- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
TAKSİMDE AÇ olan tüm insanlar , Oda Tiyatrosuna gitsin. Bedava yemek veriyorlar. Trump Towers'in arka tarafı.. ACİL PAYLAŞIM LÜTFEN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TAKSİMDE AÇ olan tüm insanlar , Oda Tiyatrosuna gitsin. Bedava yemek veriyorlar. Trump Towers'in arka tarafı.. ACİL PAYLAŞIM LÜTFEN
Asmin yeter.
Polemik yok, lütfen.
Dil susunca , vicdan konuşur.
Onunda cevabı yoktur.
Bu cümleleri kuran insanlar ne yazık ki İnsanlıktan nasibini alamamış, olanlardan bi haber olupta yine de yorumu olan tiplerdir.
Benim face'imde de vardı bu tiplerden. Ben onları Van depremi zamanında eledim. Şimdi sayfamda yaşadığımız bu olayları paylaşmayan kişi yok nerdeyse.
Bu da dün twitterdan printscreen la aldığım görüntü. İnsanlar hala bu kafadalar malesef.
Olayı hala 3-5 ağaca bağlayıp, meydandakileri de ergenekoncu diye nitelendiren gazeteci.
Eki Görüntüle 725901
Polis köpeğe bile böyle davranıyorsa Eki Görüntüle 725902 Bana polis haklıdır empati kurun demeyin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bunu yapan adidir, şerefsizdir, insan değildir!!
polis köpeğe bile böyle davranıyorsa Eki Görüntüle 725902 bana polis haklıdır empati kurun demeyin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bunu yapan adidir, şerefsizdir, insan değildir!!
Polis köpeğe bile böyle davranıyorsa Eki Görüntüle 725902 Bana polis haklıdır empati kurun demeyin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bunu yapan adidir, şerefsizdir, insan değildir!!
benim eşim polis canım sonuna kadar savunurum evden çıkıyo benim o gelinceye kadar aklım onda kalıyo öldü mü kaldı mı diye neyi savunuyosunuz bana ya kimi ölenlermiş gitmeyin o zaman eyleme yapmayın poliss de orantısız güç kullanmasın benim eşimin anası babası yok mu ona bişey olsa kimsenin canı yanmayacak mı ?? konu başka yerlere gidiyo ve yanlıs anlasılıyo.
Şu ana kadar bir polisin yaralandığını veya öldüğünü duymadım ama 4 sivilin öldüğünü, yüzlerce yaralı olduğunu duydum.
Yeterince savunuyorlar bence kendilerini
Seiss anlıyorum seni.
Benimde kardeşim Taksimdeydi akşam.
Tartışmayalım bu konuda.
Üzülmeyelim, sende biliyorsun neler olduğunu.
Polisle vatandaşı karşıkarşıya getirenler utansın.
benim eşim polis canım sonuna kadar savunurum evden çıkıyo benim o gelinceye kadar aklım onda kalıyo öldü mü kaldı mı diye neyi savunuyosunuz bana ya kimi ölenlermiş gitmeyin o zaman eyleme yapmayın poliss de orantısız güç kullanmasın benim eşimin anası babası yok mu ona bişey olsa kimsenin canı yanmayacak mı ?? konu başka yerlere gidiyo ve yanlıs anlasılıyo.
Türkiyenin dört bir yanında Taksimdeki Gezi Parkı direnişine destek için sokağa çıkanlar, 1 Haziranda da sokağa çağırıyor
Ankara: 16.00 - Güvenpark
Diyarbakır: 14.00 AZC Plaza önü
İzmir: 17.00 Eski Sümerbank önü
Antalya: 17.00 Cumhuriyet Meydanı
Mersin: 18.00 Forum Alışveriş Merkezi
Elazığ: 17.30 Hozat Garajı Meydanı
Samsun: 18.00 Atakum Anfi Tiyatro önü
Bursa: 19.00 Kültür Park havuzu
Sivas: 18.00 Cumhuriyet Meydanı
Tokat: 15.00 Tokat-Niksar Kavşağı
Denizli: 19.00 Çınar Meydanı
Edremit: 18.00 Edremit Meydanı