• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akaretlerde oturanlar camdan asagiya kova atsinlar gaz bombalari kapatilacak! Yayalim destek lutfen!

'530 459 63 86'' 10 kişilik sağlık ekibi beşiktaş ta yardıma hazır

Beşiktaş ......1 ev revire dönüştürüldü. Bizzat arayıp teyid edilmiş 3 doktor bekliyor 05354992228
Beşiktaş için destek Acil durum doktorları : 0505 335 88 83 metin, 0530 569 84 93 emre, 0505 661 81 36 umut, 0533 779 68 84 dolmabahçe önü.

Hayır hayır mekan bildirimi yok, baskın oluyor. Lütfen düzelt canım :5:

Son düzenleme:
Arkadaşlar deminden beri sokakların savaş alanına döndüğünü söylüyorsunuz peki neden arkadaşlarınızı da çekip

o savaş alnını biran önce sonlandır mıyorsunuz............

Ben görüşlerimi paylaşıyorum........... Siz evinize çekilseniz polis gelip evinizde biber gazı sıkacak değil

başka müsait bir zamn devam edersiniz gösterilerinize ben sadece kimsenin zarar görmesini istemiyorum..........

Terörün birinden kurtulduk şimdi de sokaklarda insanların birbirine terör uygulamsına meydan vermemek lazm........

Kimseyle şahsi bir polemiğim yok ama hakaret edilmesini de kınıyorum.........

tamam............

LÜTFEN DİKKAT!!!!Bir izleyicimizin iletisidir. Paylaşıyoruz!Bir eczacı olarak paylaşıyorum. Biber gazı etkisini azaltmak için 1 bardak SÜT ve 1 bardak SU karıştırın. Gaza maruz kaldığınızda gözünüzü ve kirpiklerinizi yıkayın. Ağzınızı ameliyat maskesi ya da tülbentle kapatın! Maskenin burun bölgesine Viks Pomat sürün. Her ikisi de etkisini ve acısını %70 azaltacaktır.Lütfen paylaşın ve insanları bilgilendirebildiğiniz kadar bilgilendirin!

Şimdi anladı mı herkes; Atatürk'ün Cumhuriyeti niye polise, orduya, siyasetçilere değilde GENÇLERE emanet ettiğini? :72: :72:

arkadaşımızın ablası doktor. 3 tane meslektaşı beşiktaşta evlerinde revir kurmuşlar 0535 499 22 28"

Ankara'da gözaltı durumunda arayacağınız Kriz Merkezi ve Gönüllü Avukatlar irtibat telefonları: 0312 416 72 00, 416 72 26.

Alsancak'taki arkadaşlar apartman koridorlarında beklemeyin. Mümkünse evlere girin.

Alsancakta polis insanlıktan çıkmış durumdaymış, arkadaşımdan mesaj geldi ya:43:

insanlar denıze düşüyormuş tvitırda öylebı twet vardı

Alsancak'ta polis katliam yapıyor !!! Denize düşen insanlar var !!! Alsancakta oturanlar kapı otomatiklerinize basın !!!

izmirle ilgili bende çok kötü şeyler okuyorum, eli sopalı polisle bir olan ne idüğü belirsiz gruplar varmış

evet gösteriyor şimdi kanalda zaten etrafa zarar veren de onlar ama halaaaaaa siz veriyorsunuz diyorlar

Arkadaşlar deminden beri sokakların savaş alanına döndüğünü söylüyorsunuz peki neden arkadaşlarınızı da çekip

o savaş alnını biran önce sonlandır mıyorsunuz............

Ben görüşlerimi paylaşıyorum........... Siz evinize çekilseniz polis gelip evinizde biber gazı sıkacak değil

başka müsait bir zamn devam edersiniz gösterilerinize ben sadece kimsenin zarar görmesini istemiyorum..........

Terörün birinden kurtulduk şimdi de sokaklarda insanların birbirine terör uygulamsına meydan vermemek lazm........

Kimseyle şahsi bir polemiğim yok ama hakaret edilmesini de kınıyorum.........

komşu misali: şuan müsait değilim, olunca yıne size gelırım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X