Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beşiktaş ......1 ev revire dönüştürüldü. Bizzat arayıp teyid edilmiş 3 doktor bekliyor 05354992228
Beşiktaş için destek Acil durum doktorları : 0505 335 88 83 metin, 0530 569 84 93 emre, 0505 661 81 36 umut, 0533 779 68 84 dolmabahçe önü.
Arkadaşlar deminden beri sokakların savaş alanına döndüğünü söylüyorsunuz peki neden arkadaşlarınızı da çekip
o savaş alnını biran önce sonlandır mıyorsunuz............
Ben görüşlerimi paylaşıyorum........... Siz evinize çekilseniz polis gelip evinizde biber gazı sıkacak değil
başka müsait bir zamn devam edersiniz gösterilerinize ben sadece kimsenin zarar görmesini istemiyorum..........
Terörün birinden kurtulduk şimdi de sokaklarda insanların birbirine terör uygulamsına meydan vermemek lazm........
Kimseyle şahsi bir polemiğim yok ama hakaret edilmesini de kınıyorum.........
[video=youtube;MSG4YphTX4E]http://www.youtube.com/watch?v=MSG4YphTX4E[/video]
burası Balıkesir
Alsancakta polis insanlıktan çıkmış durumdaymış, arkadaşımdan mesaj geldi ya![]()
Ankara mımarlar odasında dostun ustu 5. Katta acıl ıntraket damaryolu serum setı ve 500luk ızotonık lazım!!! Acil rt
Alsancakta polis insanlıktan çıkmış durumdaymış, arkadaşımdan mesaj geldi ya![]()
Bende balıkesir liyim helal olsun balıkesir halkına![]()
,öylece sildimmm gönderdiğimiii...Hayır hayır mekan bildirimi yok, baskın oluyor. Lütfen düzelt canım![]()
izmirle ilgili bende çok kötü şeyler okuyorum, eli sopalı polisle bir olan ne idüğü belirsiz gruplar varmış
Arkadaşlar deminden beri sokakların savaş alanına döndüğünü söylüyorsunuz peki neden arkadaşlarınızı da çekip
o savaş alnını biran önce sonlandır mıyorsunuz............
Ben görüşlerimi paylaşıyorum........... Siz evinize çekilseniz polis gelip evinizde biber gazı sıkacak değil
başka müsait bir zamn devam edersiniz gösterilerinize ben sadece kimsenin zarar görmesini istemiyorum..........
Terörün birinden kurtulduk şimdi de sokaklarda insanların birbirine terör uygulamsına meydan vermemek lazm........
Kimseyle şahsi bir polemiğim yok ama hakaret edilmesini de kınıyorum.........