Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir arkadaşın durum güncellemesi:
"Onlarca yıldır olanları bu medyadan izlediğimizi düşününce.. tüylerim diken diken oluyor. Hangi yasalar onaylanmış, neler neler satılmış, değiştirilmiştir kim bilir. Biz bu eylemleri yaparken "dış ülkelerin TR petrolünü işletimi yasası"nı onaylayıveren bu adamların Dolmabahçe'yi Anıtkabir'i falan kaşla göz arasında birilerine satmamış olmasını sadece ümit ediyorum artık."

Gündüz konuşmasında nasıl sert konuşuyordu çapulcular diyordu teke tekte azıcık baktım gazı alınmış gibi güzel güzel anlatıyordu ama hala mantıklı değildi. Hala kimden izin alacakmışım diyor yaa ne diyim pess.

Benım ıçın türkıyede medya bıtmıştır
dün aradığım TV kanallarının hıç bırınden cevap alamadım, yok sesınız gelmıyor dıye suratıma kapatan mı ararsın yoksa suç ışledığımı ıddıa eden mı..

hepsı yalaka, hepsı tırsmış

Bu arada bu halk medyadan toplandığı örgütlendiği ve her bilgiyi de orada paylaştığı için bunlarla ilgili yeni düzenlemeler yapacak yani türk haklı olarak her an sosyal medyadan mahrum kalabiliriz. İnternete giremeyen, girmeyi bilmeyen anne babalrımızın olayların boyutundan haberi yok.

star tv deki haber yayınını izliyorum şimdi. Eylemcilerin arasına sızan marjinal gruplar etrafa zarar verdi. Polis ve medya araçlarına zarar verdiler diyor. Gazi mahallesinde provokatörler sahnedeymiş. Yani zarar veren provokatörler. Ama kanaltürk eylemciler polisle çatıştı diyor.

yok canım dinlemezler dinleyecek olsalar yer verirler bu zulğme zaten zahmet edip aramadım bile.

ben dizi izlemiyorum tek izlediği haberler artık onu da izlemem. abuk sabuk dizileri izleyip para kazandırmamak lazım ..

Bakın benim kuzenime kaldırımdayken araba çarptı bütün kemikleri kırıldı,
Çarpan kişi zengin holding sahibinin oğlu,
Tanıdıkları bir hastaneye götürmüşler ve hafif kendine gelince kişiden şikayeti olmadığına dair kağıt imzalatmışlar. Kızla annem olaydan 3 gün sonra konuştu annemi tanımıyordu bile aklı yerinde değildi.
Yıllardır uğraşıyorlar ama o kadar güzel ayarlamışlar ki her şeyi kız hem işten atıldığıyla kaldı hem kırık kemikleriyle. 2 yıldır parasız sürünüyor orda. Mobese kayıtları olmasına rağmen adam suçsuz çünkü kağıt imzalatılmış ve başka türlü oyunlar dönüyor.
Şimdi kimse bana bu ülkede adaletten, dinden bahsetmesin! Bu ülkede adalet tıpkı örümcek ağı, bizim gibi küçük,fakir sinekleri yakalıyor ama zengin tabaka delip geçiyor.

Bu ülkede sahip çıkmam gereken tek şey, tek değerim din değil benim. Benim kendi düşüncelerim, fikirlerim ve haklarım var. İstemiyorum benim girmem gereken kuruma sırf akp'ye oy verdi diye başkasının girmesini. İstemiyorum parayı basanın her kusurunun mazur görünmesini. İstemiyorum terörist başına sayın diyen, şehidime kelle diyen, bir kaç şehit diye küçümseyen bir başbakan. İstemiyorum polisin teröristlere dokunmayıp halkına saldırmasını, istemiyorum pkk bayrağını indirmeyip benim bayrağımı ellemelerini. İstemiyorum illegal yollardan yat kat sahibi olan ama halkını ezen bir hükümet. Milletvekillerinin bilmem kaç yılda emekli olup ben ölene kadar çalışmak istemiyorum arkadaşım! Terör bitti bitecek, bitti bitecek diye şehit sayılarını kanıksamak istemiyorum. Bunlar benim kanıma dokunuyor. Sırf iki yol yaptı diye haksızlıkları görmezden gelemiyorum. İstemiyorum arkadaş yol, bırak beni zaten köylerde sürünüyorum ama hakkımla hukukumla yaşayayım.

Bana haklarımı istediğim için bölücü diyenlere de hakkımı helal etmiyorum. Ben köylerde, kervan geçmez yerlerde, Türkçe bilmeyen çocuklara bir şeyler öğretmeye çalışıyorsam bölücü değil birleştiriciyim! Asıl bölücüler işte "siz-biz-kapalı-açık-türk-kürt-sağcı-solcu" ayrımı yapanlardır. Hiç bir siyasi partiye mensup değilim çünkü hepsinden nefret ediyorum. Cebini düşünen ve hatta sadece kendini düşünen insanlardan da nefret ediyorum. Bu ülkede zamanında kimlerle omuz omuza hoşgörü içinde yaşayıp şimdi bir forumda bile zıt görüşlü 3-5 insanla duramamayı hazmedemiyorum.

Foxta daha ılımlı bir haber yayayınlanıyor diğer yayın organlarına nispeten. Diğer kanalları görmek bile istemiyorumm..

Başbakanımızın talihsiz açıklamaları olmuş evet

Polisler hatalı yanlış davranmışlar evet

Ama dikkatinizi çekerim tahrik edenlere çapulcu dedi başbakanımız.Genele yaymadı.Dün eylemciler o... çocuğu tayyip erdoğan diye bağırıken bugün tahrik eden birkaç kişiye çapulcu demiş çok mu ?

Depresifim zaten eylemciler içinde birazcık şiddet barındırsa sabahın 5 inde kalkıp o meydanı temizlemezdi.
Ne güzeldi o görüntüler,bizşm desteğimiz onlara,sonuna kadar arkalarındayız
Provakatörleride polisler bir zahmet temizleseler o meydandan iyi olacak tabii.

RTE: Biz, şunlar şunlar... Siz, bunlar falan...
FA : Niye siz biz Sayın Başbakanım. Siz-Biz hepimiz bir değilmiyiz?
RTE: Tamam da, böyle bir olgu var.

Sayın başbakanım, böyle gelmiş böyle gitmemeli demek için halk meydanlarda.
Böylesi negatif olguları yok etmek için halk direniyor.
Siz, Biz hepimiz biriz.

baştan açıklansaydıya cesaretli varsa o kanalda acıklama yapılacagı beyaz camın arkasından sallamayı bılıyor o halk o tv kanalının bınasının onundeykende sallasaya oyle bol kesennn

Aman lafımı olur,
Biz alışığız onun talihsiz açıklamalarına:
Şehidimize KELLE diyen,
Askerine ANANIDA AL GİT diyen adam bzie çapulcu demiş çokmu
Hiç gocunmadık.
Mümkünse bizi dost bilmesin zaten:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…