Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben yine topigin cahili bisey sormak istiyorum, siz yokken banlamiyor musunuz? yani sistem nedir nasil biseydir:))

Amin insalllahhh.. 21. haftaya kadar erkekti babasinin göz nuruydu.. Artik benim Melegim. Adi melek olucak insalllah teyzesi..Capulcu melek...

Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin, o ilk meleğin le canlı tanışma anını uzun tut kimseyi araya sokma senle meleğin olsun uzun uzun koklaşın konuşun bakışın Kız bebek hep hayalimdi çok severim kız çocuklarını o kadar uzun yıldan sonra yapma nedenim bi kız olur belki idi ama 2.çapulcu erkek evladım var şükür

Bir sonraki banımın 2hafra süreceğini düşünürsek 1. Şıkkı hiç aklıma bile getirmiyorum, ne şanı , ne şerefi
Banlanmak şahane kısmı dışında "amaan nasılsa bağlanacaksam her şekilde banlanırım "olabilir tabi.

Benim şarjım bitiyor, hepinize iyi geceler diliyorum.

cok saol, allah ogluslarini bagislasin... Ben 37 yasindayim ilk hamileligim, hamile oldugumu ögrendigim gün kiz bu dedim. Hatta sanki hep biliyorsum benim kizim olucak, oglusum olacagini hic düsünemedim nedense...12. hafta doktor erkek dedi, ayni dakka oglusum diye sevmeye basladim. Esim sasirdi, korkuyordum erkek olursa sevgin ayni olmaz diye dedi. Valla bu mucize gibi bisi, evlat evlattir... sonra Türkiye de doktora gittim oda erkek dedi. Sonra gecen gün burada ayrintili kontrolde artik kiz oldugu kesinlesti..

Insalllah saglikla dünya ya gelsinde, koklarim, yerim, isiririm:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah...

Bende bu sefer kesin kaçtım eşime 1.saat önce dedim sen git ben geliyorum adamcağız horlamaya geçti ben mune yüzünden lafa daldım Hadin selametle iyi geceler iyi uykular

ben yine topigin cahili bisey sormak istiyorum, siz yokken banlamiyor musunuz? yani sistem nedir nasil biseydir:))

bu kadar banlanıp bu cahillik olmadı şimdi
hemen acıklayalım tecrübeli banlı olarak
şimdi o az önce öğrendiğin ücgen varya oradan senin yaptığın yorumları begenmeyenler kib yapıyor
yani kötü içerik bildirimi
bende ilk geldiğimde kendine iyi bak butonu sanıyordum
neyse o kibleri mune abla cocuklardan ev işlerinden forumun diğer işlerinden fırsat bulunca okuyup okuyup gerekli muameleleri baslatıyor
yada tam tersi kiblerden fırsat bulunca diğer işleri yapabiliyor,çünkü bir ara enişte abi mektup yazmıstı bdv den
böylece banlanmıs oluyoruz
bir nevi sisteme mesaj atılıyor kib yapılınca
mune abla da o mesajları görebiliyor

iyi birer cocuk olursak biz de şirinleri görebilirz

Son düzenleme:

Gülmekten kirildim
kesinlikle 1.`yi tercih ederim ama ikinci ruh halinde olan arkadaslarimiz da kendisini cok güzel belli ediyor sanki
hani su bana yol gösterenler, örnek olanlar

3. model de benim galiba :)

Polemikli konularda hic dogru düzgün bulunmamis, sadece bir kere 2 yil önce ban almis, bu nedenle "Mune" geldi kacinnnnnn
söylemlerini hep sonradan duymus, karsisinda Mune`yi görünce ve herkes de bu banlanmak sahane psikolojisinde olunca
saf saf duruma katilip, ortaya karisik olma psikolojisi

Amin cümlesini bağışlasın.Ya bi bana yanılan doktor denk gelmedi 2. yavrum da çok erken dönemde malzemeyi gösterdiler çok sordum kordon olamaz mı diye ama yok erkek baştan dendi bana 3.doktor gezdim hani belki bir de kız der diye ama yok...gelir senin Meleği severim

canım sen o kadar yazı yazarken munenin geldiğini farkedemiyosun bile
bir daha ki sefere sana ıslık calayım en iyisi

hmmm ok...Yaw iki kere banlandim da arkasini da cok araamdim. Amac hani bir iki kisi kazanabilirmiyiz, bilmiyorsak ögrenebilirmiyiz.. sirinler ne ola ki?

insallah adalete ihtiyaciniz olmaz birgun

Siyasetten banlanmanın anarşistliğin şanı gibi bir karizmatikliği olmadığını, aksine sadece beğeni yapabilen, devamlı aşağıda takılan ezik, renksiz bir üye olduğunu bilenler, sen geldiğinde benim gibi ölü taklidi yapar:104:

Acemi düşünce suçlularının tikkatine

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…