Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇÜNKÜ O YÜREKLİ BİR KADINNNNNben anlamadım ki niye tek kişiye tüm site laf anlatmaya çalışıyor?
bir MONEdir almış başını gidiyor
nasıl bir kaos yarattın burada arkadasım millet sana cevap versin diye duyurulara bile ara verdi
nasıl bir tahriktir seninki ya
ben kazen in sorusuna cvp bekliyorum.....
Valla gençler ddos modos dinlemiyor kazen beyof of offf DDOS kabusu ! Allah düşmanımın başına vermesin....
yaşayan bilir
Valla gençler ddos modos dinlemiyor kazen beyof of offf DDOS kabusu ! Allah düşmanımın başına vermesin....
yaşayan bilir
of of offf DDOS kabusu ! Allah düşmanımın başına vermesin....
yaşayan bilir
ben anlamadım ki niye tek kişiye tüm site laf anlatmaya çalışıyor?
bir MONEdir almış başını gidiyor
nasıl bir kaos yarattın burada arkadasım millet sana cevap versin diye duyurulara bile ara verdi
nasıl bir tahriktir seninki ya
Örnek:Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, ülkede çıkan yüksek elektrik faturalarını protesto gösterilerinin hükümet karşıtı gösterilere dönüşmesinden sonra, “Şu ana kadar hep tek başına seçimlere katıldım. Madem devlet yönetimini istiyorlar, alsınlar bakalım. Polisin vatandaşını dövdüğü bir hükümette yer almak istemiyoruz. Protestolarla korkutulmak istemiyoruz. Madem halk, devletin sokak tarafından yönetilmesini istiyor, o zaman hodri meydan. “ dedi. Japonya'da olsa başbakan harakiri yapardı herhalde.. Bizde ise "çok da fifi"... Hükümet meşruiyetini çoktan yitirmiştir...
DDOS ne ? hiç duymadım