How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaaa, haberlere çıkıyor artık bu eylem... Ama nasıl? :

Eylemciler her yeri talan etti, eylemciler hem talan etti hem ardından işte böyle temizledi, eylemciler polise taş attı(görüntülü), eylemciler polisi tahrik etti (!), hatta eylemciler bir ambulansı durdurup içinde yaralı polis var mı diye baktı (!)

Yuh... Pes... Olabildiğine pes diyorum, bu kadar mı farklı yansıtılır konu !

Tüm dünya ve halk canlı canlı yaşadık ve gördük.
O yüzden mühim değil.

Türk medyası ve polisi, her konuda sınıfta kalmıştır.

Tüm dünya ve halk canlı canlı yaşadık ve gördük.
O yüzden mühim değil.

Türk medyası ve polisi, her konuda sınıfta kalmıştır.

en azından polis 30 tane biber gazı sıkacağına 10 tane sıkabilirdi...
emir kulusun ama bari biraz vicdanlı olabilirdi...

twitter facebook bela,içki içen alkolik,göstericiler marjinal terörist,senden olmayan çapulcu,düşünen bölücü,direnişi destekleyenler ajan provokatör...rte hacı sana birşey diyimmi eskilerin bi sözü vardır...LAF SAHİBİNE YAKIŞIR DİYE...BİLDİN Mİ #TAYYİPSANAGÜLEGÜLE

''İçki içiyorsa alkoliktir. Bunun tanımı budur. Alkol aldığı için alkolik olarak yola çıktı ve karşıdan gelen alkolik olmayan adamla kaza yaptı. Ne olacak? Arada bir içki içenler de bize oy veriyor, bakma sen. Onlar zaten alkolik olmuş olmuyor.''

bu da konusma metninin alkol kısmı resmen demiş ya:53:

$941945_10151641430600932_1022299705_n.jpg

medya.. medya... medya....

twitter da bugun bir densiz soyle dedi : Atamızın mezarı Anıtkabir beton yığınıymış orası yıkılıp ağaçlandırma yapılsın dedi. Bizler değiliz böyle düşünen zihniyet çapulsuz ve sahtekar!

Taksim'deki olaylar nedeniyle Suriye'nin Türkiye'yi uyardığını yazan The New York Times Esad'ın şu sözlerine yer verdi:"Erdoğan şiddet içermeyen bir politika izleyemiyorsa istifa etmeli"

Bu gerçek değil, değil mi?? :53: Sözcü'den aldım.

faşizm nedir . faşizm insanları farklı algılamaktır, faşizm kişinin ne hissettiği değil karşısında ki insana ne hissettirdiğidir. ben mesela, insanlara bakarken onların rengini,saçını,mini eteğini, tesettürünü, kara çarşafını görmüyorum. işte siz bir insana bakarken önce bunları görüyorsanız -faşistsinizdir. insanların nasıl göründüğüne takılmak kadar saçma bir şey var mı şu hayatta. insanlar nasıl ki dekolte giydiğinde yaftalanmaması gerekiyorsa inancı gereği kapanan insanlarda beyinlerini kapatmıyor bunu bilmeliyiz. ben bedenini kapatmış bir insanla bacağına eteğini giymiş insanı yan yana görmek istiyorum bu dünyada. beyazla siyahın güzelliği gibi bir siyahi ile bir beyazı yan yana görmek istiyorum.. öncelik biz kadınların. bu dünyada fark ettiyseniz erkekler delikanlılığını da,namusunu da , yargı kararlarını da bizim üzerimizden kurmaya çalışıyor.buna izin vermemeli. kürtaj da namus da başörtüsü de mini etek de bizim ! bizim hakkımız bizim kararımızla olması gerekenler. insanlara sevgiyle bakmayı önce kadınlar başarmalı ki devamı gelsin. son zamanlarda ki olayların en büyük sebebidir sevgisizlik. :16:

Taksim'deki olaylar nedeniyle Suriye'nin Türkiye'yi uyardığını yazan The New York Times Esad'ın şu sözlerine yer verdi:"Erdoğan şiddet içermeyen bir politika izleyemiyorsa istifa etmeli"

Körler sağırlar birbirlerini ağırlar..
Esad ne ki..
Ya Ego hastalığına yakalanan Erdoğan hiç istifa eder mi,o ancak halkın darbesıyle gıdecek..
Hala 2023 'un hesabını yapıyor , hep ayrandan oluyor bunlar

esad değil de esad' ın enformasyon bakanı söylemiş

$983692_10151609383451897_823326965_n.jpg

Güldüm.

Bu arada 3 gündür aklımda.Halk Tv'nin akıbeti ne olacak ? Malum diğer tüm yalaka yandaş medya olaydan bi habermiş gibiler.Yazık olacak.Kapattıracak bu kanalı.Öyle görünüyor.

Bir avuç çapulcunun, iki kuruşluk telefonlarıyla bir ülkenin medyasına "İLKELİ ve ETİK HABERCİLİK" dersi verdiği tarihi dönem!!!

Yüzlerce insanın kafası gözü yarıldı ama aziz medyamız sabahtan beri Taksimdeki camı kırık otobüse şefkat gösteriyor:44:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back