How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok canım dinlemezler dinleyecek olsalar yer verirler bu zulğme zaten zahmet edip aramadım bile.

Ben aradım hepsını tek tek..

Kanal D, Show, Atv gıbı kanallarda açan olmadı, kanal d de bı kadınla konuşmayı denedım, suratıma kapattı

Fox dava edecekmış benı, sabırsızlıkla beklıyorum..

CNN de yetkılı müdür ıle görüşmek ıstıyorum dedığımde, yetkılı ıle bağlıyoruz dendı, ve tel kapandı
kesın hat düşmüştür :7:

ve bı çok rezıllık daha, en azından denedım, yoksa ıçımde kalırdı

Halk tv'de olmasa olanları direkman yayınlayan bir medya kanalı yok malesef. Habertürk,Kanal D, Star Tv, Show Tv, Atv, Ntv hepsi korkak medyadır! Hepsi benim için bitmiştir.
Hepsi haberlerde halkı suçladı polisi acındırdı. Yok yaralılarmış falan. Günlerdir halka soluttukları yüzlerce binlerce biber gazı (TARİHİ GEÇMİŞ) yetmiyormuş gibi birde haberlerde halk suçlanıyor.Dün Ankarada, İzmirde katliam yaptılar gece! 10 polis 1 kızı dövdü. Hemde yanlarında Akpli yandaşlar vardı sopalarla. Kimileri döner bıçağı olduğunu bile söylüyor. En son izmir orduevinden askerler çıktılar olay öyle yatıştı..
Başbakan hala yok şöyle olmuş diyorlar böyle olmuş diyorlar diyor. Boşuna demiyoruz elimizde videolar var izliyoruz ona göre diyoruz. Kaç tane video izledik öyle halka eziyet ettikleri. Hatta daha dün Ankaradan video yayıldı sosyal medyaya panzer birini eziyor bütün insanlar panzere saldırıyor. Tabi medya sadece insanların saldırdığı kısmı çekip yayınlıyor!
Ne olursa olsun bu direniş bitmesin.
Diren Türkiyem! Diren gezi parkı.!​

Son düzenleme:
:ssz:Aman lafımı olur,
Biz alışığız onun talihsiz açıklamalarına:
Şehidimize KELLE diyen,
Askerine ANANIDA AL GİT diyen adam bzie çapulcu demiş çokmu:ssz:
Hiç gocunmadık.
Mümkünse bizi dost bilmesin zaten:

parkon senin açıklamaların beni öldürüyor bayılıyorum sana ya :1::1:

TWETTERDEN ALINTI UMARIM SESIMI DUYMUSLARDIRRR An itibariyle Habertürk TV önünde protesto düzenleniyor.

Milleti bu hale getiren sensin. Bugunde utanmadan matematiksel olarak böldün milleti. Unutma ki sen %50nin degil Turkiye Cumhuriyeti devletinin Basbakanisin.. Allah seni islah etsin.memleketimizede bir an evvel huzur versin Allahim

:ssz:Aman lafımı olur,
Biz alışığız onun talihsiz açıklamalarına:
Şehidimize KELLE diyen,
Askerine ANANIDA AL GİT diyen adam bzie çapulcu demiş çokmu:ssz:
Hiç gocunmadık.
Mümkünse bizi dost bilmesin zaten:

benim pek bişey yazacak halim yok ama her cümlene imzamı atarım..yürü be parkonum :7:

kardeşim ankarada eylemde,onunla konuşurken abla kapat kapat diye çığlık attı birden.. ben ağlamaya başladım ama nası ağlıyorum korktum çünkü noldu diye zaten doluyuz kaç gündür.. arkadaşımın da 9 yaşında ki oğlu biz de çocuk geldi karşıma dikildi "teyze sus ağlama ben büyüyünce Atatürk olacağım o zaman ağlamayacaksın" demez mi? öyle kaldım önce sonra da katıla katıla ağladım bu cümleden sonra.

Kırık camları, hurda olmuş belediye otobüslerini ve zarar verilmiş medyanın araçlarını bazı haber kanalları 'bir takım marjinal gruplar', bazı haber kanalları direk olarak 'eylemciler' diye nitelendiriyor. kanal d haberi beklemedeyim, o nasıl nitelendirecek acaba.

$8443_159188464261049_265951548_n.jpg

:46::46::46:

en komığı de..

esnafın zararını başbakan karşılayacakmışş...
nereye saldıracağını şaşırdı adam, pardon da sankı hayrına yapıyor, bızlerın ödedığı vergılerle yapılacak
mılletın gözünü boyamaya çalışıyor

türkiye de marjinal sokakta ne arasın yahu. herkes anadoludan çıkmış gelmiş. hangimiz soba yakmadık,yazın peynir karpuz yemedik. 3 5 tane çok zengin marjinal. onlarda evlerinde umursamadan devam ediyor hayatına zaten.

İnternetıme dokunma dıye bas bas bağırdık
o zamanlar çooook karşı çıkan olmuştu, adam haklı çocuk ıstısmarı vs dıye

sansürün nedenı bellı oldu :ssz:

UYAN TÜRKIYE

fox haberi izliyorum haberleri tarafsız verdi gibi

o yıkılan polis aracının neden yıkıldığını anlamış oldum

parkon senin açıklamaların beni öldürüyor bayılıyorum sana ya :1::1:

benim pek bişey yazacak halim yok ama her cümlene imzamı atarım..yürü be parkonum :7:

kardeşim ankarada eylemde,onunla konuşurken abla kapat kapat diye çığlık attı birden.. ben ağlamaya başladım ama nası ağlıyorum korktum çünkü noldu diye zaten doluyuz kaç gündür.. arkadaşımın da 9 yaşında ki oğlu biz de çocuk geldi karşıma dikildi "teyze sus ağlama ben büyüyünce Atatürk olacağım o zaman ağlamayacaksın" demez mi? öyle kaldım önce sonra da katıla katıla ağladım bu cümleden sonra.

Dün Taksimdeki dayanışmayı gördükçe ağladım gururla,hırs yaptım gidemedim diye dahada çok ağladım.
Bugün artık gözyaşımda kalmadı,yandaş medya,başbakanımız,onu savunanlar derken sinirden gülüyorum arkadaşlar.
Yanlış anlaşılmayın sakın beni,yaşadığım sinir patlaması.

Bugün 2,5 yaşındaki yeğenim Anıtkabir'in önünden geçerken, "Uyan! Uyansana bak sabah oldu ne yatıyorsun daha" diye Atatürk'le konuşuyordu. :9:

Bakın benim kuzenime kaldırımdayken araba çarptı bütün kemikleri kırıldı,
Çarpan kişi zengin holding sahibinin oğlu,
Tanıdıkları bir hastaneye götürmüşler ve hafif kendine gelince kişiden şikayeti olmadığına dair kağıt imzalatmışlar. Kızla annem olaydan 3 gün sonra konuştu annemi tanımıyordu bile aklı yerinde değildi.
Yıllardır uğraşıyorlar ama o kadar güzel ayarlamışlar ki her şeyi kız hem işten atıldığıyla kaldı hem kırık kemikleriyle. 2 yıldır parasız sürünüyor orda. Mobese kayıtları olmasına rağmen adam suçsuz çünkü kağıt imzalatılmış ve başka türlü oyunlar dönüyor.
Şimdi kimse bana bu ülkede adaletten, dinden bahsetmesin! Bu ülkede adalet tıpkı örümcek ağı, bizim gibi küçük,fakir sinekleri yakalıyor ama zengin tabaka delip geçiyor.

Bu ülkede sahip çıkmam gereken tek şey, tek değerim din değil benim. Benim kendi düşüncelerim, fikirlerim ve haklarım var. İstemiyorum benim girmem gereken kuruma sırf akp'ye oy verdi diye başkasının girmesini. İstemiyorum parayı basanın her kusurunun mazur görünmesini. İstemiyorum terörist başına sayın diyen, şehidime kelle diyen, bir kaç şehit diye küçümseyen bir başbakan. İstemiyorum polisin teröristlere dokunmayıp halkına saldırmasını, istemiyorum pkk bayrağını indirmeyip benim bayrağımı ellemelerini. İstemiyorum illegal yollardan yat kat sahibi olan ama halkını ezen bir hükümet. Milletvekillerinin bilmem kaç yılda emekli olup ben ölene kadar çalışmak istemiyorum arkadaşım! Terör bitti bitecek, bitti bitecek diye şehit sayılarını kanıksamak istemiyorum. Bunlar benim kanıma dokunuyor. Sırf iki yol yaptı diye haksızlıkları görmezden gelemiyorum. İstemiyorum arkadaş yol, bırak beni zaten köylerde sürünüyorum ama hakkımla hukukumla yaşayayım.

Bana haklarımı istediğim için bölücü diyenlere de hakkımı helal etmiyorum. Ben köylerde, kervan geçmez yerlerde, Türkçe bilmeyen çocuklara bir şeyler öğretmeye çalışıyorsam bölücü değil birleştiriciyim! Asıl bölücüler işte "siz-biz-kapalı-açık-türk-kürt-sağcı-solcu" ayrımı yapanlardır. Hiç bir siyasi partiye mensup değilim çünkü hepsinden nefret ediyorum. Cebini düşünen ve hatta sadece kendini düşünen insanlardan da nefret ediyorum. Bu ülkede zamanında kimlerle omuz omuza hoşgörü içinde yaşayıp şimdi bir forumda bile zıt görüşlü 3-5 insanla duramamayı hazmedemiyorum.

İzninle yazını almak ıstıyorum s.paylasım sıtelerınde yayınlıycam

Bizim bayrağımızın bi asaleti, manası var. O bayrak rengini şehitlerimizin kanından aldı. Türk milletinde bayrak demek namus demektir. Bayrağımızı o halde görmek beni üzdü açıkçası. Bizim bayrağımızın kıyafet olarak kullanılması bile yasakken bu şekilde kullanımı hoş karşılamak bence mümkün değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back