Bakın benim kuzenime kaldırımdayken araba çarptı bütün kemikleri kırıldı,
Çarpan kişi zengin holding sahibinin oğlu,
Tanıdıkları bir hastaneye götürmüşler ve hafif kendine gelince kişiden şikayeti olmadığına dair kağıt imzalatmışlar. Kızla annem olaydan 3 gün sonra konuştu annemi tanımıyordu bile aklı yerinde değildi.
Yıllardır uğraşıyorlar ama o kadar güzel ayarlamışlar ki her şeyi kız hem işten atıldığıyla kaldı hem kırık kemikleriyle. 2 yıldır parasız sürünüyor orda. Mobese kayıtları olmasına rağmen adam suçsuz çünkü kağıt imzalatılmış ve başka türlü oyunlar dönüyor.
Şimdi kimse bana bu ülkede adaletten, dinden bahsetmesin! Bu ülkede adalet tıpkı örümcek ağı, bizim gibi küçük,fakir sinekleri yakalıyor ama zengin tabaka delip geçiyor.
Bu ülkede sahip çıkmam gereken tek şey, tek değerim din değil benim. Benim kendi düşüncelerim, fikirlerim ve haklarım var. İstemiyorum benim girmem gereken kuruma sırf akp'ye oy verdi diye başkasının girmesini. İstemiyorum parayı basanın her kusurunun mazur görünmesini. İstemiyorum terörist başına sayın diyen, şehidime kelle diyen, bir kaç şehit diye küçümseyen bir başbakan. İstemiyorum polisin teröristlere dokunmayıp halkına saldırmasını, istemiyorum pkk bayrağını indirmeyip benim bayrağımı ellemelerini. İstemiyorum illegal yollardan yat kat sahibi olan ama halkını ezen bir hükümet. Milletvekillerinin bilmem kaç yılda emekli olup ben ölene kadar çalışmak istemiyorum arkadaşım! Terör bitti bitecek, bitti bitecek diye şehit sayılarını kanıksamak istemiyorum. Bunlar benim kanıma dokunuyor. Sırf iki yol yaptı diye haksızlıkları görmezden gelemiyorum. İstemiyorum arkadaş yol, bırak beni zaten köylerde sürünüyorum ama hakkımla hukukumla yaşayayım.
Bana haklarımı istediğim için bölücü diyenlere de hakkımı helal etmiyorum. Ben köylerde, kervan geçmez yerlerde, Türkçe bilmeyen çocuklara bir şeyler öğretmeye çalışıyorsam bölücü değil birleştiriciyim! Asıl bölücüler işte "siz-biz-kapalı-açık-türk-kürt-sağcı-solcu" ayrımı yapanlardır. Hiç bir siyasi partiye mensup değilim çünkü hepsinden nefret ediyorum. Cebini düşünen ve hatta sadece kendini düşünen insanlardan da nefret ediyorum. Bu ülkede zamanında kimlerle omuz omuza hoşgörü içinde yaşayıp şimdi bir forumda bile zıt görüşlü 3-5 insanla duramamayı hazmedemiyorum.