Bende fox haber izliyorum banada tarafsız anlatıyormuş gibi geldi şuan birde bende anlamadım o polis aracı neden taşlandı, devrildi.
neden banlandı blackhearth ??:44:bizim kafalar yanlış zaten millet olarak. bir olaydan bahsedeyim size. çankaya da dolmuşa binmiştim.yaşlı bir teyze vardı 70 75 yaşlarında bakımlı,ojeli,topuklu terlikli ton ton bir teyze gibi duruyordu. (biliyorsunuz işte çankaya da ki tipik yaşlı kadın profili) neyse ilerliyor dolmuş,dolmuşa kara çarşaflı bir kadın bindi bebeği de vardı kucağında işte oturacakken ankara dolmuş şoförlerini bilirsiniz ki birden gazladı dolmuşu. kadın sendeledi yanlışlıkla çankaya lı teyzenin ayağına basıverdi. o ton ton kılıklı teyze ne dedi biliyor musunuz '' ayy şuna bak gözü görmüyor tabi peçeden '' dedi. o kadar büyük bir kibir,iğrenmek vardı ki sesinde ilk defa bu kadar şiddet uygulamak istedim birine,zor durdum. diğer zavallı kadın hiç bir şey demeden oturdu. hala içimde yaradır o zaman. sorsan %90 chp li demokrat. sorsan insancıl Atatürkçü. bu Atatürk ahlakı almış gibi mi sizce ? çok ön yargılıyız.. o yüzden millet böyleyken başbakan da böyle olur tabi.
İZMİRLİ arkadaşlar acil deniyor;
Gözaltına alınan 197 kişi şuanda Konak emniyet müdürlüğünde,gönüllü avukatlara ihtiyaç var.
canım aniden hızla geri bastı araç, hiç insanları ezme kaygısı olmadan, sonra hızla önündekilere çarpa çarpa ilerledi, ama durmak zorunda kaldı ilerde, bazı kişiler arabaya saldırırken daha büyük çoğunluk yapmayın yapmayın diye tempo tuttu, orda o polisi linç edebilirlerdi onları ezmeye çalıştığı için ama etmediler, bi öğretmen arabanın üstüne çıkıp kimliğini göstererek ben öğretmenim yapmayın dedi
Ben başbakanın konuşmasını seyretmedim daha çok sinirlenmemek için fakat yazılı olarak okudum,söyleikleri kendisiyle çelişiyordu sanki şekil A1:
Eki Görüntüle 726503
İleri geri yaparken insanları göremedim, kaçırdım o zaman birdaha izleyeyim bakalım.Araçlar vardı birsürü yaya yoluna benzemiyordu.
bizim kafalar yanlış zaten millet olarak. bir olaydan bahsedeyim size. çankaya da dolmuşa binmiştim.yaşlı bir teyze vardı 70 75 yaşlarında bakımlı,ojeli,topuklu terlikli ton ton bir teyze gibi duruyordu. (biliyorsunuz işte çankaya da ki tipik yaşlı kadın profili) neyse ilerliyor dolmuş,dolmuşa kara çarşaflı bir kadın bindi bebeği de vardı kucağında işte oturacakken ankara dolmuş şoförlerini bilirsiniz ki birden gazladı dolmuşu. kadın sendeledi yanlışlıkla çankaya lı teyzenin ayağına basıverdi. o ton ton kılıklı teyze ne dedi biliyor musunuz '' ayy şuna bak gözü görmüyor tabi peçeden '' dedi. o kadar büyük bir kibir,iğrenmek vardı ki sesinde ilk defa bu kadar şiddet uygulamak istedim birine,zor durdum. diğer zavallı kadın hiç bir şey demeden oturdu. hala içimde yaradır o zaman. sorsan %90 chp li demokrat. sorsan insancıl Atatürkçü. bu Atatürk ahlakı almış gibi mi sizce ? çok ön yargılıyız.. o yüzde
asil basbakan boyle olursa millet boyle olur....herkes alir boyunun olcusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?