• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bizim kafalar yanlış zaten millet olarak. bir olaydan bahsedeyim size. çankaya da dolmuşa binmiştim.yaşlı bir teyze vardı 70 75 yaşlarında bakımlı,ojeli,topuklu terlikli ton ton bir teyze gibi duruyordu. (biliyorsunuz işte çankaya da ki tipik yaşlı kadın profili :D ) neyse ilerliyor dolmuş,dolmuşa kara çarşaflı bir kadın bindi bebeği de vardı kucağında işte oturacakken ankara dolmuş şoförlerini bilirsiniz ki birden gazladı dolmuşu. kadın sendeledi yanlışlıkla çankaya lı teyzenin ayağına basıverdi. o ton ton kılıklı teyze ne dedi biliyor musunuz '' ayy şuna bak gözü görmüyor tabi peçeden '' dedi. o kadar büyük bir kibir,iğrenmek vardı ki sesinde ilk defa bu kadar şiddet uygulamak istedim birine,zor durdum. diğer zavallı kadın hiç bir şey demeden oturdu. hala içimde yaradır o zaman. sorsan %90 chp li demokrat. sorsan insancıl Atatürkçü. bu Atatürk ahlakı almış gibi mi sizce ? çok ön yargılıyız.. o yüzden millet böyleyken başbakan da böyle olur tabi.

Ben başbakanın konuşmasını seyretmedim daha çok sinirlenmemek için fakat yazılı olarak okudum,söyleikleri kendisiyle çelişiyordu sanki şekil A1:

$602312_587945431226808_183427180_n.webp

Bende fox haber izliyorum banada tarafsız anlatıyormuş gibi geldi şuan birde bende anlamadım o polis aracı neden taşlandı, devrildi.

canım aniden hızla geri bastı araç, hiç insanları ezme kaygısı olmadan, sonra hızla önündekilere çarpa çarpa ilerledi, ama durmak zorunda kaldı ilerde, bazı kişiler arabaya saldırırken daha büyük çoğunluk yapmayın yapmayın diye tempo tuttu, orda o polisi linç edebilirlerdi onları ezmeye çalıştığı için ama etmediler, bi öğretmen arabanın üstüne çıkıp kimliğini göstererek ben öğretmenim yapmayın dedi

Son düzenleme:
bizim kafalar yanlış zaten millet olarak. bir olaydan bahsedeyim size. çankaya da dolmuşa binmiştim.yaşlı bir teyze vardı 70 75 yaşlarında bakımlı,ojeli,topuklu terlikli ton ton bir teyze gibi duruyordu. (biliyorsunuz işte çankaya da ki tipik yaşlı kadın profili :D ) neyse ilerliyor dolmuş,dolmuşa kara çarşaflı bir kadın bindi bebeği de vardı kucağında işte oturacakken ankara dolmuş şoförlerini bilirsiniz ki birden gazladı dolmuşu. kadın sendeledi yanlışlıkla çankaya lı teyzenin ayağına basıverdi. o ton ton kılıklı teyze ne dedi biliyor musunuz '' ayy şuna bak gözü görmüyor tabi peçeden '' dedi. o kadar büyük bir kibir,iğrenmek vardı ki sesinde ilk defa bu kadar şiddet uygulamak istedim birine,zor durdum. diğer zavallı kadın hiç bir şey demeden oturdu. hala içimde yaradır o zaman. sorsan %90 chp li demokrat. sorsan insancıl Atatürkçü. bu Atatürk ahlakı almış gibi mi sizce ? çok ön yargılıyız.. o yüzden millet böyleyken başbakan da böyle olur tabi.
neden banlandı blackhearth ??
:44:

Ekşiciler incicilerle birleşip satılmış medyada yer alan programlara arayarak protesto edip insanları olan bitenden haberdar edeceklermiş.
Bizlerde katılamaz mıyız acaba? Birlikten kuvvet doğar :kkk:

KINIYORUM

-Benim İETT araçlarımın camlarını kıranları
-Polis,sivil ve iş makinası araçlarını yakıp yıkanları
-Öcalan ve BDP bayraklarını açıp açtırıp buna göz yumanları
-Eylemciye ''gel birşey yapmayacağız'' deyip biber gazı sıkan polisleri
-Suçu tamamen polise yükleyip kendini tümden haklı gören gösterici ve provakötörleri
-Polis çekildiği halde ortalığı bir kaç namussuza bırakıp asıl eylemin amacının saptırılmasını sağlayanları
-Adana Atatürk Parkımın güzelliğini bozanları

Şimdi ağaçlar sökülmesin ciğerlermize el uzatılmasın diyen bu eylemcilerin benim parkımdaki ağaçlara çiçeklere ve benim vergilerimle yapılmış her türlü devlet malına benim malıma zarar verenlerin bu işten yanlarına kar kalan ne oldu.İçim acıdı benim Gazipaşam ve Atatürk parkım ne çirkin bir görüntüye büründü öyle:43:
-Asıl amaçları Gezi Parkı olan arkadaşlarım,lütfen içinizdeki hainleride apo bayraklarınıda görmezden gelmeyin.:47:

Bir de sevgilimin ağzından Ankara'yı paylaşayım sizinle;

Kızılay çok karışık.

Savaş alanı gibi.

Meşrutiyet caddesi, karanfil sokak, konur sokakta insanlar yerde.

Her taraf gaz.

Ara sokaklarda eli sopalı gruplar bekliyor. (polis değil )

Kızılaya giremedik bile.

Millet apartmanlara sığınmış.

Çok yaralı var.

Sağlık ekibi yok.

Bu da başka bir arkadaşımın anlatımı ; Hacettepe Tıpta öğrenci destek için gitmiş yaralılara.

Her şey birbirine girmiş.

Kimin polis kimin sivil olduğu bile belli değil.

Çoğu insanın vücudunda yanıklar oluşmuş; biber gazı mıdır her neyse onun vücutlarında patlaması sonucu.

Sağlık ekipleri yetmiyor.

Ambulans falan hak getire zaten..

Bunlar da çevremdekilerin aktarımları.

Bir de dün gece saatlerinde bazı gruplar Ankaranın sokak aralarında ( kızılay tarafında değil ) çeşitli vatandaşların arabalarını yakmışlar.

Sevgilim dedi arabada 4 kişilermiş bizim arabaya doğru geldiler ama biz de onların üstüne sürünce kaçtılar yoksa bizi de ateşe vereceklerdi manyaklar.

Dipnot ; bu grubun eylem grubu olduğunu sanmıyorum. Çünkü Kızılayda değillermiş Ankaranın arka semtleri dedi sevgilim. Ellerinde de bayrak, pankart vs yokmuş zaten. Sadece ateş varmış. Tam olarak neresi bilemiyorum. Çünkü sevgilim ve arkadaşları arabayla eyleme değil arkadaşlarını bırakmaya gidiyorlarmış. polis çoğu yolu kapamış. Çevirmeler oluyormuş. Bunları da şu yoldan gidin vs diye o yere yönlendirmişler. Bu olay dün gece 1-2 gibi olmuş

Swiss otelin oradan bir araba cevik kuvvet ve sivil eli sopali grup gindogduya dogru hatrketr gecti

Arkadaşımdan gelen bilgi.
İzmir yişne karışmaya başladı.
Ankara zaten canlı yayında şu an.

canım aniden hızla geri bastı araç, hiç insanları ezme kaygısı olmadan, sonra hızla önündekilere çarpa çarpa ilerledi, ama durmak zorunda kaldı ilerde, bazı kişiler arabaya saldırırken daha büyük çoğunluk yapmayın yapmayın diye tempo tuttu, orda o polisi linç edebilirlerdi onları ezmeye çalıştığı için ama etmediler, bi öğretmen arabanın üstüne çıkıp kimliğini göstererek ben öğretmenim yapmayın dedi

İleri geri yaparken insanları göremedim, kaçırdım o zaman birdaha izleyeyim bakalım.Araçlar vardı birsürü yaya yoluna benzemiyordu.

Ben başbakanın konuşmasını seyretmedim daha çok sinirlenmemek için fakat yazılı olarak okudum,söyleikleri kendisiyle çelişiyordu sanki şekil A1:

Eki Görüntüle 726503

Tam bu açıklalam öncesi konuştuğu kanala geldim inanamadm bu konuşmaya bu kadar tezatlık olur benden değilse alkolik, çapulcui provakasyoncu ama ondansa sarhoş olsa zil zurna alkolik değil. Bu böyledir. Ahh söylenecek o kadar çk var ki günlerdir öyle çok komuştum ki artık kafamı toparlayamıyorum yaa.

Ankarada çok sayıda yaralı varmış şu an herkes doktor ve avukat numarası arıyor.

Çevrenizde varsa paylaşın lütfen...

İleri geri yaparken insanları göremedim, kaçırdım o zaman birdaha izleyeyim bakalım.Araçlar vardı birsürü yaya yoluna benzemiyordu.

yaya yolu değildi ki canım normal arabaların gittiği bi yoldu, yolun sonu kalabalığa çıkıyordu, o kadar karamaşa olunca neresi cadde neresi meydan karışıyor tabii, arkasında bi gösterici vardı araca su şişesi atınca benim tahminim onu ezmek için hızla geri bastı, sonra da diğer arabalara çarpa çarpa hızla ileri bastı

Son düzenleme:
bizim kafalar yanlış zaten millet olarak. bir olaydan bahsedeyim size. çankaya da dolmuşa binmiştim.yaşlı bir teyze vardı 70 75 yaşlarında bakımlı,ojeli,topuklu terlikli ton ton bir teyze gibi duruyordu. (biliyorsunuz işte çankaya da ki tipik yaşlı kadın profili :D ) neyse ilerliyor dolmuş,dolmuşa kara çarşaflı bir kadın bindi bebeği de vardı kucağında işte oturacakken ankara dolmuş şoförlerini bilirsiniz ki birden gazladı dolmuşu. kadın sendeledi yanlışlıkla çankaya lı teyzenin ayağına basıverdi. o ton ton kılıklı teyze ne dedi biliyor musunuz '' ayy şuna bak gözü görmüyor tabi peçeden '' dedi. o kadar büyük bir kibir,iğrenmek vardı ki sesinde ilk defa bu kadar şiddet uygulamak istedim birine,zor durdum. diğer zavallı kadın hiç bir şey demeden oturdu. hala içimde yaradır o zaman. sorsan %90 chp li demokrat. sorsan insancıl Atatürkçü. bu Atatürk ahlakı almış gibi mi sizce ? çok ön yargılıyız.. o yüzde

asil basbakan boyle olursa millet boyle olur....herkes alir boyunun olcusunu:72::72::72::72:

Arkadaşlar twitleyin ankara feci durumda.

Ambulans doktor numaraları lütfen.

Ankara için doktor numaraları: 0506 476 30 12- 0534 317 28 92-0535 926 77 00

Bulduklarınızı paylaşın.

.
Enıştem polıs, şuan ıstanbulda değıl fakat olduğu şehırde de oldukça fazla eylem yapılıyor
enıştem ıle beraber 5 arkadaşı ıstıfa etmışler
çok gururlandım. Darısı başbakanın başına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back