Bir insanin fikri neyse zikri de odur.
bu basbakandan cıkan bır soz olsaydı hemen gordun mu Allah ıste ınsanı boyle sasırtır derlerdı..
TDK' nın çapulcu müdahalesi : nasıl da gözümden kaçmış... Biz de rica etsek kelimelerin anlamını değiştirir mi acaba? Bu kadar keyfi mi bu iş
Not: Verilen örnek cümlelere dikkat!
Eski :
Eki Görüntüle 741911
Yeni :
Eki Görüntüle 741912
Ausencia, aslinda kimsenin birbirini destekleme durumu olmadi, hatta ben cok uzun mesajimi bitirdigimde, bir baktim ki pek cok insan senin mesajina yorum yazmis. Hatta cok daha sonra bir baska yorum daha aldik, benim yazimdan daha uzundu, kirmizi renkte. Yani herkes biribirinin yorumunu sonradan görmüs oldu bir nevi.
Demek ki ortada bir ifade edis sorunu var diyelim o zaman.
Kadesa zaten Melih Gökcek CHP kapatilmalidir demis diye bir yorum yapmisti, sense mesajinda gerekcesini de acikliyorsun. Bu ilk basta bakin ama gerekcesi de halki gibi, algisi yaratti bende.
Melih Gökcek böyle böyle demis, gerekce olarak da "......" ifade etmistir. Bu cümleyi kurduktan sonra,
Kendi görüslerini yaziyorsun, her kim olursa olsun hükümeti düsürmeye yönelik bir caba varsa..(nokta nokta suskunlugu)..bence de ceza almalidir. (diyorsun.)
Sen de haklisin söylemlerinin hep üstü kapali. "varsa, her kim olursa olsun" diyerek hedef göstermekten kacinan bir tutum sergiliyorsun ama üc noktadan sonra "bence de" ceza almalidir diyorsun. Bu sanki kizim sana söylüyorum gelinim sen anla hissiyati uyandiriyor, sahsim adina konusuyorum. Üstü kapali konustuktan sonra, bir sessizlik ve ardindan "bence de" dersen, aslinda söylemek istemiyorsun da Gökcek`i onayliyorsun algisi yaratiyor.
Ki Gökcek`in dediklerini onaylamiyorsan, benim tanidigim kadariyla, onu elestirecegini düsünmüstüm. Bu da yoktu mesajinda.
Dolayisiyla bu algiyi aslinda yazin yaratti.
Benim sana olan cevabimda da zaten sadece CHP degil, genel anlamda bir darbe, hükümeti düsürme girisimine inanmaman gerektigini belirten bir tutum vardi. Yani zaten böyle bir olay olduguna inanmiyorsan, eger varsa.... demezdin diye tahmin ediyorum.
Yani darbe girisimi varsa, bence de ceza almalidir dedigin icin de ben tepki verdim, kendim adima. Cünkü olaylarin sürekli bir darbe girisimine dönüstürülme cabasi insani yipratiyor. Defalarca ayni seyleri anlatmaktan insan bunaliyor.
Her neyse, sen CHP`yi öne sürmedigini belirtmissin, yazin yalnis bir algi yaymis oldugu icin, kizisir gibi oldu sanki.
Ama sen öyle diyorsan da elbette samimiyetine inaniyorum.
Daha fazla uzatmak gereksiz.
merhabalar .Merhaba,evet genel olarak konuştum.Sizin mesajınızı görmedim,elbette başınıza gelenleri paylaşmak hakkınız ama bunun yerinin bu başlık olduğunu düşünmüyorum.Başörtüsü konulu başlıklar var oralarda konuşulup tartışılabilir bunlar.Fakat genel olarak bu sitede siyasi her tartışmada başörtüsü konusu öne sürülüyor ne konuşulursa konuşulsun konu bir süre sonra başörtüsü oluyor ve tartışma anlamsızlaşıyor ben bundan rahatsızlığımı dile getirdim sadece.
merhabalar .
pek sık olmasada bakıyorum bu topige, bir kaç gündür.
öncelikle ben % 100 den biriyim.
başıma gelen bir olayı paylaşmak istedim ve sizlerden bir öneri istiyorum .
..ben tesettürlü bir bayanın ve sol görüşü agırlıklı olan bir semtte yaşıyorum . bu olaylar başlamadan 3 gün önce bir olay yaşadım.
..sabah yürümek için yürüyüş parkına gitmiştim ve üzerimde pardüsüm vardı .önümde yürüyen baba kız hararetle ve başkalarının duyması için baya açıkdan konuşuyorlardı .ak parti ve içki yasagı hakında .söylediklerini yazmayayım. ilk cezamı yemeyim k.k da.
neyse rabbım ıslah eyle dedim ve yürümeye devam ettim .bi 50 metre sonunda kızımız iyce çoştu .artık söyledikleri parkta rahalıkla duyuluyordu . aynen yazıyorum .
'' şuna bak ya ,bu haliyle burda . gitsinler ak partinin parkında yürüsünler .................'' .
gerisini yazmak istemiyorum.
dönüp arkama baktıgimde göz göze geldik ve sustu . biraz yürüdüm ama içim içimi yedi .
... geri döndüm ve hisetiklerimi ancak şu kelimelere döktüm .
..hanımefendi benimle ilgilibir probleminizmi var ?'' hayır yok'' dedi . peki dedim neden bu şekilde konuşuyorsunuz ? cevap veremedi .
sadece biraz saygı dedim şu yaptıgınız çok ayıp birşey .sedece saygı benim size duydugum gibi.
... birkaç gün kendime gelemedim üstüne bu olaylar patlak verdi .
37 yaşındayım ve 15 yaşından bu yana tesettürlüyüm .sokakta şortla gezenede saygım var sonuçda kendi hayatı ve şeçimi.
fakat basit bir örnek ;bir mağazaya bile girdiginizde eger içerde açık bir bayan müşteri varsa öncelik ve ilgi onundur .
ha bunu takıyormuyum ki ; hayıröz güveni gayet yerinde bir bayanın her konuda .
ama bunu yazıyorum neden ?.tesettürlüsünya örümcek kafalısın yobazsın vs .
asıl aydınlık başın üstündeki örtü olsada olmasada ,siyasi görüşü ne olursa olsun içindeki kafadadır .
... ben şikayetçiyim ak partiden . iktidara geleli 10 yıldan fazla olmuş ama bana tesettürümle özgürce dolaşma hakkı veremedi .
SİZCE ŞU AN TENCERE TAVA ÇALANLARMI DAHA ÖZGÜR .BENİM DURUMUNDA OLANLARMI ?????????????
....YADA ŞÖYLE SORAYIM; BEN ÖZGÜRLÜGÜMÜ İSTEMEK İÇİN NE YAPMALIYIM ????
merhabalar .
sevgili rose tabiki düşüncenize saygım var öyle düşünüyor olabilirsiniz .
ama bende sizden farklı düşünüyorum o yüzden yazdım .
ayrıca yazımın sebebi bu olayların sebeblerinden biri oldugu için buraya yazdım ( afedersiniz k.k ya yorum yazarkende kimseye soracak deyilim ).
...ne ara yurdum insanının gözleri bu kadar karardı ! birbirinin giyimine bile tahammülü yokne ara kapalılar ak parti ,açıklara chp'li damgası vuruldu !
ne ben tesetürlüyüm diye nede başka bir vatandaşımız şortla geziyor diye insanlarımızın gözlerinde ve içlerinde nefret GÖRMEK İSTEMİYORUM .
siz bu olayların hala 3.5. agaç için oldugunu düşünüyorsanızda birşey diyemem
asıl olay insanlarımızın birbirine olan tahammulsuzlugu ve saygısızlıgı .. bence tabi.
Günaydııııınn.. Sabah haberlerini okurken, burada da paylaşarak kendimi sabah şekeri gibi hissediyorumNeyse başlayalım,
[h=5]Taksim Meydanı'ndan cumartesi gecesi yaşanan polis müdahalesi sırasında duran adam eylemi yapan bir kişiye yönelik polisin tekme tokat müdahalesinin görüntüleri ortaya çıktı.
Duran adama tekme tokat müdahale - Radikal Türkiye[/h]
haber linkindeki videoyu izleyin.. Durup dururken tekme tokat girişmişler 3 4 tane gence.. Umarım en kısa sürede cezalarını çekerler.
[h=5]Antalya'da Gezi Parkı eylemlerine katılan ve çevik kuvvet müdahalesi sonrası bir otoparka saklanan gençler polis tarafından dövüldükten sonra gözaltına alınmadan serbest bırakıldılar
Antalya 'da, 2 Haziran'da Cumhuriyet Meydanı'nda Belediye Otoparkı'na sığınan ve saklanan gençleri polis öldüresiye dövdü. Dayağın görüntüleri ÇHD'li avukatlar tarafından belediyeye yapılan resmi başvuruyla elde edildi
alıntı : Polisin görevi bulduğu yerde dövüp bırakmak mı? - Radikal Türkiye[/h]
ben artik izleyemiyorum yaaa, icim almiyr. Hormonlardan mi ne aglama krizine giriyorummm...Cok zoruma gidiyor..
haber linkindeki videoyu izleyin.. Durup dururken tekme tokat girişmişler 3 4 tane gence.. Umarım en kısa sürede cezalarını çekerler.
[h=5]Antalya'da Gezi Parkı eylemlerine katılan ve çevik kuvvet müdahalesi sonrası bir otoparka saklanan gençler polis tarafından dövüldükten sonra gözaltına alınmadan serbest bırakıldılar
Antalya 'da, 2 Haziran'da Cumhuriyet Meydanı'nda Belediye Otoparkı'na sığınan ve saklanan gençleri polis öldüresiye dövdü. Dayağın görüntüleri ÇHD'li avukatlar tarafından belediyeye yapılan resmi başvuruyla elde edildi
alıntı : Polisin görevi bulduğu yerde dövüp bırakmak mı? - Radikal Türkiye[/h]
izleme sen arkadaşım bebeğin bu durumlardan etkilenirbende açıyorum videoyu bakıyorum polis o kadar vahşice saldırıyor elim ayağım çekiliyor hemen kapatıyorum sonunu getirmem mümkün değil dayanamıyor ellerinde o coplarla tekmelerle of inan içim almıyor kanıma dokunuyor bu olaylar
Polis Şiddeti Kameralara Böyle Yansıdı!!!
izlerken oğlum onların içinde gibi hissettim kalbim sıkıştı
Antalya'da Gezi Parkı eylemlerine katılan ve çevik kuvvet müdahalesi sonrası bir otoparka saklanan gençler polis tarafından dövüldükten sonra gözaltına alınmadan serbest bırakıldılar
alıntı : Polisin görevi bulduğu yerde dövüp bırakmak mı? - Radikal Türkiye
Antalya'da Gezi Parkı eylemlerine katılan ve çevik kuvvet müdahalesi sonrası bir otoparka saklanan gençler polis tarafından dövüldükten sonra gözaltına alınmadan serbest bırakıldılar
alıntı : Polisin görevi bulduğu yerde dövüp bırakmak mı? - Radikal Türkiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?