Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kabak bana patlamadan Behlül kaçar arkadaşlar Herkese Allah rahatlık huzur sağlık versin
iyi geceler ablacım
abla diyorum ama yasın benden büyük diye düşündüüğümden
29 yasındayım ben
kadesayada abla derdim kknın en iyi ablasına aday yaptım meger yasıtımmıs
şimdi kadiş onun adı

Kible tehdit mi?
Ben söylediklerinizi kanıtlayın çünkü yalan paylaşımda Kib sebebi kiblerim dedim ama kiblemeye değer bulmadım, arkadaş o kadar inanıyor ki söylediklerine ve yandaş medyaya, bizi yanıltmaya çalışmıyor, o inanıyor sadece.
Kibleyip kiblemediğimi Muneye sorun bence

Gelelim konumuza " polis kendimi korudum diyorsa korumuştur" bu kadar basit yani?
Eylemciler günlerdir polis bize orantısız güç uyguladı diyor, fotoğraflar, videolar heryerden yayınlanıyor ama kabul görmüyor, polisin bir tek beyanatı yetiyor.sizde bu beyanatı yeterli buluyorsunuz? Ne diyeyim ki ben size; umarım geç olmadan düşünmeye başlarsınız.

CHP meselesine gelince burası miting yeri değil.
AKP mitingleriyle karıştırdınız heralde, konumuz çooook başka.

Aycan Hanim nezaket sinirlarimiz bu mudur? Olayin CHP ile hic alakasi yokken konu neden yine CHP`ye ve Atatürkcülüge baglandi ben orasini anlayamadim, ortaya attiginiz iddialar da ayrica bir tartisma konusu olur. Lakin din kimin tekelindeki " arkasindan kac CHP`li bir yasin okudu?" diye sorabilme cesaretine sahipsiniz? Ben bu cümleden sunu cikarabiliyorum sadece, Atatürk öldü ama siz dininize bagli olmayan insanlar oldugunuz icin yasin bile okumamissinizdir. Bu sorunun arkasinda pozitif bir anlam oldugunu sanmiyorum. Bu durumda KIB yapilabilir mi acaba? Tehdit de etmiyorum bakin ben KIB kurallarini da tam olarak bilmiyorum aslinda.

Diger taraftan;
doktorlar sahte diyorlar inanmiyorsunuz degil efendim. Evet bazi kisilerin sahte oldugu ortaya cikmistir, bunu hep birlikte ögrendik zaten ama Türk Tabipler Birligi ayni gün bu insanlarin evet bizlerle ilgisi yoktur fakat gercek su sayida doktorumuz hemsiremiz tutukludur diye basin aciklamasi yaptilar. Bunu da gecelim, doktorlari zor durumda birakan polisler, revirlere biber gazi atilmasi haberleri de yalandir diyemeyiz sanirim.

Molotof atan polis degil örgüt üyesi diyorlar inanmiyorsunuz demissiniz, bu konu artik karsidaki kisinin takdirine kaldi. Konu örtbas edildi zaten, kimse dogru düzgün aciklama yapmadi ve polis olduguna dair süpheleri destekleyen kanitlar da vardi. Inanmakta ve inanmamakta herkes özgür olsun diyelim uzatmayalim.

Ethem Sarisülük su su su diyorlar inanmiyorsunuz diyorsunuz, kim diyor efendim? Kesin bir kanit yok ki ortada? Belli görüntüler üzerinden teoriler ilerliyor su anda. Onu da gecelim, biz diyoruz ki "Bayrak yakmis bir PKK sempatizani dahi olsa...." bu cümleyi lütfen dikkatle okuyun.

Polis ile eylemci ayni kefeye konamaz diyemezsiniz efendim. Hukuk devletinde böyle aciklamalara yer olamaz. Polisin koruma yetkisi yani mesru müdafaa durumlari yasa ile belirlenmistir. Zaten hukuk olmasa düsünebiliyor musunuz ne olacagini? Polis istedigini istedigi yerde ve durumda öldürüp mesru müdafaa olarak gösterebilirdi. Mesru müdafaanin sartlarini da acikladilar, yanlis hatirlamiyorsam 6 taneydi ve mesru müdafaa sayilmasi icin bu 6`sinin da gerceklesmis olmasi gerekiyor. Fakat olaya baktiginiz zaman acik bir sekilde öyle olmadigi görülüyor. Hukukun oldugu yerde, polis ben kendimi korudum diyorsa, KONU KAPANMISTIR diyemeyiz, dersek eger polisin keyfi cinayetlerine kapi acmis oluruz. Böyle bir hataya düsmeyecek böyle bir düsünceyi savunmayacak olmanizi dilerim.

Son düzenleme:
egunal, kadesa siz gelin benle öbür tarafa. Burada bir numara yok, biz işimize bakalım.
Kadesa yapacağım dediklerini çok güzel hazırlayıp yolladı. Egunal sen ne durumdasın ? şunu düzelteyim de yanlışlık olmasın : )

Mune, uzun yazdigim icin, cevabimi eklemistim, bunu daha sonra gördüm. Umarim ban sebebi olmaz aciklamalarim. Söz gelen cevaba cevap vermeyecegim. :)

Sevgili Meg saygi sinirlarini asmadan tartistigimi düsünüyorum. Forum kurallari disina tasmak midir? Ban sebebi midir? :)
Öyleyse bileyim de susayim. :)

Yok sizin söylediklerinizle alakası yoktu sözlerimin..
Ben bir sinir harbi yaşadım okuduklarımdan dolayı.. Genel olarak..

Biz burada sakin sakin yorum yapıyoruz, size bebek topiğinizde mutluluklar dileriz, kız bebek sahibi olmanız dileğiyle efendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…