• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar burada, facebookta ya da twitterda adres paylaşmıyoruz !

Baskın yapıyor polis.

Sadece numaraları yazalım.

Lütfen dikkat edin..

AKARETLERDE BESIKTSTA OTURANLR DISARDAKI INSANLARA SUY LIMON YARDMI YAPIN CAMLARDAN TENCERE WURUN ISLIK CALN SESINZI CIKARIN

AKARETLER BEŞİKTAŞ Plaza yanında Abacı Latif Sok. No:18'e acil ambulans gerekiyor! Kalp krizi var!!!

Ulusal kanal:Erdoğan Fas,Tunus ve Cezayir gezisine çıkıyor..

Bu nedir şimdi senin ülkende kaos varken gezi yapmaktan nerden çıktı.

ayrıca Halk tv,Ulusal kanal sürekli uyarı yapıyor provokasyonlara uymayın diye.Ne zamandır burdayım daha hiç bir arkadaşım devlet malına zarar verin taşkınlık yapın demedi.yani siz proveke ediyorsunuz bizleri.sabah bir arkadaşa daha dedim ezbere konuşuyorsunuz üzgünüm..

Beşiktaş, Akaretler, Maçka da oturanlar. Evinizi açmanıza gerek yok. Sık sık otomata basıp apartman kapınızı açık tutun. İhtiyac var. RT

Beşiktaş evlendirme dairesinin orda 1 ev revire dönüştürülmüş.Arayıp teyid etmişler, 3 doktor bekliyomuş. tel: 05354992228

İzmir Alsancak da Bisküvi Kafe nin yanındaki apartmana acil doktor...2 kişinin durumu ağır

insanlar zarar görüyor artık evlerinize çekilin de demediniz.............

Sayın Mone bne bunu dün akşamdan beri demekteyim. mesaj verilmiştir, ne zaman ki diğer parti mensupları bu eyleme katıldı eylem yön değiştirmiştir diye defalarca yazım.

Yapılan eylem amacına ulaşmıştır, bundan sonrası artı k eylem dışıdır bu benim kişisel fikrimdir...

benim kullandığım argo bir laf vardır ;

"ölüyü çok yıkarsan boku çıkar"

işe siyaset karıştığından itibaren yapılan her harekette olan budur.

allah aşkına ya allah için diyorum yazdıklarıma bi bakın ne zaman zarar verin dedim eve çekilin niye diyeyim ya ben kendim daha yeni eve gelmişken !!!bu kadın provakatörlüğüme dair tek bişey ispat etsin ben bırakıcam bu siteyi söz!!!

Son düzenleme:
arkadaslar dolmabahcedeki camiinin icine biber gazi atiyorlar. icerdeki arkadaslarin durumu cidden kotu. nolur birileri yardim etsin

"Her şey yolunda" taktiği... Sakinleştirici etki... :) İtiraf etmeliyim ki adam bu işi iyi biliyor.

Hangi işi? Şimdi yazamayacağım buraya hangi işi yaptığını.
Herkes biliyor nasıl olsa. :ssz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X