• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
$geziparki.jpg

Ankara'da, Gezi Parkı eylemlerine katılan ve organize eden şahıslara yönelik yapılan operasyonlarda 30 farklı adreste arama yapılıyor. Operasyonlarda şimdiye kadar 20 kişi gözaltına alındı.

Eylemlere terör örgütlerinin talimatları doğrultusunda katılarak polise ve çevreye saldırılara katılan terör örgütü bağlantılı şahıslara yönelik özel yetkili savcılığın talimatları doğrultusunda terörle mücadele şubesi ekipleri operasyon gerçekleştirdi. Kamera kayıtlarından saldırılara katılan ve organize eden şahısların bulunduğu 30 farklı adreste arama yapılıyor. Operasyonlarda 20 kişi gözaltına alındı.

Taş atan grubun masumiyetine inanmayanlar, Gezi'de kitap okurken, sohbet ederken
gaz fişeği yağmuruna tutulanların masumiyetine de inanmıyorsa 'adil' olma konusunu
tekrar gözden geçirmeliler.

Ayrıca nefsi müdafaa söz konusu bile olsa, topluluk üzerine ateş açamaz. Havaya
ateş edebilir. Can ne kadar kıymetli değil mi? Bir panikle kendi canını kurtardı ama
Ethem onun kadar şanslı değildi. Çünkü o türlü sıfat yakıştırılan, devleti yıkmaya
çalışan saçma sapan hareketleri olan bir grubun içinde yer alıyordu. Öyle bir grup ki
silahları yok. Kahkaha ile hükümet devirme teşebbüsünde bulunuyorlar. Üzerinde
45 derecelik açıyla atılmalı, 200 metre mesafeden atılmalı yazan o fişeği burnunun
dibinde olanlara, dik açıyla, nişan alırcasına atmak vicdan muhakemesinden başarıyla
geçiyor???

Meydanda yürüyen halk yakıp yıkma amacında değildi, olmadı. Polisin müdahalesi
tetikledi olanları. Kızları saçından sürükleyen, fişekleri insanların kafasına, gözüne isabet
ettiren, meydanda sadece slogan atarken Toma'dan gelen suyla tepetaklak yere yuvarlanan
kişiler de işte o polis gibi meşru müdafaa yaptı...

İkisi de can korkusu... İkisi de panik... Polis eğer suçsuzsa, üzerine bu kadar orantısız
güç uygulanan o insanlar da suçsuzdur...

Nişan alırcasına değil, bildiğin nişan alıp ateş ediyorlar!! Bir de zafer kazanmışcasına sevinenler var.. :ssz:

ibretlik bir video:
[video=youtube;o_TngQ1dy6w]http://www.youtube.com/watch?v=o_TngQ1dy6w[/video]

SEN UYURKEN, ÇOCUKLAR PARKTA TOPLANDI...

Dün gece sen uyurken...
Anneler camların önünde çocuklarını beklediler...
Ve dualar okudular kötü haberleri gelmesin diye...

*

Sen nasıl rahat uyuyorsun bilemem...
Babaları uyku tutmadı...
Tavanlara bakarak bütün gün bombaları, patlamaları, kentte olanları düşündüler...
Uykuya dalanların rüyalarında polisler vardı...
TOMA’lar bir kızın üzerinden geçtiler...

*

Dün gece sen uyurken...
Sattığın dağlarda dinamitler patladı...
Tam yirmi ton...
Bir ceylan süt yavrusunu bırakıp kaçtı...
Derelerin suyunu kestiler...
Balıklar öldü, kurbağalar son kez öttüler...
Talan, yağma, vurgun durmadı...
Hırsızların işbaşındaydı...
Sen uyurken...

*

Dün gece demir kapılı hücrelerde adalet diledi kimileri...
Hak, hukuk...
Yurt sevgisinden dolayı tutsak olanlar, küçük masalarda savunmalarını yazdılar...
Biri “ah” çekti...
Biri hiç konuşmadı...
Bir asker ağladı...

*

Semalarımızda kara bulutlar...
Yüreklerimizde sıkıntı...
Sözünü tutmamış tarihinin kara sayfalarına kapandık...
Bilemeyiz ama, belki bir umut vardı...

*

Ve dün gece...
Şehrin parklarında çocuklar toplandılar...
Özgürlük için, çağdaşlık için, cumhuriyetimiz için, gelecek için, umutlarımız için her mahallede “söz” vardı...
Her biri bir meclis...
Her birinin tırnağına kurban ol...
Her biri yüce ve aziz...

*

Senin özel birimlerinde tuzaklar kurulurken...
Gestapon planlarını yaparken...
Ak gömleklilerin, eli bıçaklıların nefretlerini hazırlarken...
Çocuklar ilk kez gece sütlerine el sürmediler...
Yüreklerinde korku, gözleri ıslak, kendi geleceklerine el koydular...
Sen uyurken...
Bekir COŞKUN

valla iriss karşıt düşüncelerdeniz ama sizi takip ediyorum
yani eğer olmaz inşaallah ama olur ise gerçekten sokağa iner misiniz?
Samimi olarak soruyorum bunu
tabiki kimse sokaklara inmesin, kimse mağdur edilmesin ,kimse ezilmesin vs vs.
ümidimiz bu yönde ama maalesef kitle yönetiminde bunlar olan ve olabilecek şeyler
76.000.000 luk ülkedeki herkesi memnun etmek deveye hendek atlataktan güçtür çünkü

Bikaç gündür yoktum , sayfalar uçmuş gitmiş , son bikaç sayfaya bakarak takip etmeye çalışıcam artık :1:

eflinam ;
olmaz olmaz deme , bu memleket neler gördü , hiçbir iktidar sonsuza dek yaşamaz , günü gelir sizin hiç de onaylamadığınız bir iktidar gelir oturur o koltuğa ..Sonra başlar Tayyip Erdoğan'ın bize davrandığı gibi size davranmaya ....Burası Türkiye ,herşey olabilir....
Beni takip ettiysen eğer ,sorunun cevabını vermişim ama yine de yazayım ; evet tabii ki sokağa inerim ,daha önce defalarca indim ,bundan sonra da inerim.Bizim derdimiz iktidarı devirmek veya sosyalizmi getirmek değil ; İNSANCA YAŞAM...Benim için haksızlık haksızlıktır , sana da yapılsa karşı çıkarım bana da yapılsa karşı çıkarım...İnsan olmak ,vicdan sahibi olmak bunu gerektirir...
Şimdi sizler bizim yanımızda değilsiniz ,belki günün birinde sizin mağduriyetinizde yanınızda olduğumuzda bize inanırsınız ....

Nişan alırcasına değil, bildiğin nişan alıp ateş ediyorlar!! Bir de zafer kazanmışcasına sevinenler var.. :ssz:

ibretlik bir video:
Buna ben yorum yazmayayım;Mevlana yüzlerce yıl önce yazmış zaten...
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok. Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.

TÜRKİYEM TWİT ALEMİNİ ÜLKEMİZİ PARÇALAMAK İSTEYEN DIŞ GÜÇLERE VE ONUN TÜRKİYE DE Kİ UŞAKLARINA BIRAKMAYACAĞIZ...

#Melih Gökçek:31:
tweet alemi cok önemli tabi:37::37::37::37:

SEVGİLİ GENÇLER MELİH GÖKÇEK OLARAK HEPİNİZDEN RİCA EDİYORUM ETRAFINIZDAKİ TÜM ARKADAŞLARA TT NASIL YAPILIR ÖĞRETİN..BUNU LÜTFEN GÖREV SAYIN

#Melih Gökçek.

Türk gençliğinden an itibariyle beklentisi:31:
Türk gencliğinin kendisinden beklentileri ne olcak
offf bir belediye baskanı bu kadar tweetra gircek vakti nerden buluyor

[video=youtube;EnQpkkUG3H0]http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=EnQpkkUG3H0[/video]
İzmir Karşıyaka'da bir lise öğrencisi, mezuniyet töreninde 'Gezi Parkı' eylemlerini eleştirip ülkenin kaosa götürülmek istendiğini söyleyince öğretmenleri tarafından sahneden indirildi.

ne varki bunda doğru olan yapılmıs
yeri mi orası
ayrıca daha doğru düzgün bilgisi algısı olmayan cocuk yasında birinin ki konusmasından kültürünün de sıfır olduğunu anlıyoruz, harcı değil bu konusma
derslerine calıssın o bence
tatil geldi dinlensin
bu işleri büyüklerine bıraksın

ayrıca sadece sahneden indirilmiş kibarca gazmı sıkılmıs,cop mu yemiş, su mu fıskırtılmıs
gezideki cocuklarımız bunlarla mücadele ediyor

slm şöyle de bi durum var arkadaşlar gezidekilerde çocuk lise öğrenciside var içlerinde ünv hazırlıkta ünv öğrenciside başlarında onları yönlendiren büyükleri de......... vekiller gibi sanarçılar gibi parti başkanları gibi dış basın gibi vsvsvsvs......

Trt Türk Başbakanımızın konuşmalarını dinledim.

İnsanlık bilinciyle sağduyu ile akli selim ile dinliyorum. Kimsenin etkisinde olmadan. Ülkemin Vatanımın refahıni bütün kalbi ve samimi duygularımla istiyerek dinliyorum.

Onun konuşmalarında burada iddia edildiği gibi herhangi bir dışlama söz konusu değildi. O kardeşlerim derken herkesi kapsıyor. Hiç kimseyi dışlamıyor. Geleceğimden korkuyorum şeklinde beni şaşırtan yorumcu arkadaşlar için başbakanımızın ifadesnden alıntı yapıyorum: (başörtüsüz bacılarım ve başörtülü bacılarım hiçbirisinin hakkını kısıtlamayan kararlar alınıyor )

Ama ben bazı yorumlar arasında aile geleneğini sürdürmek adına oy kullandığını, ne olursa olsun yeter ki akp güçlenmesin diyenleri de gördüm. ve Bu tarz yorumların asıl sağduyudan yoksun olduğu kanaatindeyim. Ve eğer hükümet böyle bir zihniyetin eline geçerse asıl ozaman ben korku içinde olur ve geleceğimden endişe ederim.
BU sebepten bütün kalbi dualarımla Rabbim Hakkaniyet ve adaletten ayrılmayanları gerçekten kardeşlik sevgisini amaçlayan, herkesin mutluluğu için uğraşan Ülkemizin Refah ve huzuru için uğraşan Hayırhah insanları hükümetimiz başında bulundur AMİN! Diye dua ediyorum.

Başbakanımın istikrarlı onurlu kimseyi dışlamayan herkesi kuşatıcı tavırları bugüne kadar ülkeyi getirdiği durum ve gerçekten onun şuanki olaylar karşısındaki konuşmalarında da onun Allahın izni ve yardımıyla ülkemizi daha iyiye götüreceğine dair inancım var. beni duygulandırıyor.

Bu sürec içinde elbette diğer partı başkanlarımızın da konuşmalarına şahit oluyorum. Ve her birini birbiriyle kıyaslıyorum.
Ben bütün parti başkanlarından mutluluk ve huzur için uğraşma çabası içinde olmalarını istiyorum. Lütfen sen biz davasından vazgeçilsin. Huzur için uğraşılsın.

Şu mübarek aylar hürmetine Rabbim Sen bü ülkeyi daha iyilere götürecek herkesi kuşatıcı, kucaklayıcı, ayırım yapmadan gerçekten ülkesinin refahı için uğraşanların yolunu açık et AMİN.

Başbakanımızın konuşmalarına bakıyorum ve diğer parti başkanlarının yorumlarına bakıyorum.
Ben oyumu Allahin izniyle kullanacağım. Vicdanımın aklımın sesini dinleyerek bunun dışında herhangi bir çekememezlik davası gütmeden, geçmişte ki tarihde olup bitenleri de düşünerek, Gerçekten hak edene ve bu ülkemizi daha iyi yerlere getireceğine inandığım kişilere dua ederek.

Arkadaşlar insan komleks ve değişken bir varlıktır. Ve Bilmediğinin düşmanıdır.
Size Rica ediyorum, önyargıyla yaklaşmayın.
Başbakanımız hepimizin başbakanı. Güzel şeylere imza attı.
Ona karşı belki aile geleneğinden yada çevrenizden kaynaklanan önyargılarınız olabilir.

Ama lütfen önyargıları bırakın. Ve tanımaya anlamaya çalışın.

Hepimiz mutlu olalım, huzur dolu olalım. Kimsenin özgürlüğünün kısıtlanması söz konusu değil.
Lütfen daha yakından önyargısız bir şeklide araştırıp tanımaya çalışın. Ondan sonra sağduyunuz ile karar verin.

Yorumlarım yanlış anlaşılmasın. Demek istiyorum ki araştırın. geçmişte olup bitenleri de göz önünde bulundurun, anlamaya çalışın. Önyargısızca ne olup bitiyor anlamaya çalışın sonra karar verin.
O kararınıza elbette saygım olacaktır. Ama aile geleneği sürsün karşı düşman parti başarılı da olsa asla güç kazanamasın o kaypetmelidir tahtından indirilmelidir edası içinde olunması beni derinden üzüyor. Böyle olursa asla daha mutlu bir dünya olamaz.

Daha iyi bir dünya , herkesin mutlu olabileceği ve herkesin inancını özgürce yaşayabileceği , huzur içinde ömür sürmesini dileyenlerden olan bir kardeşiniz
Kelamihal .

Son düzenleme:
Bir insanın 18 yaşlarında siyasi görüşü de olabilir görüşünü ifade de edebilir ama bence burada asıl sorun çocuğun mezuniyet töreninde konuşması değil de konuşacağım derken biraz saçmalamış olması."Bizi bölmeye çalışıyorlar,bizi birbirimize kırdırmaya çalışıyorlar,ülkemiz %50-%50 diye ikiye ayrılmış" derken kendince herhalde dış mihraklardan filan bahsediyordu ama lafın ucunun nereye dokunduğunun farkında değil.Ülkeyi %50-%50 diye ayrıştıranın kim olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz değil mi?

ibretlik bir video:

Aaaa Siz de hep polise laf atiyosunuz canim. Mesru mudafaa hepsi baksana elinde sopa var ya o sopayi polise karsi kullansa o insanliktan nasibini almamis polisin kaski falan cizilse ne olur sonra.

Bu ve bunun gibiler az da degil suruyle var da yaptirim yok bilakis aferin aliyorlar.

[video=youtube;EnQpkkUG3H0]http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=EnQpkkUG3H0[/video]
İzmir Karşıyaka'da bir lise öğrencisi, mezuniyet töreninde 'Gezi Parkı' eylemlerini eleştirip ülkenin kaosa götürülmek istendiğini söyleyince öğretmenleri tarafından sahneden indirildi.

eee aydin ögretmenler varmis cok sükür.. Düsünsene cocuklarin beynini yalan yere yikamasina izin vermemisler. Helal olsun...

son derece ciddi ve kalbi duygularımızı paylaştığımız bir ortamda alaycı tavır takınan sayın üyemiz.
Lütfen uslubumuz bu şekilde olmasın.

Trt Türk Başbakanımızın konuşmalarını dinledim.

İnsanlık bilinciyle sağduyu ile akli selim ile dinliyorum. Kimsenin etkisinde olmadan. Ülkemin Vatanımın refahıni bütün kalbi ve samimi duygularımla istiyerek dinliyorum.

Onun konuşmalarında burada iddia edildiği gibi herhangi bir dışlama söz konusu değildi. O kardeşlerim derken herkesi kapsıyor. Hiç kimseyi dışlamıyor. Geleceğimden korkuyorum şeklinde beni şaşırtan yorumcu arkadaşlar için başbakanımızın ifadesnden alıntı yapıyorum: (başörtüsüz bacılarım ve başörtülü bacılarım hiçbirisinin hakkını kısıtlamayan kararlar alınıyor )

Ama ben bazı yorumlar arasında aile geleneğini sürdürmek adına oy kullandığını, ne olursa olsun yeter ki akp güçlenmesin diyenleri de gördüm. ve Bu tarz yorumların asıl sağduyudan yoksun olduğu kanaatindeyim. Ve eğer hükümet böyle bir zihniyetin eline geçerse asıl ozaman ben korku içinde olur ve geleceğimden endişe ederim.
BU sebepten bütün kalbi dualarımla Rabbim Hakkaniyet ve adaletten ayrılmayanları gerçekten kardeşlik sevgisini amaçlayan, herkesin mutluluğu için uğraşan Ülkemizin Refah ve huzuru için uğraşan Hayırhah insanları hükümetimiz başında bulundur AMİN! Diye dua ediyorum.

Başbakanımın istikrarlı onurlu kimseyi dışlamayan herkesi kuşatıcı tavırları bugüne kadar ülkeyi getirdiği durum ve gerçekten onun şuanki olaylar karşısındaki konuşmalarında da onun Allahın izni ve yardımıyla ülkemizi daha iyiye götüreceğine dair inancım var. beni duygulandırıyor.

Bu sürec içinde elbette diğer partı başkanlarımızın da konuşmalarına şahit oluyorum. Ve her birini birbiriyle kıyaslıyorum.
Ben bütün parti başkanlarından mutluluk ve huzur için uğraşma çabası içinde olmalarını istiyorum. Lütfen sen biz davasından vazgeçilsin. Huzur için uğraşılsın.

Şu mübarek aylar hürmetine Rabbim Sen bü ülkeyi daha iyilere götürecek herkesi kuşatıcı, kucaklayıcı, ayırım yapmadan gerçekten ülkesinin refahı için uğraşanların yolunu açık et AMİN.

Başbakanımızın konuşmalarına bakıyorum ve diğer parti başkanlarının yorumlarına bakıyorum.
Ben oyumu Allahin izniyle kullanacağım. Vicdanımın aklımın sesini dinleyerek bunun dışında herhangi bir çekememezlik davası gütmeden, geçmişte ki tarihde olup bitenleri de düşünerek, Gerçekten hak edene ve bu ülkemizi daha iyi yerlere getireceğine inandığım kişilere dua ederek.

Arkadaşlar insan komleks ve değişken bir varlıktır. Ve Bilmediğinin düşmanıdır.
Size Rica ediyorum, önyargıyla yaklaşmayın.
Başbakanımız hepimizin başbakanı. Güzel şeylere imza attı.
Ona karşı belki aile geleneğinden yada çevrenizden kaynaklanan önyargılarınız olabilir.

Ama lütfen önyargıları bırakın. Ve tanımaya anlamaya çalışın.

Hepimiz mutlu olalım, huzur dolu olalım. Kimsenin özgürlüğünün kısıtlanması söz konusu değil.
Lütfen daha yakından önyargısız bir şeklide araştırıp tanımaya çalışın. Ondan sonra sağduyunuz ile karar verin.

Yorumlarım yanlış anlaşılmasın. Demek istiyorum ki araştırın. geçmişte olup bitenleri de göz önünde bulundurun, anlamaya çalışın. Önyargısızca ne olup bitiyor anlamaya çalışın sonra karar verin.
O kararınıza elbette saygım olacaktır. Ama aile geleneği sürsün karşı düşman parti başarılı da olsa asla güç kazanamasın o kaypetmelidir tahtından indirilmelidir edası içinde olunması beni derinden üzüyor. Böyle olursa asla daha mutlu bir dünya olamaz.

Daha iyi bir dünya , herkesin mutlu olabileceği ve herkesin inancını özgürce yaşayabileceği , huzur içinde ömür sürmesini dileyenlerden olan bir kardeşiniz
Kelamihal .

Dualarimizin bir bölümü hep ayni zaten, Rabbim milletimize huzur ve afiyet versin...Zaten ben uzaydan gelip sen dünyadan degilsin.. Kardesiz biz, ayni vatanin evlatlariyiz.. Arastirsak dedlerimiz belkide yanyana savastilar kurutlus savasinda, sirf biz bugünlerimizi yasayabilelim diye. Bizim korkumuz da kendi cocuklarimiz, torunlarimizin gelecegi...

Ben son 20 gündür tüm miting konusmalarini dinledim, ama sizin anlattiginiz baska mitingler sanirim. " benim basörtülü bacilarim" " benim dindae kardeslerim" " artik gezi parkinda benim dindar vatandasim da oturabilecek" " onlarin direnisine bizim bir bismillahimiz yeter" " benim kahraman polisim" vs...

Insallah Rabbim hepimize yardim eder...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back