Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taş atan grubun masumiyetine inanmayanlar, Gezi'de kitap okurken, sohbet ederken
gaz fişeği yağmuruna tutulanların masumiyetine de inanmıyorsa 'adil' olma konusunu
tekrar gözden geçirmeliler.
Ayrıca nefsi müdafaa söz konusu bile olsa, topluluk üzerine ateş açamaz. Havaya
ateş edebilir. Can ne kadar kıymetli değil mi? Bir panikle kendi canını kurtardı ama
Ethem onun kadar şanslı değildi. Çünkü o türlü sıfat yakıştırılan, devleti yıkmaya
çalışan saçma sapan hareketleri olan bir grubun içinde yer alıyordu. Öyle bir grup ki
silahları yok. Kahkaha ile hükümet devirme teşebbüsünde bulunuyorlar. Üzerinde
45 derecelik açıyla atılmalı, 200 metre mesafeden atılmalı yazan o fişeği burnunun
dibinde olanlara, dik açıyla, nişan alırcasına atmak vicdan muhakemesinden başarıyla
geçiyor???
Meydanda yürüyen halk yakıp yıkma amacında değildi, olmadı. Polisin müdahalesi
tetikledi olanları. Kızları saçından sürükleyen, fişekleri insanların kafasına, gözüne isabet
ettiren, meydanda sadece slogan atarken Toma'dan gelen suyla tepetaklak yere yuvarlanan
kişiler de işte o polis gibi meşru müdafaa yaptı...
İkisi de can korkusu... İkisi de panik... Polis eğer suçsuzsa, üzerine bu kadar orantısız
güç uygulanan o insanlar da suçsuzdur...
valla iriss karşıt düşüncelerdeniz ama sizi takip ediyorum
yani eğer olmaz inşaallah ama olur ise gerçekten sokağa iner misiniz?
Samimi olarak soruyorum bunu
tabiki kimse sokaklara inmesin, kimse mağdur edilmesin ,kimse ezilmesin vs vs.
ümidimiz bu yönde ama maalesef kitle yönetiminde bunlar olan ve olabilecek şeyler
76.000.000 luk ülkedeki herkesi memnun etmek deveye hendek atlataktan güçtür çünkü
Buna ben yorum yazmayayım;Mevlana yüzlerce yıl önce yazmış zaten...Nişan alırcasına değil, bildiğin nişan alıp ateş ediyorlar!! Bir de zafer kazanmışcasına sevinenler var..
ibretlik bir video:
[video=youtube;o_TngQ1dy6w]http://www.youtube.com/watch?v=o_TngQ1dy6w[/video]
tweet alemi cok önemli tabiTÜRKİYEM TWİT ALEMİNİ ÜLKEMİZİ PARÇALAMAK İSTEYEN DIŞ GÜÇLERE VE ONUN TÜRKİYE DE Kİ UŞAKLARINA BIRAKMAYACAĞIZ...
#Melih Gökçek
Türk gencliğinin kendisinden beklentileri ne olcakSEVGİLİ GENÇLER MELİH GÖKÇEK OLARAK HEPİNİZDEN RİCA EDİYORUM ETRAFINIZDAKİ TÜM ARKADAŞLARA TT NASIL YAPILIR ÖĞRETİN..BUNU LÜTFEN GÖREV SAYIN
#Melih Gökçek.
Türk gençliğinden an itibariyle beklentisi
[video=youtube;EnQpkkUG3H0]http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=EnQpkkUG3H0[/video]
İzmir Karşıyaka'da bir lise öğrencisi, mezuniyet töreninde 'Gezi Parkı' eylemlerini eleştirip ülkenin kaosa götürülmek istendiğini söyleyince öğretmenleri tarafından sahneden indirildi.
Nişan alırcasına değil, bildiğin nişan alıp ateş ediyorlar!! Bir de zafer kazanmışcasına sevinenler var..
ibretlik bir video:
[video=youtube;o_TngQ1dy6w]http://www.youtube.com/watch?v=o_TngQ1dy6w[/video]
[video=youtube;EnQpkkUG3H0]http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=EnQpkkUG3H0[/video]
İzmir Karşıyaka'da bir lise öğrencisi, mezuniyet töreninde 'Gezi Parkı' eylemlerini eleştirip ülkenin kaosa götürülmek istendiğini söyleyince öğretmenleri tarafından sahneden indirildi.
Trt Türk Başbakanımızın konuşmalarını dinledim.
İnsanlık bilinciyle sağduyu ile akli selim ile dinliyorum. Kimsenin etkisinde olmadan. Ülkemin Vatanımın refahıni bütün kalbi ve samimi duygularımla istiyerek dinliyorum.
Onun konuşmalarında burada iddia edildiği gibi herhangi bir dışlama söz konusu değildi. O kardeşlerim derken herkesi kapsıyor. Hiç kimseyi dışlamıyor. Geleceğimden korkuyorum şeklinde beni şaşırtan yorumcu arkadaşlar için başbakanımızın ifadesnden alıntı yapıyorum: (başörtüsüz bacılarım ve başörtülü bacılarım hiçbirisinin hakkını kısıtlamayan kararlar alınıyor )
Ama ben bazı yorumlar arasında aile geleneğini sürdürmek adına oy kullandığını, ne olursa olsun yeter ki akp güçlenmesin diyenleri de gördüm. ve Bu tarz yorumların asıl sağduyudan yoksun olduğu kanaatindeyim. Ve eğer hükümet böyle bir zihniyetin eline geçerse asıl ozaman ben korku içinde olur ve geleceğimden endişe ederim.
BU sebepten bütün kalbi dualarımla Rabbim Hakkaniyet ve adaletten ayrılmayanları gerçekten kardeşlik sevgisini amaçlayan, herkesin mutluluğu için uğraşan Ülkemizin Refah ve huzuru için uğraşan Hayırhah insanları hükümetimiz başında bulundur AMİN! Diye dua ediyorum.
Başbakanımın istikrarlı onurlu kimseyi dışlamayan herkesi kuşatıcı tavırları bugüne kadar ülkeyi getirdiği durum ve gerçekten onun şuanki olaylar karşısındaki konuşmalarında da onun Allahın izni ve yardımıyla ülkemizi daha iyiye götüreceğine dair inancım var. beni duygulandırıyor.
Bu sürec içinde elbette diğer partı başkanlarımızın da konuşmalarına şahit oluyorum. Ve her birini birbiriyle kıyaslıyorum.
Ben bütün parti başkanlarından mutluluk ve huzur için uğraşma çabası içinde olmalarını istiyorum. Lütfen sen biz davasından vazgeçilsin. Huzur için uğraşılsın.
Şu mübarek aylar hürmetine Rabbim Sen bü ülkeyi daha iyilere götürecek herkesi kuşatıcı, kucaklayıcı, ayırım yapmadan gerçekten ülkesinin refahı için uğraşanların yolunu açık et AMİN.
Başbakanımızın konuşmalarına bakıyorum ve diğer parti başkanlarının yorumlarına bakıyorum.
Ben oyumu Allahin izniyle kullanacağım. Vicdanımın aklımın sesini dinleyerek bunun dışında herhangi bir çekememezlik davası gütmeden, geçmişte ki tarihde olup bitenleri de düşünerek, Gerçekten hak edene ve bu ülkemizi daha iyi yerlere getireceğine inandığım kişilere dua ederek.
Arkadaşlar insan komleks ve değişken bir varlıktır. Ve Bilmediğinin düşmanıdır.
Size Rica ediyorum, önyargıyla yaklaşmayın.
Başbakanımız hepimizin başbakanı. Güzel şeylere imza attı.
Ona karşı belki aile geleneğinden yada çevrenizden kaynaklanan önyargılarınız olabilir.
Ama lütfen önyargıları bırakın. Ve tanımaya anlamaya çalışın.
Hepimiz mutlu olalım, huzur dolu olalım. Kimsenin özgürlüğünün kısıtlanması söz konusu değil.
Lütfen daha yakından önyargısız bir şeklide araştırıp tanımaya çalışın. Ondan sonra sağduyunuz ile karar verin.
Yorumlarım yanlış anlaşılmasın. Demek istiyorum ki araştırın. geçmişte olup bitenleri de göz önünde bulundurun, anlamaya çalışın. Önyargısızca ne olup bitiyor anlamaya çalışın sonra karar verin.
O kararınıza elbette saygım olacaktır. Ama aile geleneği sürsün karşı düşman parti başarılı da olsa asla güç kazanamasın o kaypetmelidir tahtından indirilmelidir edası içinde olunması beni derinden üzüyor. Böyle olursa asla daha mutlu bir dünya olamaz.
Daha iyi bir dünya , herkesin mutlu olabileceği ve herkesin inancını özgürce yaşayabileceği , huzur içinde ömür sürmesini dileyenlerden olan bir kardeşiniz
Kelamihal .