• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin cümlesini bağışlasın.Ya bi bana yanılan doktor denk gelmedi 2. yavrum da çok erken dönemde malzemeyi gösterdiler :1: çok sordum kordon olamaz mı diye ama yok erkek baştan dendi bana :34: 3.doktor gezdim hani belki bir de kız der diye ama yok...gelir senin Meleği severim

ayy lafi olmaz teyzesi ye isir sorun degill.. Hayirlisiyala dünya ya gelsin hele...

burada saat 12 oldu, kayinvalidemin carsamba günü dogum günü partisi var.. Yarin yardim etmem gerek, biraz yatayim uyuyabilirsem. Herkese iyi geceler , tatli rüyalar....

TÜRKİYEM TWİT ALEMİNİ ÜLKEMİZİ PARÇALAMAK İSTEYEN DIŞ GÜÇLERE VE ONUN TÜRKİYE DE Kİ UŞAKLARINA BIRAKMAYACAĞIZ...

#Melih Gökçek:31:

SEVGİLİ GENÇLER MELİH GÖKÇEK OLARAK HEPİNİZDEN RİCA EDİYORUM ETRAFINIZDAKİ TÜM ARKADAŞLARA TT NASIL YAPILIR ÖĞRETİN..BUNU LÜTFEN GÖREV SAYIN

#Melih Gökçek.

Türk gençliğinden an itibariyle beklentisi:31:

Allahım ya sırf gülmek için bu adamı takip ediyorum. Bir insan nasıl bu kadar komiiik olabilir ki!

Şaka gibi.

Gökçek için biri çıkıp "dont panik, bu bir zaytung projesiydi" diyecek diye bekler halde buluyorum bazen kendimi.

Başkent belediye başkanı bu adam.
Cidden şaka gibi.

canım sen o kadar yazı yazarken munenin geldiğini farkedemiyosun bile:52:
bir daha ki sefere sana ıslık calayım en iyisi

Heh he! Ohooo sen dudaklarını hazırlayıp üfleyene kadar olan olmuştur bile. :9:
Ben alıntıya tıkladım ki, alıntı yerine hava değişimi çıktı karşıma.
weather-smiley.gif

Iyi geceler herkese :)

Yarin sinirlarimi zorlamayip bu konuya takilmayacagim :D
Ve nihayet ders calisacagim :D

:10::10::10::10::16::16::16::16::16:

Öpüyorum hepinizi.

Not: Hep böyle yapmayacagim etmeyecegim diyince daha beterini yapiyorum ama bu kez tutacagim kendimi :52::52::52:

Iyi geceler herkese :)

Yarin sinirlarimi zorlamayip bu konuya takilmayacagim :D
Ve nihayet ders calisacagim :D

:10::10::10::10::16::16::16::16::16:

Öpüyorum hepinizi.

Not: Hep böyle yapmayacagim etmeyecegim diyince daha beterini yapiyorum ama bu kez tutacagim kendimi :52::52::52:

Haftaya güleni bol bol öpücem seni öpüyormuş gibi:9::9::9:

İyi geceler canım benim:16:

Bak sen şu işe yahu Ethem Sarısülük de terörist çıktı iyi mi...Kaskı copu üzerinde olan polis de meşru müdafaa yapmış meğersem...Peki sormazlar mı adama pkk ile alenen ilişkisi olan vekil polise tokat attığında neden meşru müdafaa yapmadı diye?Forum kurallarına bağlı kalarak yazarsam içimden geçenleri ifade etmekte yetersiz kalacağım.İçimden geçenleri yazarsam da bi 5 yıl filan banlı kalırım heralde.O yüzden en iyisi susayım ben...

hükümetin topçu kışlası ısrarının nedenini hep merak etmiştim.. Nihayet Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk köşe yazısında bu konuya değinmiş... :ssz: Okuyunca hiç şaşırmadım.. ama üzüldüm.. :ssz:

Köşe yazısından bir bölüm:
$topçu kışlası.jpg

[video=youtube;EnQpkkUG3H0]http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=EnQpkkUG3H0[/video]
İzmir Karşıyaka'da bir lise öğrencisi, mezuniyet töreninde 'Gezi Parkı' eylemlerini eleştirip ülkenin kaosa götürülmek istendiğini söyleyince öğretmenleri tarafından sahneden indirildi.

Taş atan grubun masumiyetine inanmayanlar, Gezi'de kitap okurken, sohbet ederken
gaz fişeği yağmuruna tutulanların masumiyetine de inanmıyorsa 'adil' olma konusunu
tekrar gözden geçirmeliler.

Ayrıca nefsi müdafaa söz konusu bile olsa, topluluk üzerine ateş açamaz. Havaya
ateş edebilir. Can ne kadar kıymetli değil mi? Bir panikle kendi canını kurtardı ama
Ethem onun kadar şanslı değildi. Çünkü o türlü sıfat yakıştırılan, devleti yıkmaya
çalışan saçma sapan hareketleri olan bir grubun içinde yer alıyordu. Öyle bir grup ki
silahları yok. Kahkaha ile hükümet devirme teşebbüsünde bulunuyorlar. Üzerinde
45 derecelik açıyla atılmalı, 200 metre mesafeden atılmalı yazan o fişeği burnunun
dibinde olanlara, dik açıyla, nişan alırcasına atmak vicdan muhakemesinden başarıyla
geçiyor???

Meydanda yürüyen halk yakıp yıkma amacında değildi, olmadı. Polisin müdahalesi
tetikledi olanları. Kızları saçından sürükleyen, fişekleri insanların kafasına, gözüne isabet
ettiren, meydanda sadece slogan atarken Toma'dan gelen suyla tepetaklak yere yuvarlanan
kişiler de işte o polis gibi meşru müdafaa yaptı...

İkisi de can korkusu... İkisi de panik... Polis eğer suçsuzsa, üzerine bu kadar orantısız
güç uygulanan o insanlar da suçsuzdur...

İzmir Karşıyaka'da bir lise öğrencisi, mezuniyet töreninde 'Gezi Parkı' eylemlerini eleştirip ülkenin kaosa götürülmek istendiğini söyleyince öğretmenleri tarafından sahneden indirildi.

Yani???

Gezi'yi eleştirdi diye mi indirilmiş yoksa ortam gerilmesin, öğrenci mağdur olmasın diye mi?
Aynı mezuniyet töreninde Gezi'yi destekleyen konuşmalara izin verilmiş mi??
Bunlar olmadan yorum yapılamaz bu konuya ne yazık ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back