• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dünden beridir orada destek olan gaz yiyen siyasilerde vardı

fakat bugün o kadar insan geceden beri perişan olmuşken chpnin kadıköyde miting yapmasının amacı nedir Allah aşkına?

bunu o halk yermi kendi direnişini chpye mal eder mi

akpden hiç hoşlanmam fakat chpnin artık gerçekten zekasız olduğunu düşünüyorum..

kimden nemalanacaksın biz bunu yer mıyiz?

git bütçenle gaz maskesi al dağıt millete tıbbi yardım yap yok o ille miting yapacak! millet açlıktan kırıldı geceden beri, ekmek al dağıt yok ama miting yapacak illaki..

tvlerde de şöyle göreceğiz chp miting yaptı ortalık karıştı? ee peki o zaman bu direnişten haberi olmayan vatandaş belki hükümet sempatizanı orada ne görecek chpliler gösteri yapıyor

peki diyecek mi helal olsun diye tabiki demeyecek.çünkü bilmeyecek orada her kesimden insanın omuz omuza direndiğini.

insanlar saldırmasa polis de orantısız müdahale yapmaz.
küçültmeyin polisi bu kadar arkadaşlar..
insaf..!

Burada tartışma yok arkadaşlar.
Bu topik kapanmamalı.
Meseleniz varsa özelden halledin.
Biz burada bölünmeyeceğiz, farklı düşünenler oalcaktır ama tartışma istemiyoruz.
Biriz, birlikiz,hepimiz.
Doğruya doğru, yanlışa yanlış demek gerekiyorsa diyoruz.
Kavga yok, ban yok, kilit yok

insaf..!

arkadaşım ,eşinin polis olduğunu unutup elini vicdanını koyup tv karşısına geçip empati kurarak polisin o insanlara karşı tutumunu izler misin ???? kimse durduk yere polisin orantısız güç kullandığını söylemiyor. her şey ortada!!!

Kaynaklar, olayların tüm Türkiye’yi sarması ve gece yarısı olmasına rağmen kalabalıkların giderek artması, olayların büyümesi üzerine olası bir duruma karşı Tayyip Erdoğan’ın korumaları tarafından güvenli bir yere götürüldüğünü bildirmekteler.

AKP’li milletvekili ve bakanların ve Genelkurmay Başkanının Ankara’dan uzaklaştığı bilgileri kaynaklar tarafından bildirilmekte.

kaynak; Tayyip Erdoğan’ı kaçırdılar | Normatif

kısaca arazi olmuş :34:

arazi olursa o araziyede toki bişi yapar aman tayyoş arazi olma dikmesinler bi rezisdans tepene yanlışlıkla:63::63::63::63::63::63:

gerçekten olaylardan haberin yok değil mi?

yol soran adamın yüzüne 1 metreden biber gazı sıkmak polisin de kendisini savunması dimi?

akıl? mantık????

heryerde polis suçlu benim eşimin suçu ne arkadaşım kendisini nasıl savunacak o adamın niyetini içini nasıl bilecek yüklenmeyin bu kadar polise. benim aklım tlf eşim öldü mü kaldı mı die..
devletin başındaki dur diyecek nerde bu başkan başbakan cumhurbaşkanı...?

Bu topik kapanmamalı.
Biz burada bölünmeyeceğiz, farklı düşünenler oalcaktır ama tartışma istemiyoruz.
Biriz, birlikiz,hepimiz.
Kesinlikle.....

insaf..!

kim saldırıyor orada öylece polisin önünde duran şarkılar söyleyenlere bile biber gazı sıkılıyor kim varsa Vali açıklama yaptı kanunsuz eylem diye. Kanun ile eylem nasıl olabilir ki. Yagı kimin elind ebelli değil mi. Ben halkım o insan oy veren halk sayesinde buralara geldi oy verince tüm yetkiti ona vermiş olmuyoruz oy verdik diye hiçbir şeye sesimizi çıkartmayacak kuzu kuzu kabul edecek değiliz. Eğer polis iyi ile kötüyü ayıramıyorsa taş atanı taşkınlık yapanı gazdan baika birşeyle engelleyemiyorsa diğer insanları da sürüklüyorsa ne denebilir ki tek amaç ses duyurmak. Marş okuyanlara tazyikli sular gazla sıkılıyor. Bizim herşeyimiz kanunsuz ama onların çok kanuna uygun bu nasıl adalet.

$1.gif hanımlar sizinle gurur duyuyorum iyiki bu vatanın sizin gibi aklı başında toprağına bayrağına cumhuriyetine dinine bağlı evlatlar yetiştirecek kadınları var...harikasınız:72::72::72::72::72::72::72::72::72:

arazi olursa o araziyede toki bişi yapar aman tayyoş arazi olma dikmesinler bi rezisdans tepene yanlışlıkla:63::63::63::63::63::63:

çok tatlısınız ya, gülecek halim yokken güldürdünüz beni, allah da sizi güldürsün elbette ülkemizi de.

heryerde polis suçlu benim eşimin suçu ne arkadaşım kendisini nasıl savunacak o adamın niyetini içini nasıl bilecek yüklenmeyin bu kadar polise. benim aklım tlf eşim öldü mü kaldı mı die..

benim erkek arkadaşım da Taksime gitti, aklım onda nolacak şimdi?
Ya senin eşin benim erkek arkadaşımıı yaralarsa ?
Bu akdar özel düşünmeyin ya lütfen, burada milletimizden bahsediyoruz konuyu şahıslara indirgemeyin.

Yavaş yavaş sorgulamaya başlıyorsun değil mi.. eşini eşin gibileri kullananların da aklı mantığı var. izmir de polis müdaheleden vazgeçti, istanbulda da yapılabilir. ama aksine orantısız bir biçimde biber gazı kullanılıyor onun da adı biber gazı içeriğini bilen yok, bizzat biber gazı yemiş yakınlarım bunun çok daha farklı bişey olduğunu ifade ediyorlar. yabancı basın kimyasal silahtan bahsediyor.
sen diyorsun ki kocam öldü mü kaldı mı? inşallah eşin yaşıyordur, onuruyla.

cANLI YAYINLARI LÜTFEN PAYLAŞIN, ANAHTAR KELİME EKLEYELİM TAKSİM CANLI YAYIN DİYE, İNSANLAR DURUMDAN HABERSİZ, BİRİLERİ GOOGLE AÇTIĞI ZAMAN KOLAY BULABİLSİN BEN AKŞAM ARADIM DA BULAMADIM

Kapalı gibi yapıp içeriye insanları almayan ve catıdan izleyen Mado senide unutmayacağız
#direngaziparkı

Bu topik kapanmamalı.
Biriz, birlikiz,hepimiz.

yorum sahibi izninle imzamı atmak istiyorum ..

$taksim.jpg

Kim bunlar , kimm???
Bunlar bizim çocuklarımız, komşularımız, arkadaşımız, vatandaşımız.
Burası Tahrir değil, Taksim.
Uyumayın, uyanın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back