-H ve Cizre Halk İnisiyatifi bünyesinde onlarca gençten oluşan asayiş birimi, kuruluşunu törenle ilan etti. Kalabalık bir grubun izlediği törenin askeri kurallara göre yapılması dikkat çekerken, asayiş birimi üyelerine sertifika verildi.

Asayiş biriminin yüzleri kapalı üyeleri, üzerlerinde “YDG-H Asayiş” yazısıyla Öcalan’ın resmi bulunan tek tip tişörtler giyerek ve ellerinde telsizlerle göreve çıktı! Yoldan geçen tüm araçları durduran bu kişiler, özenle kimlik kontrolü yaptı.

Öz savunma yapılacakmış!
AKP’nin müzakere ortağı PKK, Şırnak’ın Cizre ilçesinde özerkliği fiilen uygulamaya koydu. Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) adı altında kurulan asayiş birimleri törenle göreve başladı! Binlerce kişinin katıldığı ilan töreninde yapılan açıklamada “YDG-H olarak Kürdistan halklarının öz savunmasını tarihsel bir sorumluluk olarak üstlendikleri” ifade edildi.

Hedef: Öcalan’a özgürlük...
PKK, KCK ve YDG-H’yı temsil eden bezler, terör örgütü lehine sloganlar, alkış ve zılgıtlar eşliğindeki törende yapılan açıklamada “Kürdistan’da sömürgeci uygulamalardan halkımızı savunmak, yine bütün ezilen halkların özgürlük garantisi olan Önder Apo’yu özgürleştirmek için 23 Haziran 2013 itibari ile YDG-H asayiş birimlerini ilan ettiğimizi duyuruyoruz” denildi.

Eşkıya Cizre’de hükümran oldu!-Manşetler-Yeni? gazetesi

Merak ediyorum sizlerin yorumlarını.

Gülen bilir, bu pkk söz konusu olduğu zaman ben kayıyorum hümanizmden.

Hepsi gebersin, yok olsun istiyorum.

Med kafami toparlayinca sana yazacagim. Özel`den yazarim belki.
Bu konuya girersem ortalik karisir, banlaniriz falan hic gerek yok.
Geyikten de banlanmayalim diye son sözümü söylüyorum:
"gülen" deme gözünü seveyim :)
Yelken de :)
O daha hümanistik.

Bu aksam benden bu kadar. :)

Karayılan: Öcalan serbest kalacak
Alman "Die Welt" gazetesine konuşan Murat Karayılan, barış sürecinin üçüncü aşamasının tamamlanmasıyla birlikte Abdullah Öcalan'ın serbest kalacağını iddia etti.

YILDIRAY OĞUR 'GEZİ'NİN CHP'YE FATURASINI ÇIKARDI

Belirli bir kesimin Gezi analizlerinde pastanın kaymak tabakasını kesip onun üzerinden tüm manzarayı görmek için kendilerine Gezi ütopyası yarattıklarını belirten Oğur, şu açıklamaları yaptı: “Bir sura üflendi ve herkes Türk siyasetini kesen büyük fay hattının iki tarafına doğru ayrıldı. Laik yaşam tarzı dediğimiz bir cephe oluştu. Bu cephede maalesef liberaller ve demokratlar var. Bunun bir omuz uzağında ırkçılar var, Türk Sol’u dergisi, TGB, sol değişim karşıtı cephe var. Ne olmuş olabilir ki bu insanlar yanyana düşmüş olabilir? Bırakın polis şiddetini, Erdoğan’ın dilini; Uzaylılar dünyaya saldırsa yanyana gelemeyecek gruplar bir araya geldi.”

Merhabalar bu topici yeni farkettim konuya gelecek olursam avm icin agac kesilmesi tabiki cirkin bi davranış. Ama olayların bu kadar büyütülmesi ve bu sebepten insanların ölmesi dahada cirkin. Benim anlamadığım tek sey suriyede filistinde onbinlerce sucsuz insan katledilirken bunca insan nerdeydi? Bu ülke agacların kesilmesine bu kadar duyarlıda insanların katledilmesine nicin bu kadar duyarsız nicin bu ülkede hersey insandan daha degerli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.
Başbakan twitter polisliğine soyunmuş, öğrencileri azarlamış, çiftçileri sövmüş , sanatçıları suçlamıştır. Kendisinden olmayan her canlıya ateş püskürtmüştür. Kendini beğenmişliğin son aşaması budur.

Halka gözünü, gönlünü, kulağını kapatanlar uzun ömürlü olamaz dediğimiz günler görmezden gelinmiştir. Halkın son derece insani taleplerine kulak verelim tavsiyelerini, çoktan gündeminden çıkarmıştır. Bugünün dünyasında, özgürlükler artık gözardı edilemez sözleri kayda değerdir.

Erdoğan köşesi olmayan kenarları kalmış birisine dönüşmüştür. İleri demokrasi diyen kişiyle Taksim'e çıkanlar işgal kuvvetidir diyen kişi aynıdır. Sayın Başbakan gerçek işkalcilerle düşüp kalkan onlara ikramda bulunan biri varsa o sensin. Yabancılar seninle İstanbul'a konmuş. şeyhler senin yardımı ile Boğaz'ı parsellemiştir.

Erdoğan'a göre genç kardeşlerim oyuna gelmiştir. Birileri kardeşlerimi yeşil diye aldatmıştır. Erdoğan bilmedilir ki masumane taleplerle gençleri azarlamak kendisine bir şey kazandırmayacaktır.

Erdoğan bilmelidir ki, şiddete varmayan taleplerle ortaya çıkan gençleri küçümsemek kendisine bir şey kazandırmayacaktır. Başbakan unutma ki Türk gençliği aldatmaz, aldanmaz ve kimsenin oyununa da bile bile kapılmaz. Alıntı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…