• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben İstanbul'da yaşıyorum
Dışarı çıkmak bile gelmiyor içimden
Her hangi bi tarafı tuttuğumdan değil ama
Sabah işe bile gelirken sıkıntı yaşıyorsam alkışlayamam da yapılanları

Hayır eyleminde haklı olabilirsin ama tutumun yüzünden antipati oluşturman,
Aynı safta kimlerle yer aldığını fark edemiyor olman,
Çevreye 'masum halk' a rahatsızlık vermen,
Haklı olsan dahi seni haksız duruma düşürür...

Bende yöntemi doğru bulmayanlardanım, bu yüzden beni eleştirecek olan yakın arkadaşlarım varsa buyursun eleştirsin
Pardon ama şehir eşkiyalığına da lüzum yok..

Son düzenleme:
helal olsun birsen isimli reuters muhaberine bu arada, konuşmanın en en güzel sorusu buydu, sesi kısılarak, muhtemelen korkarak aslan gibi kadın sorusunu sordu. tayyip ise her zamanki gibi duymak istediğini duydu, olayı geçiştirdi, sinirlendi öfkelendi. valla helal olsun, netten yeniden tekrarını izliyorum, kadının sesi titreye titreye her şeyi söyledi.

gider ayak insanları ateşliyor ki nasılsa uzakta kimse dokunamaz. sığınacağı kaçacağı yer belli kendisi gibi bir ülkeye kaçıyor.. yiyorsa avrupa ülkelerine gitsin. orada da protesto edilecektir.

Ben İstanbul'da yaşıyorum
Dışarı çıkmak bile gelmiyor içimden
Her hangi bi tarafı tuttuğumdan değil ama
Sabah işe bile gelirken sıkıntı yaşıyorsam alkışlayamam da yapılanları

Hayır eyleminde haklı olabilirsin ama tutumun yüzünden antipati oluşturman,
Aynı safta kimlerle yer aldığını fark edemiyor olman,
Çevreye 'masum halk' a rahatsızlık vermen,
Haklı olsan dahi seni haksız duruma düşürür...

Bende yöntemi doğru bulmayanlardanım, bu yüzden beni eleştirecek olan yakın arkadaşlarım varsa buyursun eleştirsin
Pardon ama şehir eşkiyalığına da lüzum yok..

iğnelemek için değil de sadece meraktan soruyorum. İstanbulun hangi semtinde işe giderken sıkıntı yaşıyorsunuz?

Amaç halkı birbirine kırdırmak işte .
%50 yi zor tutuyormuş ya hani 3.5 çapulcuyduk o da kabul etti mi oradaki insanların geriye kalanların yarısının sesi olduğunu..
Kaldı ki ona oy veren % 50 saf akpli değil.
Diğer partilerin tepki oyları oraya gitti.
Çok güvenmesin o %50 ye .
Biz görüyoruz günlerdir %50 yi :52:

valla insan gibi eylem yapıyorlardı zaten.ama polis onlara insan gibi davranmadı.olaylar bu noktaya kadar geldi şimdi gelmiş insan gibi eyleminizi yapın diyorsunuz.trajikomik
size dokunmayan yılan bin yaşar ama sizi sokup yok ettiten sonra durma böyle devam et çocuğunun uyuyamasından daha vahim olan senin uyuyor olman...

helal olsun birsen isimli reuters muhaberine bu arada, konuşmanın en en güzel sorusu buydu, sesi kısılarak, muhtemelen korkarak aslan gibi kadın sorusunu sordu. tayyip ise her zamanki gibi duymak istediğini duydu, olayı geçiştirdi, sinirlendi öfkelendi. valla helal olsun, netten yeniden tekrarını izliyorum, kadının sesi titreye titreye her şeyi söyledi.

Soru ve cevap neydi?

Tencere tava, hep aynı hava...
Biz %50 yi evde durun diye telkin ediyoruz ya onlar sokaga çiksa ?

Ne güzel konuşuyor ya,
Buna cevabımız ancak şöyle olabilir:
Tencere Tava nasıl yapılır fava kadın erkekfark etmez kim gelecek taklaya ?

paylaşır mısın? bizde izleyelim :34:

helal olsun birsen isimli reuters muhaberine bu arada, konuşmanın en en güzel sorusu buydu, sesi kısılarak, muhtemelen korkarak aslan gibi kadın sorusunu sordu. Tayyip ise her zamanki gibi duymak istediğini duydu, olayı geçiştirdi, sinirlendi öfkelendi. Valla helal olsun, netten yeniden tekrarını izliyorum, kadının sesi titreye titreye her şeyi söyledi.

link atarmısın?

Ne sordu ki, video var mı bende izlemek isterim.

iğnelemek için değil de sadece meraktan soruyorum. İstanbulun hangi semtinde işe giderken sıkıntı yaşıyorsunuz?

Hemen hemen her semtinde var ki ?
Dün akşam bi çıkıp dolaşalım dedik Bakırköy de de aynısı oldu mesela

BuVatanHepimizinSahipÇık #GenelGreveDavet #ÜlkenİçinSağduyuluOl 12:30 da maslak doğuş power center önünde protesto var.

Tencere tava, hep aynı hava...
Biz %50 yi evde durun diye telkin ediyoruz ya onlar sokaga çiksa ?

Ne güzel konuşuyor ya,
Buna cevabımız ancak şöyle olabilir:
Tencere Tava nasıl yapılır fava kadın erkekfark etmez kim gelecek taklaya ?

helal olsun arkadaşım ellerine sağlık !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X