• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asmin yeter.
Polemik yok, lütfen.
Dil susunca , vicdan konuşur.
Onunda cevabı yoktur.

Polemik değil kitty, soruyor cevaplıyoruz. İnsanlara anlatmak gerek, anlamaları gerek. Kimse olaya at gözlüğü ile bakmamalı. Polisi bu şekilde ortaya sürenler de sorgulanmalı. Onlar da kafalarına göre davranmıyorlar değil mi? içlerinde halkını seven birileri vardır değil mi? Bak eşi burda, endişeleniyormuş biz de endişelerimizi anlatıyoruz. Taraflar birbirlerini anlamalı. Bu millet bunca sene Polisine kucak açtı, bir gecede neden düşman edildik birisi sorgulasa ya!

Bu cümleleri kuran insanlar ne yazık ki İnsanlıktan nasibini alamamış, olanlardan bi haber olupta yine de yorumu olan tiplerdir.

Benim face'imde de vardı bu tiplerden. Ben onları Van depremi zamanında eledim. Şimdi sayfamda yaşadığımız bu olayları paylaşmayan kişi yok nerdeyse.

Bu da dün twitterdan printscreen la aldığım görüntü. İnsanlar hala bu kafadalar malesef.

Olayı hala 3-5 ağaca bağlayıp, meydandakileri de ergenekoncu diye nitelendiren gazeteci.

Eki Görüntüle 725901

3-5 ağaç değil bacım. onlar da bu eyleme destek verecek yürek olmadığı için kendilerince savunma mekanizması geliştiriyorlar

Kızlar konu başka yerlere gitmesin lütfen...ne o öyle ya senin kocan, diğerinin arkadaşı ,birinin kardeşi ,kiminin annesi olay bu diyil olay ülke arkadaşlar biri sana savunmasızken canını yakıyorsa karşılık tabiki vereceksin herkes insan herkes bir annenin evladı unutmayın...lütfen topiğin konusunu aşmayalım bilgiler paylaşalım Destek vakti Köstek vakti diyil...

Türkiye’nin dört bir yanında Taksim’deki Gezi Parkı direnişine destek için sokağa çıkanlar, 1 Haziran’da da sokağa çağırıyor

Ankara: 16.00 - Güvenpark

Diyarbakır: 14.00 – AZC Plaza önü

İzmir: 17.00 – Eski Sümerbank önü

Antalya: 17.00 – Cumhuriyet Meydanı

Mersin: 18.00 – Forum Alışveriş Merkezi

Elazığ: 17.30 – Hozat Garajı Meydanı

Samsun: 18.00 – Atakum Anfi Tiyatro önü

Bursa: 19.00 – Kültür Park havuzu

Sivas: 18.00 – Cumhuriyet Meydanı

Tokat: 15.00 – Tokat-Niksar Kavşağı

Denizli: 19.00 – Çınar Meydanı

Edremit: 18.00 – Edremit Meydanı

Çaycuma: 13.00 – Çaycuma Belediye Çay Bahçesi

Afyon: 19.00 – Anıtpark

Kayseri: 16.00 – Kent Meydanı

Sakarya: 16.00 – Kent Park

Zonguldak: 14.30 – İnönü Meydanı

Mardin: 14.00 – Büyük Park

Tekirdağ: 19.00 – Tuğlalı Park

Marmaris: 13.00 – 19 Mayıs Meydanı

Manisa: 19.00 – Manolya Meydanı

Muğla: 15.00 – Sınırsızlık Meydanı

Rize: 12.00 – Belediye önü.

Giresun: 17.00 – Atatürk Meydanı

Antep: 19.00 – Kırkayak Meydanı

Trabzon: 17.00 – Öğretmenevi önü

Bolu: 19.00 – İzzet Baysal Caddesi

Antakya: 17.00 – Uğur Mumcu Meydanı

Van: 12.00 – Sanat Sokağı

Urfa: 18.00 – 11 Nisan Stadyumu önü

Isparta: 19.00 – Kaymakkapı Meydanı

Kars: 16.00 – Cumhuriyet Meydanı

Polis köpeğe bile böyle davranıyorsa Eki Görüntüle 725902 Bana polis haklıdır empati kurun demeyin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bunu yapan adidir, şerefsizdir, insan değildir!!

ooops provakatörlerin oyunu bu!!!!!!!!!!!! bu resmin kalitesi bilerek bozulmuştur. aslını gördüm ben. arkadaki polis zenci, polislerin sırtında da polizei yazıyor!!!!!!!!!!!!!

$7276_484286361650123_1258410060_n.jpg resmin üzerine tıklayın:5::5::5::15::15::15::15:
$970275_516957245025595_1678437060_n.jpg $turk_bayragi.jpg

Son düzenleme:
çok sinirliyim arkadaşlar bir arkadaşım face den( üni den aynı sınıftaydık )hiç böyle bi kız olduğunu düşünmemiştim ama bu olaylar karşısında yazdığı şey beni çok sinirlendirdi ağlamak üzereyim yazdığı şey '' prokovasyona tek çare şeriattir '' bu ne demek nasıl bir zihniyet bir bayan bunu yazan offfffffff çok sinirliyim çok sizlerle paylaşmak istedim... nasıl insanlarla yaşıyoruz nasıl...

benim eşim polis canım sonuna kadar savunurum evden çıkıyo benim o gelinceye kadar aklım onda kalıyo öldü mü kaldı mı diye neyi savunuyosunuz bana ya kimi ölenlermiş gitmeyin o zaman eyleme yapmayın poliss de orantısız güç kullanmasın benim eşimin anası babası yok mu ona bişey olsa kimsenin canı yanmayacak mı ?? konu başka yerlere gidiyo ve yanlıs anlasılıyo.

Gerçekten olayların nasıl başladığı hakkında bir fikriniz var mı? 'O zaman eylem yapmayın!' Nasıl talihsiz bir cümle, nasıl da özetliyor aslında yaşananları...

Arkadaşlar rica ediyorum foroğraf paylaşımlarında dikkatli olalım. burada bizler dışında ziyaretçi üyelerde var . gelip gidenler oluyor onların içinden yanlış paylaşımlar yanlış anlaşımlara mahal vermeyelim .

Şu ana kadar bir polisin yaralandığını veya öldüğünü duymadım ama 4 sivilin öldüğünü, yüzlerce yaralı olduğunu duydum.
Yeterince savunuyorlar bence kendilerini

sizde haklısınız sadece halk ölüyo halk yaralanıyo..

Seiss anlıyorum seni.
Benimde kardeşim Taksimdeydi akşam.
Tartışmayalım bu konuda.
Üzülmeyelim, sende biliyorsun neler olduğunu.
Polisle vatandaşı karşıkarşıya getirenler utansın.

tartısma değil kesınlıkle savunma bu canım..

Polis köpeğe bile böyle davranıyorsa Eki Görüntüle 725902 Bana polis haklıdır empati kurun demeyin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bunu yapan adidir, şerefsizdir, insan değildir!!

arkadaşım o türk polisi mi fotoyu incele istersen..

benim eşim polis canım sonuna kadar savunurum evden çıkıyo benim o gelinceye kadar aklım onda kalıyo öldü mü kaldı mı diye neyi savunuyosunuz bana ya kimi ölenlermiş gitmeyin o zaman eyleme yapmayın poliss de orantısız güç kullanmasın benim eşimin anası babası yok mu ona bişey olsa kimsenin canı yanmayacak mı ?? konu başka yerlere gidiyo ve yanlıs anlasılıyo.

Değil mi yaaa insan olan eylem yapmaz, polisin başına iş çıkarmaz. Hırsızın hiçbir suçu yok tabii. Astım hastasının hamile kızın vatan sevgisi için eyleme gitmesi de çok anormal.
Beyin bedavaysa demek ki poliste.... O kadar açık ki her şey videolardan ve oraya gidenlerden... Rengi anlamamak için renk körü olmak gerek

bu Türkiyede çekilen bi foto değil. polis yazısı karartılmış görmediniz mi? türkçe değil çünkü, bi de zenci polis var

Ne demek gitmeyin eylem yapmayın .
Kusura bakmayın koyun değil bu millet.
İsteyen koyun yaşantısına devam edebilir.
Sizin kocanızda orda insanlara haince saldırdıysa o da vicdansoz
Burda olayı başka yerlere çekip insanları banlatmayın.

chp miting yapacakmi$
o zaman i$in rengi ddegi$iyor i$te
olay ba$ka yerlere gidecek
bdp de ba$lasin ba$ka bi yerden mitinge
vurun kahpeye filmine dönsün milletin hali .. (soz meclisten dui$ari benzetme yapiyorum sadece )

bunlarin hepsi yonetmeyi becremedikleri için oldu ..
agaci bahane edip ulkeyi boleceklere yardim ettti devlet..

Türkiye’nin dört bir yanında Taksim’deki Gezi Parkı direnişine destek için sokağa çıkanlar, 1 Haziran’da da sokağa çağırıyor

Ankara: 16.00 - Güvenpark

Diyarbakır: 14.00 – AZC Plaza önü

İzmir: 17.00 – Eski Sümerbank önü

Antalya: 17.00 – Cumhuriyet Meydanı

Mersin: 18.00 – Forum Alışveriş Merkezi

Elazığ: 17.30 – Hozat Garajı Meydanı

Samsun: 18.00 – Atakum Anfi Tiyatro önü

Bursa: 19.00 – Kültür Park havuzu

Sivas: 18.00 – Cumhuriyet Meydanı

Tokat: 15.00 – Tokat-Niksar Kavşağı

Denizli: 19.00 – Çınar Meydanı

Edremit: 18.00 – Edremit Meydanı

Çaycuma: 13.00 – Çaycuma Belediye Çay Bahçesi

Afyon: 19.00 – Anıtpark

Kayseri: 16.00 – Kent Meydanı

Sakarya: 16.00 – Kent Park

Zonguldak: 14.30 – İnönü Meydanı

Mardin: 14.00 – Büyük Park

Tekirdağ: 19.00 – Tuğlalı Park

Marmaris: 13.00 – 19 Mayıs Meydanı

Manisa: 19.00 – Manolya Meydanı

Muğla: 15.00 – Sınırsızlık Meydanı

Rize: 12.00 – Belediye önü.

Giresun: 17.00 – Atatürk Meydanı

Antep: 19.00 – Kırkayak Meydanı

Trabzon: 17.00 – Öğretmenevi önü

Bolu: 19.00 – İzzet Baysal Caddesi

Antakya: 17.00 – Uğur Mumcu Meydanı

Van: 12.00 – Sanat Sokağı

Urfa: 18.00 – 11 Nisan Stadyumu önü

Isparta: 19.00 – Kaymakkapı Meydanı

Kars: 16.00 – Cumhuriyet Meydanı

harikasın şimdi ben yayınlıyordum bi baktım sen yayınlamışsın:38::46::46::46::46:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back