How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Devletimizin başbakanı yine döktürmüş.
Şimdide çapulcu ve alkolik olduk.Vayy anasınııı..
İçki içen alkoliktir.İçki içip Akp'ye oy veren alkolik değildir.Şu anda ne diyeceğini sapıtmış durumdasın sen.
Seçim yaklaştıkça menapoz gibi bişeye giriyor cidden.Ne sorarsan sor olayı sandığa,oylara bağlıyor.Gözünü oy bürümüş.O yolda herşey mübah buna.
Eleştiriye tahammülü sıfır oldugu gibi eleştirenlere verdiği tepki oturduğu o koltuğu kaldıramayacak cinsten...Basitçe...Sen 2bin toplarsan ben 200 bin toplarım gibi anaokul türkçesi seviyesinde..
Taksime Cami yaptırıcam çok kurnazca bir manevra.Yine dini sömüreceksin.İnsanları o tongaya düşüreceksin.Senin milleti,halkı düşündüğün yok.Tek düşündüğün o koltuk sevdan.Onun uğruna yaptıkların..Bak bir numaralı yalakan Topbaş yavaşça uzaklaşıyor senden.Noldu ??İşin bitti değil mi onunla.O da sıyrılmaya başladı çünkü yaptıpı açıklamalar sinyali verdii çünkü..İşini bitirdiğin, salla çöpe.Nasıl milletin senden olmayan kısmını yok sayıyorsan,işinin bittiği adamınıda bir çırpıda siliyorsun..
Bakalım daha ne hakaretler ne suçlamalarda bulunacaksın ''senden'' olmayan kısma ??

bu eylemde ezilen ,haksızlığa uğrayan herkes için meydandaydı insanlar. sanılmasın ki sadece ağaçlar. sanılmasın sadece sol,sağ. herkes oradaydı.. tesettürlüsü,sağcısı,solcusu,ülkücüsü,islamcısı. herkes . sadece 'insan' olduğumuz için.. ve hala dün ki görüntülere bakmış, bir genç kızı 10 polis döverken görmüş birisi hala haklı bir taraf bulmaya çalışıyorsa söyleyecek birşey yok. sadece hükümetin istifasını istediği için darp ve biber gazına maruz kaldı insanlar. bu ülkede sadece amerikan emperyalizmine karşı çıktıkları için asılan denizler,yusuflar oldu. bu ülke aydın menderesi astı. celal bayar ı yargıladı. şimdi öyle bir noktadayız ki kötüleri savunanlar var. o kadar ucuz değil . bazı arkadaşlar tesettür için ezildiklerini yazmışlar.doğrudur. ama unutmayın ki sizler kadar açık insanlarda o muameleyi görüyor. bu savunduğunuz adamlar -islam diyor, cennet annelerin ayakları altında diyor. kadınlar eziliyor diyor. ne mi oluyor ? 13 yaşında ki kıza onlarca kişi tecavüz ediyor ama başbakanınız bu işe el atmıyor ve o insanlar serbest bırakılıyor ? tecavüze uğruyorsunuz size sorulmadan doğuracaksın diyor bu insanlar ! ne mi oluyor ? öpüşene laf eden bu insanların başta bakanlar olmak üzere 3 tane eşi var ? zina neden yasallaştırıldı bunu biliyor musunuz, peki sizce kim yasallaştırdı ? akp hükümeti,neden? çok eşli evlilik için. siz kıt kanaat ev geçindirmek için bir taraflarınız zora girsin,başbakanın karısı giyim mağazası kapatsın. sizlerin eşleriniz,babalarınız akşama kadar afedersiniz köpek yerine bile koyulmadan çalıştırılsın aldığı maaş evini geçindirmeye bile yetmesin başbakan dünyanın en zengin 10 siyasetçisi arasına girsin hemde 10 yılda ! bizler,sizler yeri geldiğinde çocuklarımıza istediği oyuncağı,yiyeceği alamıyoruz. başbakan oğluna ''gemicik'' alsın. siz doğurup yoksullukta asker yetiştirin ,çocuğu varken kocalarınız askere gitsin, ölsün hatta, adı KELLE olsun öyle mi? başbakanın oğlu da rapor alıp gitmesin ne ala. siz hastanelerde doğum sırası beklerken, rezil bir muamele görürken iyi hoş, başbakanın kızı neden amerika da doğuruyor ? bunca şeyden sonra gün birlik olma günü ,yetti artık !

evet demek istediğim tam olarak buydu teşekkürler
tabikii herkes tepkisini gösterecek ama bu yakıp yıkmakla
veyada vatandaşın üstüne gaz sıkmakla olmaz
bunu tüm kalbimle söylüyorum biz karedşiz yaaa
alevi sünni laz kürt açık kapalı farkı olmaksızın karedşiz
bölmek isteyenlerin ALLAH CANINI ALSIN

her eylemde olduğu gibi bu eylemde de provokatörler var elbette ki . ben dün İzmir'in haline hem acıdım hem gururlandım. bir yanda dediğin gibi yakıp yıkan bir yanda haklılığına savunmaya çalışan.

Arkadaşlar evet bir gerçek var ortada . Şuan halk polise sinirli . ama araya karışan provokatörler yakıp yıkıp bunu da polis yaptı deyip halkı kışkırtmaya çalışıyor. kanmayalım bunlara. olayların olduğu yerlere inince bunları daha net anlıyorsunuz emin olun .

Günlerdir olanlar ve bugünkü fatih altaylının programıyla, ben bunun 'bitişin başlangıcı' olduğunu düşünüyorum.

başka acıklama yaptı mı arkadaslar?
yoksa program bitti mi?

tayyip erdoğanın eşinin koskoca alışveriş merkezini kapatıp kızıyla dileği gibi alışveriş yaptığını söylemişti arkadaşım.
halkla beraber yapsana alışverişini.

Bitti program. Neticede ne öğrendik. KOCA BİR HİÇ

Günlerdir olanlar ve bugünkü fatih altaylının programıyla, ben bunun 'bitişin başlangıcı' olduğunu düşünüyorum.

Tayyip'in beti benzi atmış.
Gözlerinde adeta korku var,kendini savunan bi halde çıkmış.
10 senedir hitabet sanatına hakim başbakanın ağzından öyle garip bi şekilde bi cümle çıktı ki ne dediğini anlamadım.

kızlar bilmiyorum paylaşıldı mı ? ben tekrar paylaşıldıysada paylaşmak istedim

Alıntıdır:
Yavuz Hocaoglu
Yurtdışından dikkatle takip ediyorum. Kalbim sizinle. Lakin cok dikkatli ve organize olun. Tahriklere kapılmayın. Amerika bu olayı cok önemsedi. Pek hayra alamet degil. Biz bedevi Araplar değiliz unutmayın. Yabancı toplumdan destek beklemeyin. İngilizce mesajlar asla yazmayın. Turk baharı sözünü kimse ağzına almasın. Bu ulusal bir direniştir. Toplumu organize olarak aylardir geren Amerika dir. Kansiz Amerika ya geldiginde toplumun sabrini taşıyacak adımları atması icin direktif almıştır. Türkiye den bunu göremiyen cahilleri hayretle izliyorum. Direnişe devam. Ama asla şiddet yok. Omuz verdiginiz insanlara dikkat edin. Heryer CIA ajanı dolu dikkat edin. Direniş ve sağduyu birlikte olsun. Bu ulusal Turk direnişi, haykırışı olsun. Yanınızda, omuzunuzda tesettürlü insanları hedef gösteren ajanlar olacak. Asla tahrike gelmeyin. Bu bir demokratik devrim olsun. BİZ ARAP DEGİLİZ!!! Durmak yok, direnişe devam. Dikkatli, ve organize. Asla şiddet, hakaret hedef gosterme yok unutmayın...

Tayyip'in beti benzi atmış.
Gözlerinde adeta korku var,kendini savunan bi halde çıkmış.
10 senedir hitabet sanatına hakim başbakanın ağzından öyle garip bi şekilde bi cümle çıktı ki ne dediğini anlamadım.

Gerçekten çok kötüydü, saçmalığın doruk noktasına tırmandı bazen. devamlı kendisiyle çelişti ve yine 'ben'lerden vazgeçmedi.. kibir ve ego tavanda

İstediği kadar ciddiye almamış gibi davransın,istediği kadar tehditler savursun;şu iki gündür o kadar çok korkmuş ki sayın başbakanımız.
Son 24 saatte 3. Kez canlı yayına çıkma gereği duydu.
Reyhanlıda Cumhuriyet tarihinin en büyük terörist saldırısı gerçekleştiğinde bile bir kez konuşmuştu.Umurunda bile değildi.
Verilmek istenen mesajı o kadar iyi aldı ki:72:
Helal olsun hepinize arkadaşlar.HARİKASINIZ:16:
:72::72::72::72::72:

bir arkadaşım ardı ardına şehit haberi aldığımız zamanlarda demişti, farkında mısnız 3-5 şehit haberi aldığımızda artık ay canım yazık diyoruz ve geçiyoruz sayı 10 a çıkınca çok kızıyoruz, ama 1 kişi olunca liderler çıkıp açıklama yapma ihtiyacı bile hisssetmiyor biz cümle aralarında bile bahsetmiyoruz.
çünkü kanıksadık alıştık, oysa 1 de 10 da 100 de aynı ama artık çok alıştık demişti.

kısacası insanları şu olduğunda bu olduğunda büyük bir tepki vermemesinin asıl nedeni alışmaları kanıksamaları. herkesin canının acıması ama ilk çığlığı atma cesareti gösterememesi.

bu sefer ise gayet oturan normal halinde eylem yapanların üzerine atılan biber gazları herkesin kanını dondurmak yerine herkesin içini yaktı. içi yanan herkes de savunmasını yaptı. kimi çok aşırıya kaçtı, kimi ise düzgünce eylem yapmaya çalıştı, biber gazları arasında.

benim değerlendirmem budur.

NAKŞİLER ARTIK AK PARTİ’DE TEK VÜCUT DEĞİL

Türkiye’de Nakşiliğin ana damarını oluşturan grupların başında Adıyaman Menzil Cemaati, İsmailağa Cemaati, Süleymancılar, İskenderpaşa Cemaati, Erenköy Cemaati, Yahyalı Cemaati, Seyit Abdülhalim Arvasiye bağlı Işıkçılar,Siirt Tillo şeyhleri öne çıkan cemaatler olarak karşımıza çıkıyor. Kadirlik te ise kamuoyunda Haydar Baş grubu öne çıksa da özellikle lokal olarak çok sayıda Kadri tarikatı mensubu yaşamlarını sürdürüyor.

(alıntıdır)

Aaaa, haberlere çıkıyor artık bu eylem... Ama nasıl? :

Eylemciler her yeri talan etti, eylemciler hem talan etti hem ardından işte böyle temizledi, eylemciler polise taş attı(görüntülü), eylemciler polisi tahrik etti (!), hatta eylemciler bir ambulansı durdurup içinde yaralı polis var mı diye baktı (!)

Yuh... Pes... Olabildiğine pes diyorum, bu kadar mı farklı yansıtılır konu !

$954781_505051042900459_266065348_n.jpg

kendileri cemaatleşirken organize olurken sorun yok, ama diğerleri haberleşip organize oluyorsa büyük sorun, he başbakanım he he:27::27:

Ben Tayyip'in korktuğuna inanmıyorum nedense. Çünkü bizim gibi 1 milyon kişi varsa bizi ezmeye çalışan ve terörist ilan etmiş belki on katı kişi vardır. Sırf siyasi bayrakları kaldırın dedim diye facebooktan yediğim küfrün haddi hesabı yok. Neymiş efendim ben zaten ülkeyi bölmek istiyormuşum, polis benim gibilerin pisliklerini çok temizlemiş vs. Böyle diyenler de dindarım diye geçiniyor ya kafama sıkmak istiyorum. Akp'ye oy verdin diye dindar oldun zaten. Kalkmış hiç bir suçu olmayan bir kadına küfür ediyorsun.

Bitti program. Neticede ne öğrendik. KOCA BİR HİÇ

Facebookda adamın ağzından çıkanı paylaşıyorum, bir sivri zeka gelip "böyle bir şey söylemedi yalan haberlere inanmayın bilip bilmeden" diyor ya pes diyorum artık. Demek böyle yapıyorlar.

Son düzenleme:
Ben Tayyip'in korktuğuna inanmıyorum nedense. Çünkü bizim gibi 1 milyon kişi varsa bizi ezmeye çalışan ve terörist ilan etmiş belki on katı kişi vardır. Sırf siyasi bayrakları kaldırın dedim diye facebooktan yediğim küfrün haddi hesabı yok. Neymiş efendim ben zaten ülkeyi bölmek istiyormuşum, polis benim gibilerin pisliklerini çok temizlemiş vs. Böyle diyenler de dindarım diye geçiniyor ya kafama sıkmak istiyorum. Akp'ye oy verdin diye dindar oldun zaten. Kalkmış hiç bir suçu olmayan bir kadına küfür ediyorsun.

akp için kapanan tanıdıklarım var benim oy verdi şuan istanbulda belediyede çalışıyor ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back