Eğer benim istediğim olmazsa yakarım hakkımdır.......
Yıkarım hakkımdır.............
Akp bana eziyet ediyorsa ortalığı ateşe verip kamu malına zarar veririm hakkımdır.............
Başkasına zarar vermeye o sokaklardaki kimsenin hakkı yoktur............
Vicdan kültürü lazım...............
Yıktığınız yerler akp nin degil bütün milletindir.............
bence ortalığı karıştıranlar uyusa bütün karışık hatlar çözülcak............
Benim uyumamaın kimseye zararı yok gördüğün üzere...........
Su kadar yaralı var diye bülten yayınlayacağınıza niye taşkınlık çıkaranlarıda aynı zamnda sakin olmaya davet etmiyorsunuz...............
peki o zamn hala neden devam ediyor bu durum sokalarda...........
akp gençlik kolları satırlarla saldırıyor polis üniforması giydirilenlerde var avmlere girmeyin cafelere girmeyin !!!
akaretlerde doktor sinan. tıbbi malzemesi mevcut.
0 536 421 6238
​Ankara...
Kızılayda durumlar vahim akp gençliği polisle bir olup gözaltına almakla kalmıyor zincirlerle döverek işkence ediyor .izmir cad. Yüksel cad. tehlikeli !
Su kadar yaralı var diye bülten yayınlayacağınıza niye taşkınlık çıkaranlarıda aynı zamnda sakin olmaya davet etmiyorsunuz...............
,hı hı. bırakalım yardım almasınlar. ölsünler öylemi.bence ortalığı karıştıranlar uyusa bütün karışık hatlar çözülcak............
[sıze=3]nesin sen kimsin arkadaşım ne yapmaya çalışıyosun 4 gündür avaz avaz yayın yapıyoruz zarar vermeyin diye bu mu derdin gerçekten komik olma git uyu hadi ne dediğin belli değil senin bu sana yazacağım ilk ve son yazı allah doğrunun yanındadır unutma ve nedense iliklerime kadar onun varlığını hissederek yaralı arkadaşlarıma şifa oldum azıcık müslümansan madem git yardım et tahrik etme milleti![/sıze]
peki o zamn hala neden devam ediyor bu durum sokalarda...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?